Šok na Žerlanu - Nica slavila sa igračem manje!

Autor: Boban Filipović
subota 21.03.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liona su izgubili lidersku poziciju u francuskom šampionatu pošto su pred svojom publikom izgubili od ekipe koja je uoči ovog meča imala četiri vezana prvestvena poraza i koja nije pobedila u Ligi 1 čak 7 mečeva za redom!

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Kola su krenula nizbrdo za Lion sredinom prvog poluvremena kada Eduardo spektakularnim makazicama nakon ubacivanja iz ugla s desne strane dovodi Nicu u vođstvo.

Rezultat se nije menjao sve do 55. minuta igre, desni bek gostiju Kleber je skrivio penal i tako zaradio drugi žuti karton, a Maksim Gonalon sa kreča donosi poravnanje.

Brojčano nadmoćniji, Lion kreće u totalnu ofanzivu, međutim, itekako se osetilo odsustvo Aleksadra Lakazeta, domaćin je zatajio u završnici bez najboljeg strelca lige, dodatni peh je i povreda Gurkufa koji je morao vani, a na kraju Lion ne samo da je ostao bez pobede, već i praznih rukava.

Penal za Nicu pet minuta pre kraja utakmice, Ejserik je siguran i postavlja konačnih 1:2.



Olimpik Lion sada zaostaje za liderom i braniocem titule Pari Sen-Žermenom jedan bod, trećeplasirani Marsej će imati priliku da se približi imenjaku na bod zaostatka ukoliko sutra uveče trijumfuje u Lansu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke