"Sokolovi" predstavili Tumbakovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.01.2016.
16:59
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković u sredu je promovisan kao novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski savez Crne Gore u sredu je upriličio zvaničnu promociju novog selektora Ljubiše Tumbakovića koji će "Sokolove" predvoditi do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Znam da je klupa Crne Gore velika obaveza, ali sam je svesno preuzeo. Uviek sam verovao u ono što radim. Ne plašim se i sa velikim optimizimom gledam na ono što dolazi" kazao je Tumbaković.

Ljubiša Tumbaković će na klupi reprezentacije Crne Gore zameniti Branka Brnovića a debitovaće 24. marta u prijateljskom susretu sa selekcijom Grčke.

Pet dana kasnije, Tumbaković će prvi put voditi reprezentaciju na "Gradskom stadionu" pod Goricom, protiv Belorusije.

"U fudbalu je bitan rezultat, a bez obzira na sastav grupe, rekao bih da postoji šansa. Želimo, možemo, ali nam je potrebna i ogromna podrška. Gledao sam Crnu Goru, ali nedovoljno da dam stručno mišljenje. Međutim, za sve ima vremena" kazao je Tumbaković.

Crna Gora će u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji imati jako tešku grupu a ukoliko Tumbaković napravi čudo i odvede "Sokolove" na Mundijal automatski će mu biti produžen ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Wednesday, 20.01.2016
18:08

Sa ovakvom ekipom kakvu imamo ni Gvardiola ne bi ništa mogao da uradi, jednostavno nije toliko do trenera koliko je do siromašnog igračkog kadra, a uz to nikad nismo uspjeli da jednu utakmicu odigramo kompletni jer stalno fali po 3-4 igrača iz prve postave, i to kao po pravilu Vučinić ili Jovetić, ili vrlo često obojica, ali nas narod to ne shvata, misle da imamo ekipu da budemo svjetski šampioni... E pa žao mi je ali nemamo, a vidjecete da ni Tumbaković neće imati bolje rezultate od Brnovića, i vrlo brzo će početi i njega da pljuju, kao i svakog budućeg selektora dok ne dodje neka generacija fudbalera koji će moći nešto da naprave