Šok - Viljareal ostao bez trenera pred plej of za LŠ, znate li ko se vraća?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 11.08.2016.
00:22
Izvor: Sportske.net

Večernja bomba na Pirinejima - Viljareal se razišao sa dugogodišnjim trenerom!

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Kako je potvrđeno na sajtu kluba, Marselinjo Garsija Toral više nije trener Viljareala, a do rastanka je došlo samo sedam dana pre prve utakmice plej ofa za Ligu šampiona protiv Monaka.

Španski mediji navode da je razlog rastanka neslaganje u stavovima oko ekipe u narednoj sezoni, stoga je došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Istovremeno, Marka otkriva da bi bomba na ''Madrigalu'' mogao da bude Manuel Pelegrini, najuspešniji trener u istoriji kluba!

Viljareal je sa Pelegrinijem na čelu u sezoni 2005/06 bio na korak od plasmana u finale Lige šampiona, kada je Arsenal prošao dalje, iako je Rikelme imao penal za prolaz.

Takođe, Viljareal je sa Pelegrinijem dve godine kasnije zauzeo istorijsko drugo mesto na tabeli Primere, iza šampiona Real Madrida i ispred Rajkardove Barselone.

Pelegrini je bez angažmana od kako je nedavno napustio klupu Mančester sitija i povratak na ''Madrigal'' definitivno bi bio pravi potez za njega.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
oh mane mane
Thursday, 11.08.2016
12:51

Pelegrini je udario nesto ne moguce sa Vilarealom, a opet u Mancesteru nije nista uradio. On je trener za takve ekipe.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 11.08.2016
07:14

Pelee kao stvoren za njih, sretno Manuele...

avatar
Thursday, 11.08.2016
01:01

Baš prije neki dan komentarišem kako je napravio dar mar sa Viljarealom i evo ga.. Samo me strah da će ovo loše uticati na ekipu, a gotivni su..

avatar
Los Vikingos
Thursday, 11.08.2016
00:46

Ovo bi bilo najjace pojacanje za Viljareal ove sezone, nije Pelegrini jos za bacanje, mislim da njemu leze ovakvi klubovi kao Viljareal, imaju solidan budzet i odlican tim, to 4 mesto mogu ponovo da dobiju i plasman u LS ove godine.