Son nastavio da rešeta

Autor: Boban Filipović
četvrtak 06.10.2016.
15:54
Izvor: Sportske.net

Napadač Totenhema potvrđuje da je u sjajnoj golgeterskoj formi, danas je doneo pobedu i svojoj reprezentaciji protiv Katara u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

Beta/AP Photo/Ahn Young-joon
Beta/AP Photo/Ahn Young-joon

Povezane vesti

Južna Koreja je na svom bunjištu savladala Katar sa 3:2, meč je obilovao preokretima, a pobedonosni gol postigao je Son Heung-Min.

Korejanci su poveli preko u 11. minutu golom veziste Svonsija Ki Sung-Jonga, a u ulozi asistenta bio je 'Sonaldo'.

Katar je poravnao pet minuta kasnije, pošto je Al Hajdos bio precizan sa bele tačke, a neposredno pred odlazak na odmor usledio je šok za domaće pošto je Soria preokrenuo na 1:2.

Ipak, u nastavku Južna Koreja stiže do pobede jer su njeni igrači postigli dva gola za dva minuta.

Najpre je napadač Augsburga Đi Dong-Von izjednačio na 2:2 u 56. miinutu, a nepunih 120 sekundi kasnije Ki se odužio Sonu, koji postavlja, ispostaviće se konačnih 3:2.



Južna Koreja je od 66. minuta ostala sa desetoricom zbog drugog žutog kartona Hong Jeong-Hoa, ali je do kraja uspela da sačuva prednost.

U okviru iste grupe, grupe A, Sirija je odnela ceo plen iz Kine. Gol vredan tri boda postigao je Al Mavas početkom drugog poluvremena.

Treći meč u okviru ove grupe igra se u Uzbekistanu, gde gostuje Iran.

Standings provided by Sofascore LiveScore

I u grupi B je danas odigran jedan meč, Japan je kao domaćin u dubokoj nadoknadi došao do pobede nad Irakom rezultatom 2:1.

'Samuraji' su poveli polovinom prvog poluvremena preko Haragučija, izjednačio je Natik posle sata igre, a trijumf 'zemlji izlazećeg sunca' doneo je rezervista Jamaguči u 95. minutu - volej udaracem sa ivice šeesnaesterca je zatresao mrežu, a lopta je na putu prošla kroz 'šumu nogu'.



Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke