Šok za Borusiju - Rojs PONOVO povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.03.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net

Navijači Borusije iz Dortmunda ostali su u šoku nakon što je Marko Rojs pre vremena morao da završi duel sa Dinamom iz Drezdena usled povrede koja ne deluje nimalo naivno.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Taman kada su u Bundesligi uhvatili ritam i stigli do 4 vezane pobede fudbalere Borusije iz Dortmunda pogodio je novi maler.

Nemački reprezentativac Marko Rojs morao je da napusti igru u 25. minutu usled povrede koju je zadobio u duelu sa defanzivcem Dinama Denisom Erdmanom.

Odmah nakon prekršaja koji je načinio Erdman postalo je jasno da se radi o ozbiljnoj povredi a malerozni nemački fudbaler teren je napustio uz asistenciju medicinskog osoblja svoje ekipe.

Na zvaničnom "Tviter" profilu Borusije iz Dortmunda već je potvrđeno da je došlo do povrede ali osim želja za što brži oporavak nije precizirano koliko bi Rojs mogao da odsustvuje sa terena.

Podsećamo da je sjajni fudbaler propustio prethodno Svetsko prvenstvu u Brazilu zbog povrede skočnog zgloba. Ubrzo nakon što se oporavio i vratio na teren fudbaler Padernborna oštro ga je faulirao u duelu igranom 22. novembra prethodne godine zbog čega je Rojs ponovo bio van takmičarskog ritma do početka nove godine.

U prethodnom kolu postigao je gol u derbiju Rura a stručnom štabu ostaje da se nada da ovoga puta nije po sredi teža povreda.

Marko Rojs
Marko Rojs
Marko Rojs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke