Šokantno! Maskerano priznao da je faulirao Di Mariju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.03.2017.
12:42
Izvor: Sportske.net

Barselona je napravila istorijski podvig, ali kad i fudbaler "Blaugrane" prizna da je sudija pogrešio, neke stvari postaju jasnije.

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Izgubila je Barselona u Parizu sa 4:0 i činilo se da su završili sa Ligom Šampiona za ovu sezonu.

Ipak, sinoć su savladali PSŽ sa čak 6:1, tri gola su postigli u poslednjih sedam minuta i plasirali se u narednu fazu.

Bilo kako bilo, uspeh je zaista istorijski, ali čini se da u pobedi Barse nije sve bilo tako regularno.

Spornih situacija ima da se čovek zabroji, a jedna od njih je i ona iz 85. minuta, kada je Di Marija izbio sam pred ter Štegena, ali nije u izglednoj situaciji uspeo da ga matira. Argentinac je pao na travu i na njoj ostao držeći se za nogu.



Činilo se da je Maskerano možda sapleo svog sunarodnika, a za one koji nisu tako mislili fudbaler Barse ima odgovor.

"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zbog kog smo prošli", izjavio je Maskerano posle meča na "Kamp Nou".


To je samo jedna u moru spornih situacija, mada da je sudija propustio da dosudi jedanaestera cu korist Parižana zbog faula Maskerana sada je jasno kao dan, tu više nema ničeg spornog, PSŽ je oštećen.

Što se tiče sumnjivih situacuja, treba napomenuti da su diskutabilna oba penala za Barsu, posebno drugi, kako u nastavku možete videti da Markinjos bukvalno nije ni pipnuo Suareza, koji je u padu stigao da se uhvati i za gušu. Kejsi Aflek bi mogao da vrati Oskara posle ovoga.



Maskerano je pored faula nad Di Marijom, koji je priznao, igrao i rukom u svom kaznenom prostoru tokom utakmice, tako da je sudija na njegov račun mogao da svira dva penala u korist Parižana.

A šta reći faul Nejmara nad Markinjosom?

Bilo kako bilo, Barsa je sada i favorit za osvajanje Lige Šampiona, dok će PSŽ svoju priliku morati da čeka do naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

133 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 11.03.2017
19:18

– Sudac Aytekin ne bi sudio kazneni udarac, ali je nakon intervencije pomoćnog suca promijenio odluku. Ispravna odluka. Nevjerojatno da igrač može glavom napraviti prekršaj, ali to je kazneni udarac – rekao je Beusan. ---- Kod drugog jedanaesterca Marquinhos je srušio Suareza. I tu je sve jasno, kaže Beusan. – Sve je čisto, Suarez se pametno postavio i natjerao suparnika da ga sruši. ---- Sporna je bila i situacija u 13. minuti. Draxler je u šesnaestercu Barcelone pogodio Mascherana u ruku. – Svi su suci dobili od Uefe naputak da u ovakvim trenucima nema kaznenog udarca. Ispravna je to odluka suca jer igrač nema kamo s tom rukom – rekao je Beusan.

avatar
P. S.
Friday, 10.03.2017
00:55

Ako bismo sumirali ovo gore kako bismo došli do realnog rezultata onda bismo morali Barsi da oduzmemo 2 penala, dodamo PSG-u 2 penala, Neymaru crveni karton, Suarezu drugi žuti ponovo zbog simuliranja, tako da bi PSG kod 'realnog' rezultata 4:3 imao 2 igrača više na terenu i verovatno dobio utakmicu sa 4:5 ili sa 4:6, što bi ujedno bio i 'realan' rezultat onoga što smo gledali u sinoćnoj utakmici. :D Da, ovome treba dodati da je zahvaljujući tome što je PSG 'oštećen' Barsa sada favorit za osvajanje LŠ. :D Jedino što ne znam je ko ih je proglasio favoritima, a još manje zašto? Realnost je ipak nešto sasvim drugo, a ona nam govori da će na 'poštenom' žrebu sredinom aprila pobednik dvomeča Sevilja-Lester imati tu čast da igra protiv Reala, dok je za pobednika meča Barselona-PSG odavno rezervisan Bayern, tako da niti PSG ima za čim da žali, niti Barsa ima razloga da se raduje četvrtfinalu.

avatar
Chelseaaaaa
Friday, 10.03.2017
12:49

Kazem ti ja, realu ce mozda namjestiti sevilju ili lester, ali vama valjda to nije bitno, protiv koga god da igrate, mozete racunati na penala koliko vam je potrebno i eventualno par crvenih kartona. Favoritima su je proglasile kladionice koje kao i svi mi vidimo da ce je gurati do kraja. (:

avatar
P. S.
Saturday, 11.03.2017
04:30

Kako nije, vrlo je bitno. Dajte Barsi Sevilju ili Lester, a Realu penale protiv Bayerna i svi srećni i zadovoljni. :D Blago vama koji sve to za razliku od mene vidite, obogatićete se na kladionicama. :D

avatar
Friday, 10.03.2017
18:09

da se kladimo da ce barsa na siti ako prodju jer gvardiola ce sam sebe da pobedi ko onda sa bayernom kad je od barse izgubio 3 0, ima da igra visoku zadnju liniju a msn da ga lako izresetaju

avatar
Đorđe Dangubić
Thursday, 09.03.2017
19:37

Ajde da zanemarimo suđenje i sagledamo činjenice. PSG je sam sebe ukopo a Barselona iako je dala 6 golova nije pokazala ništa posebno . 2 gola su iz penala. Prvi gol je iz nepostojeće prilike gdje su golman i štoper očajno reagovali. Drugi go je takođe greška defanzivca koji nije izbio loptu nego se glupiro. Nejmarov slobodnjak je svaki normalan golman trebao branit. Barsa nije igrom ubila PSG nego je bila srećnija nego teža pošto je PSG pravio katastrofalne greške.

avatar
P. S.
Friday, 10.03.2017
05:37

Neee, nikako ne smemo da zanemarimo suđenje jer je Barsa prošla. Da je obrnuto onda bi smo zanemarili suđenje i svi bismo se složili (uključujući i najagriženije navijače Barse) da je Barsa jedini krivac što su primili 6 komada u Parizu, a imali su 4:0 iz Barselone i gol u gostima kod 3:1 za PSG na manje od pola sata do kraja utakmice. Tvrdim, potpisujem i smem da se kladim da niko (ali baš niko) ne bi pomenuo sudije i suđenje, čak ni uzgred.

avatar
Don Silvio
Friday, 10.03.2017
13:08

ako cemo realno sagledati nebih oni nikad prosli da ih nije gurao sudija i da nisu imali vise srece nego pameti

avatar
nikola90
Thursday, 09.03.2017
18:47

Ja se i dalje itekako secam 67.minuta finalne utakmice Lige Sampiona 2015. u Berlinu...

avatar
brutalno iskren
Thursday, 09.03.2017
18:17

Jeste se nalozili.. Namjesten snimak. :D

avatar
Rulermaster
Thursday, 09.03.2017
22:46

Prvo, Maskerano uopste nije rekao ono sto pise u naslovu, a drugo, bio je penal nad Suarezom, jer ga je Markinjos zakacio po nozi, sto se ne vidi bas dobro na ovom snimku.

avatar
Don Silvio
Friday, 10.03.2017
13:12

pogledaj ti usporen snimak te sanse Di Marije i start Maskerana na usporenom snimku obrati paznju na kameru iza gola gdje se jasno vidi da gaje udario po stajnoj nozi bas i trenutku kad ovaj treba da sutira pa onda procjenjuje je li bilo penali ili nije i pokusaj da prevedes staje rekao na spanskom pa prevedi. A za tebe ako je ovo penal nad suarezom onda pod hitno podseti ocnog lekara

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 09.03.2017
18:12

Kad farselona igra ovako neku odlučujuću tekmu, njima je sve dozvoljeno, penale mogu da skrive, da igraju rukomet, al zato svaki kontakt se svira u korist njih! Naravno uvijek se postavi neki sudija kojeg nema nigdje na mapi, ono tursko smeće i onda show krene, a običan svijet koja pojma nema od fudbala i od pravila ove igre se divi uefaloni..

avatar
Don Silvio
Thursday, 09.03.2017
17:05

jedno od najvecih guranja sudija ikad. Dva penala koja nisu postojana svirana su za Barselonu a isto toliko nije svirano za Pazriz. Prvi gol ne znam koliko ste obratili paznju takodje je diskutabilan jer se Suarez ukljucio iz ofsajda to se dobro videlo u prenosu. Takodje Pike je trebao da bude iskljucen kod situacije kad je Kavani dobio zuti karton, bio je posladnji igrac odbrane a imao je vec zuti. Da ne pricam o Nejmarovom simuliranju u 16m i pokusajima da iznudi penal bilo ih je neka 3-4 puta a da ni jednom nije dobio karton za to. Pariz je debelo ostecen sinoc bio...

avatar
Аполо
Thursday, 09.03.2017
17:03

Maskerano je igrao rukom u prvom poluvremenu kada je Draksler pokusao da ubaci loptu... Suarez je cirkus kakav je faul iscenirao u sesnaestercu, hvata se za gusu kao da ga neko davi... Iskreno se nadam da Barsa ispada vec u narednoj rundi.

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
15:59

Dobro je. Sad smo u trci za sve trofeje. Lepo je pobedjivati jer te tada svi mrze.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 09.03.2017
18:01

lijepo je krasti narod jer tad te svi mrze

avatar
Barca4ever
Friday, 10.03.2017
00:39

Pa da.Namestanje utakmica i izbacivanje zbog namestanja je velika sramota jednog kluba.I posle su kao njihovi igraci legende.Smesno.

avatar
paok
Thursday, 09.03.2017
18:45

Lepo je pobedjivati na takav nacin. Vidi se da volis fer i korektno.

avatar
Rahman Nocic
Thursday, 09.03.2017
15:59

Interesuje me samo kad je ovaj sudija poslednji put sudio neku evropsku utakmicu ?, pored toliko dobrih sudija poput Klatenburga, Rizolija, Proense, Skomine, Mazica itd..on dobije da sudi ovako znacajan mec. I na kraju se skonta da je to mucka neka. Ja nezz ni jednu ekipu kao Barcelonu da joj se sviralo toliko penala, a protiv nje gotovo nikako, i samo sam cekao kad ce crveni sinoc dobiti psg hahahnps..na kraju ne treba toliko gl..sudiju kriviti oko penala, mislim da su tu kljucnu ulogu odigrale sudije iza golova :/, koji su vidili penale Barce, a psg NE!!! ..

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 09.03.2017
18:02

pa uvijek se farsi daje ovako neki pokemon novi, tako da moze se namjestiti

avatar
brekbaCh1
Thursday, 09.03.2017
20:52

Isto kao Ovrebo 2009. .. pojavio se odjednom, obavio posao i nestao.

avatar
Tamara Milan Živković
Thursday, 09.03.2017
15:58

Da sam na mestu navijaca Barselone,ne bih se pojavljivao barem mesec dana na sportskim vestima.Nakon Milana,Celzija sada je dosao red na Psz.Sramota od sudjenja.Sramota za Neimara i Suareza.Vrhunski fudbaleri ali i vrhunski foliranti.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 09.03.2017
18:03

ne znaju oni sta je obraz, not sta znaju od pravila fudbalske igre

avatar
Don Andres
Thursday, 09.03.2017
15:46

jedina greska sudije je 2. penal za barsu. ali desava se. nije ni prvi ni poslednji put da se to desava. sto se ovog starta tice di maria je oklijevao, spetljao se i promasio gol. kontakta jeste bilo ali posto je uputio udarac tako da penala nema

avatar
paok
Thursday, 09.03.2017
18:47

Znaci ne verujem sta pises. Sam Maskerano prizna da je napravio faul a ti tvrdis da penala nije bilo, al zato je svirao na drugoj strani nesto jako smesno.

avatar
paok
Friday, 10.03.2017
07:46

Ma najbolje da mu je slomio nogu. Jesi nekada video da sudija saceka da vidi recimo jel dobar pas pa ako nije onda sudi faul. Onaj Suarezov pad je simuliranje u svakom vremenu, to ide na dusu sudiji a ne da moze ici. Sta ima veze sto je dobio jedan za simuliranje, moze dobiti jos jedan, jel to nije po pravilu.

avatar
Don Andres
Thursday, 09.03.2017
20:10

nije bitno sta je maskerano rekao. on je svjestan da je bilo kontakta ali nije mogao da zna da je di marija trenutak prije kontakta uputio udarac. tako da po pravilima to nije faul jer nije uticao na njegov sut. onaj suarezov pad je u realnom vremenu izgledao vrlo ubjedljivo, to ne moze ici na dusu sudiji. na kraju krajeva dao je ziti prije toga tom istom suarezu za simulaciju. dao bi mu i tada penal da je imao namjeru da pogura barsu. stvar je prosta jednom ga je suarez prevario jednom nije. desava se. opustite se u uzivajte u fudbalu. ovaj preokret je fenomenalna stavr za fudbal. sto manje plastike u samoj zavrsnici to bolje za fudbal

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 09.03.2017
19:11

U bre don andrese..penal je cist,ionako ste prosli mozes da priznas,uklizao je kad je ovaj hteo da sutne i sam je priznao,mnogo cistija situacija nego simulacija suareza koji se uhvatio za glavu pa za grudi u padu kao da je upucan. Doslo je do toga da mi je messi uz iniestu postao jedini igrac barse kog respektujem...suarez,neymar,buskec,pike,enrike su sljamovi.

avatar
Povratak_Otpisanih
Thursday, 09.03.2017
15:39

Odglumiti faul i dobiti penal je dio ove igre. Zaj***i sudije. Ha ja

avatar
Larion@
Thursday, 09.03.2017
15:24

Bilo je spornih trenutaka na stetu PSZ-a i ja kao navijac Barse necu da se pravim slep i pristrasan, ali propustiti onakvu prednost je prakticno nemoguce.Umesto drvlje i kamenje po Barsi i sudije mogli bi svi navijaci ostalih klubova pokazati i malo respekta za zelju Barselone da postigne ono nemoguce. Cetvrtfinale Lige Sampiona bez prisustva Reala, Barse , Bajerna, naravno i Atletika gubi i tekako na draz i na kvalitetu samog takmicenja.Prema pojedinim komentarima stecem utisak da strah od Barselone je toliko velik da i da nisu bili ti sporni trenutci jednostavno izmislili bi ih

avatar
Goran.984
Thursday, 09.03.2017
16:36

I ja bi imao zelju da me sudije poguraju...sramota

avatar
Thursday, 09.03.2017
16:39

tu nema straha vec je dosadio nacin na koji je provlace godinama i stepen privilegovanosti. Mi o barseloni vise ne pricamo kao o timu ciji nosioci poticu iz barsine skole. Vec o timu koji u transfere ulaze trenutno vise od reala. Timu koji je za Suareza i Nejmar dao oko 200 miliona, rezervnog veznog 6o M... Koliko god psz odigrao lose ovu utakmicu sudije su pogurale barsu sa dva penala. Ako su sudili penale barseloni morali su i onaj za PSZ, morao je sudija pokazati crveni ili neymaru zbog namernog udaranja sa ledja ili maskeranu... U parizu barselona je bila nemocna i rastavljena na delove, nista nije zavisilo od nje. Ovde je barsa dala 3 gola, jedan auto gol i dva nepostojeca penala. Izlisno je pricati... Sve dok su pojedii klubovi povlasceni fudbala nece biti, sve je postalo cirkus...

avatar
Rise up
Thursday, 09.03.2017
15:17

Rekao je da je postojao kontakt ali nije svaki kontakt faul. Ja mislim da ovi dezurni hejteri nisu mogli da spavaju sinoc tesko su preziveli.Istina je jedino da nije penal nad Suarezom ali su rukomet igrali Kavani i Kuzava u svom sesnaestercu.

avatar
Thursday, 09.03.2017
16:51

a pike i masherano nisu

avatar
Thursday, 09.03.2017
14:36

Ovde je meni samo neverovatno da PSG apsolutno nije imao zelju da prodje dalje. Znaci ljudi su igrali ko da zele da ispadnu. U svakom drugom slucaju ovo bi bilo totalno diskutabilan utakmica gde sudiaj dobija suspenziju za dalje sudjenje zbog gomiel uzasnih odluka. ALi PSG nije igrao nijedna od ovih odluak nije toliko uticala na igru PSG-a. Ovaj start nad Di Marijom nije penal, ali nisu ni dva za Barsu, se razumemo.

avatar
Thursday, 09.03.2017
16:40

dobice suspenziju i ovako... videcemo hoce li suditi jos neku utakmicu do kraja.

avatar
Don Silvio
Thursday, 09.03.2017
17:10

ali jest bio penal igranje rukom koje se desilo. Da ne pricam ono drzanje igraca sa obe ruke prilikom izvodjenja kornera, za takvu stvar je Barsi sviran penal prije nekoliko sezona protiv Milana a da lopta nije bila ni izvedena i gle cuda prodjose dalje zahvaljuci tom penalu.

avatar
Stefmajster
Thursday, 09.03.2017
14:29

i da je imao kontakt kao sto vice on, nije bio dovoljan za penal.. takodje ono nad Suareza nije bilo penal, ali ako vidimo kakve sve penale sviraju nekim igracima, onda opravdana sudiska odluka :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 09.03.2017
15:24

Nije dovoljno za penal da zadnji igrac odbrane sutne igraca po nozi koji je u 100% sansi? :D Sami sebe lazete

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 09.03.2017
14:26

Ova pobeda nije slucajna, ova pobeda odvaja Barsu od svih ekipa, ova pobeda je dokaz dominacije Barse u zadnjih 10godina. I niko ne zna kraj ovoj Barsi, niko ne zna kad ce prestati Barsa da bude prva vijolina.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 09.03.2017
15:16

Odvaja je definitivno. Uefin projekat se vratio.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 09.03.2017
19:15

Ne nazivaj me navijacem Reala, jer to nisam. Oni su isti kao i vi, samo ste vi malo gori.

avatar
Kurta Kurtovic
Thursday, 09.03.2017
16:24

Pa zasto da se Uefa blamira sa sudijama , zasto im ne namesta najlakse protivnike kao Realu ? Ne razumem vas navijace Reala uopste pa ronaldo daje golove i kada je 10 metara u ofsajdu pa im se priznaje sve . Za penale da i ne pricamo , Barselona je pobedila sa 6:1 i tu je kraj . Niko ne govori o sramnom sudjenju za Bajern Minhen protiv Aresenala pa to je veca kradja i pljacka nego ova ovde . Zasto se navijaci Reala nadaju da ce Barsa izvuci Bajern , ako ste toliko jaki zasto vi ne prizeljkujete Bajern za sebe ? Nego dobili Napoli na zrebu i tako zadnjih 20 godina . Pa po vama Ronaldo onda bi igrao po 2 utakmice max u ligi sampiona , padne i simulira najmanje 30 puta na utakmici , sta se zalite na Nejmara decko padne barem jednom manje od Ronalda , to jest hocu reci i Barsa i real su zasticeni ko beli medvedi i tu je kraj svake diskusije

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 09.03.2017
15:46

ova pobjeda jw dokaz da će barsa uvijek proći jer.to uefa želi!

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Thursday, 09.03.2017
14:13

Barsa, Real i Bajern ce uvek imati 10% popusta na usluge sudije,kako bi UEFA nastavila da se bogati. Zamisli osminu finala bez bar jednog od ova tri kluba. To je jako puno izgubljene love.

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Thursday, 09.03.2017
14:57

Da je tako prijatelju onda bi mancester trebao biti u zavrsnici ls svake godine zar ne?

avatar
Don Silvio
Thursday, 09.03.2017
17:13

mozda real i bajern imaju 10% popusta kod sudija ali ono sinoc nije bilo 10% nego 500%

avatar
Kurta Kurtovic
Thursday, 09.03.2017
16:26

Neka se mancester prvo plasira u ligu sampiona pa onda tek mozes da postavis ovakvo pitanje . Koliko znam maksimalni domet im je liga evrope .

avatar
Stefan Miljkovic
Thursday, 09.03.2017
16:16

Jeste tako, ali mancester je toliko slab da ni sudije ne mogu da im pomognu.

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
14:08

Kakvo samo radovanje Dzerarda,Ferninanda i Linekera.

avatar
Don Andres
Thursday, 09.03.2017
15:46

majkl ovena svi zaboravljaju a i on se poprilicno obradovao (:

avatar
Don Andres
Thursday, 09.03.2017
17:57

svi normalni navijaci reala su cestitali ovaj istorijski uspjeh ovi nasi dalibori jedini nalaze neke teorije zavjere (:

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
16:54

A igrao za Real :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 09.03.2017
14:05

Iskreno ja na klipu ne vidim da ga je uopste stigao,al ako on tako kaze...

avatar
Steffi
Thursday, 09.03.2017
14:01

Nema ko da pogleda izjavu Veratija, citajte komentare po stranim medijima, samo ovde kod nas ljudi pricaju o sudijama, ali da navijaci Reala dodju ovde i komentarisu? To je najgore od svega. Kad su dobijali onakve penale, ja nisam komentarisao nista negativno, ekipe sa kojima igraju u Evropi zadnjih par godina vise nego smesne i tad nisam nista komentarisao, ajde navijaci Celsija, ali navijaci Reala? Jos draza mi je ova pobeda sa penalima nego da je bilo drugacije!

avatar
ViniciusJR
Thursday, 09.03.2017
14:32

Ti nisi komentarisao? Prednjacio si u tome, tako da... I protiv Viljareala, svi ste zapenili zbog ruke Bruna, a ono je penalcina za oba ova vasa. Jeste pogurani sudjenjem, ali ste pokazali karakter, i vratili se iz nicega, i to treba postovati. Na kraju krajeva, PSZ sinoc nije zasluzio da prodje. To je ono sto sam govorio i ranije, sudijske greske se desavaju, uglavnom u korist velikih ekipa...i to je ok. Mozemo da se mrzimo medjusobno, ali treba nekad ljudski reci nesto.

avatar
Steffi
Thursday, 09.03.2017
15:59

Ne postoji komentar, ne mozes ga naci nigde.

avatar
Thursday, 09.03.2017
14:39

Mozda zato sto se vi takodje zalite kako sudije guraju Real Madrid a kad vas ovako proguraju onda cutite, bar budite iskreni sa obe strane, reci lepo brate, ovo sto je Suarezu sudjeno ko penal ne bi ni moja baba sto ima kataraktu i 90 godina, svirala. PSG uopste niej zasluzio da prodje zbog pristupa igre, koji mi s enimalo nesvidja krajnje ziheraski i kukavicki. ALi reci da je Barsa razbila nekog be zobzira na rezultat je takodje neiskreno. Mogu sam oreci sudiaj bolej da vis enika dne sudi nijednu ozbiljniju utakmicu od kupa Svarcvalda.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 09.03.2017
13:58

Igraci PSZ se ne zale na sudije jer su primili 6 komada,a pogledajte sta rade ovi Realovci,nevjerovatno.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 09.03.2017
13:52

Činjenica je da je Barsa prošla dalje, ali mislim da se navijači ne trebaju nadati osvajanju LŠ, jer rezultat uopšte nije realan, prvi gol odbrana na nivou petoligaša, u najmanju ruku smiješan gol, drugi gol majstorija Inijesta, ali neviđena sreća, treći gol iz sumnjivog penala, četvrti gol odličan, peti gol iz smiješnog penala i šesti gol nakon neuspješno postavljenje ofsajd zamke, krajnje amatersko postavljanje.

avatar
Benz9
Thursday, 09.03.2017
13:59

Nakon sto je Enrike najavio ostavku, Barsa je značajno podigla nivo igre... Rezultat nije realan ali ih se ne može otpisati iz trke za titulu,jer u dvije utakmice mogu nadigrati svakoga sa pristupom kao sinoc...

avatar
delije niksic
Thursday, 09.03.2017
13:52

Fer potez Maskerana,svaka mu cast!

avatar
Ghost Rider
Thursday, 09.03.2017
14:16

Фер потез би био да је одмах после Ди Маријиног пада признао прекршај. Ово је лицемјерно.

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 09.03.2017
16:48

Covjek je dao izjavu da bi zastitio kolegu iz reprenzetacije. Ja gledam snimak pa ne vidim faul, a ne sudija u onoj brzini.

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
15:58

Hahahah to se moze desiti samo ako zovemo u raju pa ne smemo lagati. Budi malo realan.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 09.03.2017
13:51

O tome sam jos sinoc pisao i naravno usporeni snimak nismo videli,a taj penal je penalcina i crveni naspram ona 2 koja su svirana za Barsu. Nejmar je bez problema zasluzio crveni karton,pao je 10ak puta sa namerom da mu se svira penal sto bi znacilo 10 zutih i jos cist crveni za namerno sutiranje sa ledja,sve u svemu PSG je stravicno ostecen i sramota je da sve ovo prodje bez kazni.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 09.03.2017
16:07

Jedan si od retkih realnih komentatora sinocne bruke.Cestitke na tome a oni koji se prave da ne vide ocigledno treba da se zavuku u misju rupu.Treba da nadjemo na internetu koliko je penala dosudjeno barsi u zadnjih deset godina u LS i to ce biti jos jedan prilog o barsi kao zasticenoj vrsti

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 09.03.2017
13:46

ovaj nejmarov start je za direktan crveni karton...suarez skocio u bazen kakvo sramno simuliranje

avatar
X
Thursday, 09.03.2017
13:55

Suarez jeste simulirao ali igrac PSGa ne sme da se naslanja rukom na njega ako je lopta u vazduhu.. ne sme nikakav kontakt rukom da pravi.. da se zagradi ili da odradi remplovanje da ali ne sme rukom nista da radi.. Uostalom, 6 golova su primili.. tu nema sta da se prica o sudjenju..

avatar
MANUTD
Thursday, 09.03.2017
16:12

Onda je Buskecu trebao biti sviran penal za ono naslanjanje i drzanje o Matuidija?

avatar
Povratak_Otpisanih
Thursday, 09.03.2017
15:41

Naucio od Rokija koji se citavu karijeru baca kao delfin i gdje nikad nijr kaznjrn.Nije on nista gori od njega samo bolji moze biti.

avatar
djomla1990CFC
Thursday, 09.03.2017
14:44

A sta da su npr dosudjeni svi penali za psg koji su trebali biti svirani?Sta da su igraci farse dobili 1-2 crvena koja su zasluzili?Sta da vam sudija nije svirao bar jedan od ova dva nepostojeca penala?Sta onda?Gdje biste onda bili?Da li bi onda takve price pricali?Cinjenica je da vas svi guraju,da ste najzasticeniji klub u svijetu,ne nazivaju vas dzabe farsa,uefalona i sl.Sigurno ste zasluzili s necim,a evo i vidi se sa cim da vas tako nazivaju.Vasi igraci priznaju da su bili faulovi,a vama ni to nije dovoljno nego pricate svoju pricu.Nemate obraza da priznate,zato i jeste svi zajedno jedna obicna nula..

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 09.03.2017
13:44

pa ne nego je ovaj sutnuo busen mesto lopte :D

avatar
ugaseni zivoti
Thursday, 09.03.2017
13:43

Fino od njega sto je priznao.To su svi vidjeli.

avatar
Ghost Rider
Thursday, 09.03.2017
14:17

Било би фер и коректно да је признао одмах после Ди Маријиног пада. Ово је лицемјерно.

avatar
pasa1
Thursday, 09.03.2017
17:36

Sta to sada vredi, Parisanima sto je on priznao, odma se je vidjelo, krvava noga, al niko nije vratio usporen snimak,