Snežne čarolije na "Enfildu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.01.2016.
22:51
Izvor: Sportske.net

U veoma zanimljivoj utakmici, posebno u prvih 25 minuta, Liverpul i Arsenal su odigrali bez pobednika - 3:3.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Gledali smo fantastičan meč u prvih 25 minuta, možda i najbolji period u Premijer ligi ove sezone.

Konačno je proradio Roberto Firmino na veliku radost navijača Liverpula, ali nakon prvih 20 minuta više ga nismo videli na terenu.

Samo deset minuta smo čekali na prvi gol na ovom meču, Emre Čan je oprobao svoj udarac sa ivice šesnaesterca, Čeh je loše odbio loptu do Firmina koji koristi činjenicu da golman Arsenala nije bio spreman da reaguje i postiže gol sa nekih 10-ak metara za 1:0.

Skinuo je dres, svaki trener bi bio besan, pa i Jirgen Klop, nakon samo deset minuta je dobio žuti karton.

Liverpul je bio taj koji je dominirao na samom startu meča, pokazivali su velike trkačke sposobnosti igrači Jirgena Klopa, vršili su veoma visok presing na odbrambene fudbalere Arsenala.

firmino henderson

Ipak, došao je 14. minut, Aron Remzi je nakon asistencije Kempbela šutirao u bliži ugao golmana Minjolea, odmah je rezultat bio poravnat.

aron remzi

Nije mnogo trebalo Liverpulu da ponovo povede. Igrao se 19. minut, Firmino je dobio loptu na nekih 20-ak metara od gola, opalio ka golu Čeha koji nije uspeo da odbrani odličan udarac - 2:1 za veliku radost Jirgena Klopa.

Paklen ritam se nastavio i nakon ovog gola, a ponovo se pokazalo da je prekid slaba tačka Liverpula, posebno golmana Minjolea. Korner je izveo Mesut Ozil, lopta je krenula u petarac, nekako ju je nogom zakačio Žiru, postigao svoj deseti gol ove sezone i tako izjednačio rezultat na 2:2!

Svi su se umorili nakon ovog paklenog ritma, ali nije to bilo sve od igrača ove dve ekipe u ovom poluvremenu.

Žiru je propustio neverovatnu priliku da dovede Arsenal u prednost, Minjole je odbranio zicer, dok na drugoj strani napadi Liverpula više nisu bili tako opasni kao ranije.

Na odmor se otišlo rezultatom 2:2, da bi u drugom Arsenal zaigrao ozbiljnije u odbrani, a i u napadu su bili opasni.

klopp

Bilo je sve teže kontrolisati loptu kako se utakmica bližila kraju, počeo je i sneg da pada nakon kiše, igračima je posao bio dosta otežan.

Igrao se 55. minut, videli smo najveću majstoriju na meču.

Olivije Žiru je primio loptu u šesnaestercu, petom je izbacio svog čuvara još u prijemu, odmah opalio ka golu za 2:3 i 11. gol u sezoni za najboljeg strelca Arsenala. Bio je ovo njegov 11. gol na poslednjih 11. mečeva na gostovanjima Arsenala u svim takmičenjima.

Velika ofanziva Liverpula nakon ovog gola. Neretko je više od 70-80% igrača obe ekipe bilo u šesnaestercu gostiju, ali odbrana Arsenala predvođena Čehom je uspela da se brani - ali samo do 90. minuta.

Jirgen Klop je uveo Alena u drugom poluvremenu, upravo je on doneo Liverpulu veliki bod na ovom meču. Ovaj fudbaler skoro da ne postiže golove, ali ovoga puta je doneo veliku radost navijačima Liverpula - 3:3.

Odmah smo se prisetili prošle sezone kada je Škrtel doneo izjednačenje Liverpul na "Enfildu" protiv Arsenala za 2:2.

Uprkos ovome, Arsenal ostaje na prvom mestu zbog nerešenog rezultata Mančester sitija.

Ipak, sada je na deobi prvog mesta sa Lesterom koji je kao gost slavio protiv Totenhema. Lisice su bile bolje zahvaljujući pogotku Roberta Huta u 83. minutu meča i tako su ostale u borbi za osvajanje titule.

Inače, Lester već sada ima više bodova nego prošle sezone kada je ukupno sakupio 41.

Ostale rezultate pročitajte OVDE.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

146 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ApSOLuT-MNE
Thursday, 14.01.2016
17:59

Ramzi dao gol=Umro alan rikman!!!!

avatar
Делија_момак
Thursday, 14.01.2016
15:06

Наравно, све похвале иду на рачун Фирмина који је покидао вечерас. Могао је и до хет-трика али је лопта нажалост погодила пречку. Ливерпул ове сезоне има много проблема са повредама и појачања су потребна већ у јануару. Не може се чекати до лета. За неко веће реновирање тима, у јануарском прелазном року нема говора односно то је немогуће али могу се довести два до три квалитетна играча. И нико не може да ми каже да је то немогуће.

avatar
Делија_момак
Thursday, 14.01.2016
15:04

Одбрана је катастрофа. Једва смо се скрпили а Мињоле је био благи ужас. Треба изгурати ову сезону па онда на лето да Клоп оформи тим по свом укусу. Он је најбоље могуће решење за Ливерпул у овом тренутку, прави човек на правом месту. Још кад буде имао квалитетне играче, стићи ће и трофеји. :) #YNWA #KLOPP

avatar
mrancic
Thursday, 14.01.2016
13:15

Liverpul zasluzio pohvale i pobedu.Vidi se napredak pod vodjstvom Klopa.Malo je preterano njegovo reagovanje za ukuse Engleza.Kad pokupuje nekoliko pojacanja i oslobodi se viska bice to jak Liverpul.I pored zaoka koje upucujem Liverpulu kao navijac ITD radujem se preobražaju ovog tima.Jak Liverpul i UTD odbranice PL od arapskih i ruskih klubova.

avatar
Chris ANdersen
Friday, 15.01.2016
00:45

Kao navijac ITD? itd benda jel? :D :P

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 15.01.2016
07:55

Niti je Siti Arapski klub,niti je Celsi Ruski klub.Siti je bas onaj pravi,Engleski klub,i imaju bas onaj pravi Engleski grb...Lep je svet kada ga sanjamo

avatar
Liverpool_Zvezda
Thursday, 14.01.2016
09:51

Liverpul standardno, protiv jakih ekipa odigra odlično, a protiv slabijih očajno. Ja sam zadovoljan rezultatom i igrom, nije mala stvar odigrati ovako protiv ekipe koja osvaja Premijer ligu. Kembel strašan, kad god je imao loptu, bilo je opasno.

avatar
LfcKutinjoo
Thursday, 14.01.2016
06:24

Svi ste vec ovo rekli ali da ponovim, novi golman, novi stoper, ajb i lalana trebaju da budu prodatio i treba da se dovede jedan dobar vezni, mislio sam da treba fudbaler kalibra rojsa, ali ako firmino bude ovako igrao i kutinjo bude u dobroj formi onda im ne treba. Benteke ocajan u napadu, ukoliko staridz ne bude mogao da vodi ekipu onda je potreban novi napadac. Sve u svemu cestitke za oba tima, volio bih da smo osvojili tri boda ali sta je tu je

avatar
Чукурановић Божа
Thursday, 14.01.2016
15:11

Ajb da bude prodat? Nije mu dovoljno visoka ocena na PESu?

avatar
Aleksandar Tomašević
Thursday, 14.01.2016
02:43

Svaka čast Liverpoolu, oni su čak i sa pola prvog tima odigrali meč sezone. Teško da će u ostatku prvenstva ponoviti ovakvu partiju, preorali su teren, i da su imali malo boljeg golmana, dobili bi utalmicu. S druge strane, neshvatljiva odluka Wengera da izvuče Ozila a ubaci npr. Chamberlaina, i time oslabi svoj tim za dvojicu igrača u polju... Mada, mora se shvatiti da je Arsenal takodje osakaćen povredama i to mnogo duže od Liverpoola, praktično su druge i treće opcije sa klupe na ivici iznemoglosti zbog nemogućnosti rotacije. Kad se sve sabere, dobro je sve dok su prvi, bar dok se ne vrate Sanchez a zatim i Cazorla i ostali... Miriše na titulu.

avatar
Kapitalac
Thursday, 14.01.2016
15:09
avatar
CZYNWA
Thursday, 14.01.2016
02:39

Iako sam navikac Liverpula, gotivim Arsena(l) i zelim im da osvoje titulu, kad vec mi ne mozemo. Pravi derbi velikana, jos da se 'vrati' stari United pa da se zna ko je ko. A ne da tamo neki Shity osvaja titule i kupuje tradiciju. Velicina se ne moze kupiti, zna se koja su 3 velika tima u PL !!

avatar
dushanseelny
Thursday, 14.01.2016
01:48

Nema potrebe da se odbrana Liverpula toliko pljuje, Sakho je odradio lavovski posao veceras..

avatar
Savoa
Thursday, 14.01.2016
01:38

Benteke je jako dobar igrac moraju ga ljudi vise postovat!

avatar
KOPITE96
Thursday, 14.01.2016
21:44

Hahahaha tako je care ;)

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 14.01.2016
01:33

Odlican mec, mada mi se ne svidja kako je arsenal odigrao nakon sto su poveli.. I na kraju zasluzeno da izgube 2 boda u devedesetom zbog onog povlacenja

avatar
Maher77
Thursday, 14.01.2016
01:25

arsenal jednostavno nije sampionska ekipa i mislim da nece osvojit titulu,to se danas najbolje vidjelo.lester je u ocekivano u laganom padu sto se igre tice, danas su dobili nakon 4 utakmice imaju strasno puno srece,a to ce se kad tad okrenut.smajhel je danas radio cuda na golu i najvise je zasluzan sto nisu dobili 3,4 komada.za titulu nemaju sanse jer je sezona jos dosta duga oni imaju 14 igraca koje koriste i koliko vidim ne namjeravaju se pojacat.najvece sanse po meni ima city koji i ako igra lose zaostaje samo 3 boda,sad imaju lagan raspored sjledecih 7-8 kola i tu ce napravit razliku

avatar
*** T O P G U N **
Thursday, 14.01.2016
01:14

Posle prvi Ramziev gol ko bi bio sledeci na smrtnoj posteli...OBAMA mozda :)))))))) btw odlicna igra koja trebao bi da ja krunisamo u pobedi za da bi izbegli konkurentima ali dobro, sledeci derbi sa Celzi mislim moramo dobiti ako hocemo biti SAMPIONI.......COYG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
TH14
Thursday, 14.01.2016
00:58

Apsolutno nigdje nema ovakve atmosfere kao u Engleskoj, kakva utakmica samo, kakvo navijanje do samoga kraja.nnKlopp i Wenger najjači hehe moram naći video kad mu je Wenger prišao i kad su se smijali kraj out linije u toku utakmice.nnWenger rekao novinaru na kraju utakmice da je rekao Kloppu u tamo trenutku da smiri strasti da ne bi na tribinama završio i da su se zato smijali hahaha

avatar
gunner11
Thursday, 14.01.2016
00:53

Bolju utakmicu u zadnje vreme nisam gledao , bili smo blizi pobedi ali je Liverpul igrao polje . Klopp je transformisao ovu ekipu na najbolji moguci nacin .Ziru i Kembel veceras fantasticni , Oxa poslati na pozajmicu a Volkot neka odmori malo jer je veceras igrao kao da prvi put igra fudbal . Na kraju pravedan rezultat ,moramo dobiti Stoke , bitno je da smo i dalje prvi .Cestitke Liverpulu na odlicnoj utakmici .

avatar
gunner 85
Thursday, 14.01.2016
00:39

odlicna utakmica tempo je bio kakav se retko vidja zaista ....... bili smo blizi pobedi ali mozda i realan rezultat posle svega vidjenog mada kad se setim onih kontri koje smo uprskali pred kraj meca uhhhh .......no dobro idemo dalje sledeci je stouk i nadamo se povratak sanceza

avatar
Velski Cavi
Thursday, 14.01.2016
00:27

Zaboravili ste da napomenete da je Firmino osim sto je blistao prvih 20 minuta pogodio precku na kraju prvog dela igre i bio je i vise nego vidljiv i ostatak meca ali je Ajb bio izvanredno zatvoren od strane Monreala pa nije imao neku pomoc

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:24

Ajb totalno izgubljen bio, ne znam sta je Rodzers mislio kad je Markovica poslao na pozajmicu, bukvalno ima samo jedno prirodno krilo po poziciji, koje ne uliva previse nade...

avatar
Velski Cavi
Friday, 15.01.2016
11:34

Po mom misljenju on je samo previse sebican da zna na vreme da uputi pas ili centarsut pa cak i sut bio bio 30% bolji

avatar
BancheS_Arsenal
Thursday, 14.01.2016
00:19

Iskreno nebi gunneri da me svate pogresno al ova nocasnja igra je nasa je bila dosadna,nismo liceli da mozemo osvoit EPL,iskreno liverool je bio bolji,a kad sam vido kako smo nocas odigrali najbolje je LEICESTER nek uzme EPL,kad Exter nadigra liveroola a mi spasismo zivu glavu,drago bi mi bilo da Leicester osvoili EPL

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:22

Brate, ova utakmica je bila sve osim dosadna...

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 14.01.2016
01:24

exiter je nadigrao omladince liverpula

avatar
bebel
Thursday, 14.01.2016
00:18

Sjajna utakmica, posebno prvo poluvrijeme. Vidjeli smo sve ono što krasi Premier ligu: otvorenu i napadačku igru obje momčadi, utakmicu visokog tempa i vrlo korektnu, sa svega 16 prekršaja. Izuzetna atmosfera na terenu i na tribinama. Rezultat je, mislim, realan. I jedni i drugi su imali svoje periode igre.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 14.01.2016
04:04

Bila je prejaka utakmica,bas onako Engleski nastrojena...

avatar
Ukica
Thursday, 14.01.2016
00:18

Pravedna raspodela bodova uz prelepu fudbalsku predstavu, mec sezone za sada(ali ipak iz navijackog ugla sam iznerviran sto nismo uspeli da zadrzimo prednost :D )

avatar
TH14
Thursday, 14.01.2016
00:59
avatar
ACM<3
Thursday, 14.01.2016
04:23

Samdoria-Genova i ovaj mec su mi dva najbolja ove sezone...Mozda bi im primakao barsa-bilbao ali ova dva su na vrhu...

avatar
MixEr
Thursday, 14.01.2016
00:18

E zbog ovoga volim premijer ligu. Do 75 minuta lavovska borba oba tima i napadački. Arsenal je malo prikočio nakon primljenog gola...i iskreno mi je drago što je primio gol. Želeo sam Klopa da vidim na Emiratima kao naslednika Arsena...al moram da priznam da je izabrao pravi klub za sebe. On crpi energiju sa tribina i to u Arsenalu ne bi dobio. Svaka čast kako je od grupe prosečnih igrača i par potencijala napravio ekipu da 90 minuta koja ovako grize. Biće to mnogo bolje ako mu dozvole da kupuje šta on misli da treba. Što se tiče Arsenala, Kembel i Žiru danas fenomenalni. Mislim da Kembel treba da nastavi da igra u prvoj postavi kad se vrati Sančez, a da Tea malo stave na klupu. Ramzi standardan. Ozila su dosta dobro markirali al je on uspevao da odradi neke pasove i izvuče par lopti koje dosta znače. On je tip igrača kome ne smete dozvoliti promil slobodnog vremena jer ste onda osuđeni na propast. Možda bi neko rekao kako nije danas imao neku intervenciju, al on je dosta toga danas omogućio. Odbrana...pa kad primiš tri gola...onda ne može da dobije prelaznu ocenu. Sve u svemu, FENOMENALNA utakmica. Bukvalno je rezultat mogao da ide na bilo koju stranu i opet ne bi bilo nepravedno, mad je nerešeno možda i najpravedniji rezultat.

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 14.01.2016
01:26

celu odbranu drzao monreal

avatar
Brat Sergio (Return)
Thursday, 14.01.2016
00:15

Raduje me sve bolja forma Arsenala i ovo sto su odlicno pucacki raspolozeni. Inace odlicna utakmica, nakon par sezona se desilo da i PL ponudi zanimljiv nogomet.

avatar
mali mrav1
Thursday, 14.01.2016
00:46

Nadas se da ce arsenal da izbaci barsu.

avatar
Brat Sergio (Return)
Thursday, 14.01.2016
01:46

Vjerujem u to.

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
00:49

U Premijer ligi se igra fudbal, da gledas fudbal video bi da ima pregrst dobrih utakmica.

avatar
Andrei
Thursday, 14.01.2016
00:14

Realan rezultat. Odlina utakmica... Nista lepse za gledanje od derbija sa Liverpulom i 'starim' Unitedom

avatar
Thursday, 14.01.2016
00:14

Steta zbog 3 boda. Arsenal bio malo blizi pobedi, ali Liverpool je odigrao mnogo bolje. Odlicna partija Joela, valjda je osigurao poziciju desnog krila. Giroud zamalo hattrick, neocekujem od profesionalca da promasi prazan gol na 1 metar.

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:21

Ne tuguj Gunneru, nije se tu nista moglo kada je Lord Alen usao u igru :D

avatar
cholic
Thursday, 14.01.2016
11:16

Promasaj sezone

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 14.01.2016
00:11

Premier,najbolja liga na svetu!Mozda po kvalitetu nije ali po neizvesnosti,gledanosti I zanimlivosti numero uno!Juce Utd vs Casla danas Pul vs Arsenal,dve fudbalske poslastice gde je bog nogometa "umesao" prste da domacini izramne u 90 min,sasvim zasluzeno!

avatar
AxweII
Thursday, 14.01.2016
00:24

Danas je bilo interesantno samo zbog panjeva koji igraju u zadnjoj liniji Liverpula..Hvatam se za glavu kada god oni pokusavaju braniti korner..To ti je kao penal..Cist gol.

avatar
Thursday, 14.01.2016
16:35

Sakho i Ture su kraljevi modernog sporta,obožavam da ih gledam.

avatar
dushanseelny
Thursday, 14.01.2016
01:44

Lol po kvalitetu nije... Ae mi nadji u Primeri osim Reala Barse i Atletika kvalitetniju ekipu od Njukasla ili Evertona.. Bilo koja ekipa Premier lige bi uz pravu finansijsku motivaciju istresla iz gaca celu Primeru osim 3 pomenute. Nikako ljudi da shvate da jedna lasta ne cini prolece..

avatar
Скаузерлија
Thursday, 14.01.2016
01:06

Апсолутно се слажем. Да смо данас имали бар једног нормалног штопера мислим да бисмо отргли сва три бода.

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
00:11

Alen u zavrsnici jos jednom dokazao da on nije Velski Cavi, vec da je Cavi Spanski Alen :D Salu na stranu, Minjole NE SMIJE da bude prvi golman kad navijaci kod izvodjenja svakog kornera strijepe kao da je penal u pitanju, Sako jeste zvijer od stopera inace, ali se precesto kliza kao Bambi i pravi kikseve, treba pored njega hladnokrvan i pouzdan stoper. Ali sve u svemu, realno je Arsenal po meni danas imao kvalitetniju ekipu na terenu, tako da mislim da ovaj bod uopste nije razlog za tugu veceras. Klop na ljeto mora dovesti makar 2-3 igraca top klase, Rodzers je doveo previse nedovoljno kvalitetnih igraca za Liverpul i njegove zelje u 3 sezone koliko je proveo na klupi Liverpula...

avatar
AxweII
Thursday, 14.01.2016
00:25

Zna Klop vec od prilike ko ce dobiti sut kartu..On sam im je dao ultimatum do ljeta..Ocekujem dosta odlazaka, pogotovo u obrani..

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:27

Ma sigurno je da oko minimum 50% tima ne zasluzuje da bude tu, ali golman, stoper i vezni trebaju da su prva 3 prioriteta po meni (za napadace ne znam, kad se Ings vrati to ce biti 3-ojica pouzdanih napadaca sa iskustvom u PL, ali one 3 pozicije su definitivno hitnije).

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:27

Ma sigurno je da oko minimum 50% tima ne zasluzuje da bude tu, ali golman, stoper i vezni trebaju da su prva 3 prioriteta po meni (za napadace ne znam, kad se Ings vrati to ce biti 3-ojica pouzdanih napadaca sa iskustvom u PL, ali one 3 pozicije su definitivno hitnije).

avatar
Mario Götze - Return
Thursday, 14.01.2016
01:27

Brend Leno iz Bajera bi bio super za vas da isturi Minjolea iz tima... Laporte bi vam bio dobar za stopera. Mada treba vam jos dosta pojacanja, po mom misljenju jos jedan bek npr Ektor, veznjak kao npr Gindogan i krilo kao Rojs, mada ako se Ajb ne pokaze u potpunosti onda bi mogao i Belarabi... Sjajna je bila danas utakmica, nadam se da ce biti jos takvih do kraja sezone... :D

avatar
Vernes Delic
Thursday, 14.01.2016
00:09

Takav nam firmino trebanodbrana lošee nhdodo svaka cast clayn takodjer can los ibe isto tako allen najbolji hahahaha

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
00:54

Izvini druze, ali bi trebao da naucis da koristis tastaturu, nije to tako tesko.

avatar
Скаузерлија
Thursday, 14.01.2016
01:04

Ду ју спик инглиш?!

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 14.01.2016
00:08

utakmica godine bravo

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:19

2016.-e sigurno :D

avatar
Kapitalac
Thursday, 14.01.2016
00:08

Ovako se ne osvaja titula.

avatar
Batman14
Thursday, 14.01.2016
00:08

Ox, Gibs trebaju biti prodati dok se moze uzeti koja kinta za njih. Campbell definitivno zasluzuje biti u prvih 11 i nakon povratka Alexisa. Mnogo je dobrog cini i u napadu i u odbrani. Definitivno prije Thea koji se uspavao.

avatar
Ajde?
Thursday, 14.01.2016
00:45

Lagano možemo sve engleske igrače iz kluba prodati, jedino Čembers još nije dobio pravu šansu.

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Thursday, 14.01.2016
14:06

Volkot je definitivno izgubio onu prodornost koju je nekada imao, sada mu jedino ostaje da igra kao centralni napadac, ali je tu Ziru bolji.Ipak, nisu svi Englezi u Arsenalu losi.Gibs je dobar kao zamjena Monrealu, a Ox je uvijek i bio panj, jedino je jak i brz, pa kada mu je dan zna da bude nezaustavljiv.Velbek je bolji i od Volkota i od Cembrlejna, kada se vrati bice od velike pomoci.Cembers daleko bolji od Flaminija i Artete kao zadnji vezni, ali isto kao i svi drugi Englezi (cast izuzecima) tehnicki je potkovan koliko i panj.E sad i Vilsir je Englez, ali je bolji igrac od Ramzija i Kazorle (po mom misljenju), da ne pricamo za Artetu i sl.On kada bi bio konstantno zdrav, bio bi jedan od 2,3 najbolja veznjaka jer je nevjerovatno prodoran, pun samopouzdanja i gine na terenu..nNego, sta mislis o Kembelu?Ne znam sta se desilo, ali zadnja dva meca igra sa mnogo vise samopouzadnja, krece naprijed, dribla, sutira, asistira.Cim je dobio malo vise slobode, i cim je opusteniji na terenu igra dobro.Ranije je davao pas cim bi primio loptu, sada je to sve dosta drugacije.Zanima me tvoje misljenje..

avatar
ManchesterUnited
Thursday, 14.01.2016
09:33

Kembel pre Volkota svakako. Treba Arsenal po meni da dovede nekoga umesto Tea. Ne kazem da je los al treba Arsenalu neko bolji.

avatar
Gorčilo
Thursday, 14.01.2016
00:07

Definitivno najbolji meč u ovoj sezoni Premijer lige. Liverpul i Arsenal skoro uvek odigraju nezaboravne partije. Šteta, da smo bili malo više pribrani u odbrani možda bi i dobili. Na svega smo 5 bodova od četvrtog mesta. I dalje smo u igri za mesto koje nas vodi u Ligu šampiona. Pobeda protiv Junajteda u nedelju bi nas lansirala ka tom cilju. Kad je igra u pitanju, mi nismo loši na sredini i u napadu (sem Bentekea naravno, kojeg ne mogu da svarim), jedino što nam nedostaje na sredini i u napadu je jaka klupa. Što se tiče odbrane i golmana tu smo užasni. Jedini koji zaslužuje da igra a iz odbrane je, to je Moreno.

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 14.01.2016
01:30

i Klajn Matip Skrtel Moreno nna golu Leno

avatar
Savoa
Thursday, 14.01.2016
01:35

Benteke je zver!

avatar
Zivorad
Thursday, 14.01.2016
00:07

Lester osvaja premier ligu. Dokazali su da mogu da se nose sa svima. Najmanje poraza imaju i verujem da ce vec u aprilu imati 6-7 bodova vise od drugoplasirane ekipe zbog dosta lakseg rasporeda.

avatar
vojin denic
Thursday, 14.01.2016
08:01

Oni sada imaju laksi raspored od arsenala ali posle ce i oni da imaju tezak raspored. Arsenal o e sezone osvaja nema sta tu da se govori.

avatar
Jürgen Klopp
Thursday, 14.01.2016
00:06

Svaka cast i jednima i drugima... Ali manje nisam ni ocekivao u duelu dve ekipe koje igraju trenutno najlepsi fudbal i dva ubedljivo dva najbolja trenera u ligi... Ocekujem jos mnogo ovakvih utakmica od Firmina, ima momak fudbal u malom prstu (nesto kao Ozil), ali ne sme opet da pravi seriju od 5,6 utakmica gde je potpuno nevidljiv.

avatar
AxweII
Thursday, 14.01.2016
00:28

Preslikan Ozil u prvoj sezoni..Treba njega jos sacekati...Bice nam on glavni igrac sledece sezone..

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
00:58

Liverpuli igra naj lepsi fudbal u ligi ?

avatar
iskusna vezara
Thursday, 14.01.2016
00:04

zabavniju utakmicu skoro nisam gledao..

avatar
dzedaj vitez
Thursday, 14.01.2016
00:03

Liverpul nema čemu da se nada sve dok ne dovede vrhunskog golmana. Minjole jednostavno nije kvalitetan,kriv za oba gola,loš u istrčavanju. Prečesto kiksira. Jednostavno bekovi nemaju dovoljno sigurnosti u njega,otud tolike greške. Kolker za 5 minuta dobio više vazdušnih duela nego cela odbrana Liverpula za ceo meč.

avatar
Ashburton Grove
Thursday, 14.01.2016
00:02

Kakav mec! Realan rezultat skroz, da je bilo ko pobedio bilo bi nepravedno prema ovim drugim...

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 14.01.2016
00:02

Bio jednom jedan jaki Liverpul,Arsenal,Celzi,Junajted,a Sitiju vise ni Seici ni milioni ne pomazu...Kako sada stvari stoje,cini mi se da Lester ima najrealnije sanse da osvoji titulu.

avatar
Vernes Delic
Thursday, 14.01.2016
00:40

Nebi bilo zanimljivo da svake god.isti osvoji

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 14.01.2016
04:01

Ma pusti SIMKETA,decko je napaljen na Mesija.A stalno hejtuje Ronalda,Real,i Siti... Zivot mu bas nije mio

avatar
West London
Thursday, 14.01.2016
03:46

Bio jednom jedanom jedan simke kome je Barca vjera i sve u životu koji voli samo messija tika taku a sve ostalo ili mrzi ili prezire polako stići maca na vratanca čut će se sve i vidjeti BPL najzanimljivija.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 14.01.2016
00:01

Kakva utakmica auuu.Odlicno smo igrali,nismo imali srece na kraju ali sta je tu je.Idemo sad jako do titule COYG!!!

avatar
Ajde?
Thursday, 14.01.2016
00:44

Šta je ovde odlično, što u zadnjih 20 minuta nismo dva pasa povezali? Visok presing na sredini i sve Vengerove zamisli padaju u vodu, to je postao šablon, kad nemamo fizički jake igrače da na presig odgovore, niti ćemo takve dovesti.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 14.01.2016
09:24

Venger se na kraju poneo kukavicki kad je pojacao odbranu, i zato smo i primili gol umesto da smo ih dotukli tanije....

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
01:00

hahahaah... jako kao i svake godineeeee...

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 14.01.2016
00:01

Kao sto je rekao komentator jedna od najboljih utakmica ove sezone,neutralci su uzivali,a mi navijaci Liverpula i Arsenala pa i hejteri iz tabora zna se koja 2 kluba su ostali bez zivaca nekoliko puta za ovih 90 minuta.Ne volim da komentarisem druge klubove,ali moracu da pohvalim Zirua sto je provozao Turea i postigao 2 gola i covek stvarno ume da sacuva loptu.E sad sto se tice nase ekipe Firmino pokazao zasto je doveden on je suva klasa samo mu treba vremena da se adaptira,odbrana jako losa i Sako i Ture ispod proseka,Ajb takodje,Ghostlallana nisam ni znao da je igrao,Velski Pirlo koliko god ga ne podnosim je spasao stvar i njegovo mesto je preuzeo mag izmedju stativa Minjole koji je dokazao da je najgori golman kod prekida na svetu i da to sto su mu produzili ugovor do 2020 god znaci da nemaju pojma sta rade,dati 50 miliona za novog golmana ako treba.Nadam se da ce Arsenal izdrzati i osvojiti titulu posto mi ne mozemo ni da pridjemo prvom mestu.

avatar
Mario Götze - Return
Thursday, 14.01.2016
01:34

Brend Lena ce Klopa dovesti videces...

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 14.01.2016
14:07

Ufff on bi bio odlicno pojacanje, Minjole je nivo za rezervnog golmana.

avatar
Ajde?
Thursday, 14.01.2016
00:00

Nije Venger trener za titulu odavno, uzećemo titulu verovatno ali ne zato što smo šampionski tim, već zato što su i ostali čist prosek. Ogorčen sam jer po ko zna koji put ispuštamo osvojene bodove. Kad već nemaš klupu, izadji na tržište i kupi, umesto da se natežeš oko anonimnog egipćanina već 15 dana. Arsenalu treba mnogo više.

avatar
AxweII
Wednesday, 13.01.2016
23:59

Kud bas propusti ovakvu tekmu..Svakako pozitivan rezultat..Ne cudi me da smo primili gol iz kornera..Tu nikako da popravimo stvari..Uvodjenje Kolkera kao napadaca je zbunilo odbranu Arsenala i naravno uvodjenje strelca gola je pravi potez Klopa.

avatar
Wednesday, 13.01.2016
23:58

Kako da osvojimo kad su nam izmjene Ox Gibbs i ArtetannOpet nam ga daju u 90. ovako se ne uzimaju titule

avatar
ManchesterUnited
Thursday, 14.01.2016
09:37

To je Arsenalov problem, slaba klupa .Kad bi imali dobre rezerve po meni bi skoro uvek bili glavni favoriti za titulu.

avatar
ManchesterUnited
Friday, 15.01.2016
13:03

Konkurisete stalno al nikako da osvojite.Moje misljenje je da bi Arsenal sa jacom klupom osvajao trofeje u PL a ne bi samo bio konkurent.Kad se bitni igraci cesto povredjuju onda klupa mora biti jaka da ima ko da ih zameni.

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 15.01.2016
08:03

Hah pa druze,i mi nemamo trenera,igraci se povrede i to glavni.Pa opet konkurisemo za trofej... :D :D

avatar
Nemanja Radulovic
Wednesday, 13.01.2016
23:57

ja skoro nisam gledao bolju tekmu,svaka cast i jednom i drugom timu nemam reci

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 13.01.2016
23:57

Презадовољан сам! Показали смо да смо пргав тим и да нико никада не сме да нас отпише. Без 5 првотимаца 3-3 против лидера на табели. Фирмино показао да га нико не сме поредити са Депајом, Хендо показао колико је он битан ,, шраф '' овог тима, Бентеке показао да је џокер и амајлија овог тима када уђе са клупе. Две ствари су сигурне - 1. Одбрана нам је шупља као сито 2. Доласком Клопа трансформисао се менталитет тима.

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
00:24

I ostalih 70 minuta se nije video.

avatar
AMSTAFF
Thursday, 14.01.2016
13:57

Evo ga vec postao legenda liverpula, a i nije neko cudo kad i nemaju neke legende. Jedina legenda Robi Fauler.

avatar
Liverpool_Zvezda
Thursday, 14.01.2016
09:57

Ako nisi primetio, Firmino je pogodio i prečku, konstantno je pravio probleme odbrani sjajnim skokovima, što se primetilo pred kraj utakmice kada je imao pas šuteva glavom pored stative. Čak i da se nije video, dao je 2 gola, od njega i više nego dosta.

avatar
MANUTD
Thursday, 14.01.2016
04:24

Jedna dobra utakmica i Firmino je nesto pokazao? Pa sta onda Reci za ove Runijeve 3 utakmice?

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 14.01.2016
01:29

Alo bre, momak postigao 2 gola i pogodio jos precku i ti kazes da se nije se vidio ostalih 70 minuta, pa i da nije to je bilo potpuno dovoljno i za 3 meca...

avatar
Скаузерлија
Thursday, 14.01.2016
00:58

Ако мислиш на Фирмина онда озбиљно размисли да посетиш офтамолога.

avatar
Kico14
Wednesday, 13.01.2016
23:57

Vadi covjek Ozila, majstora da zadrzi loptu i sacuva vrijeme i ubacuje Artetu. Nevjerovatno ali dobro. Bila je lijepa sansa da se odmakne Sitiju, ovako se Stouk mora dobiti u gostima.

avatar
Kapitalac
Thursday, 14.01.2016
01:11

Nema šanse da se Stouk može dobiti sa ovakvom odbranom i bez pravog zadnjeg veznog.

avatar
Kico14
Thursday, 14.01.2016
13:26

Sve zavisi kakav nam dan bude, ako budemo igrali kao protiv Sautemptona, ni bod necemo uzeti a ako budu igrali kako znaju,lagana pobjeda je osigurana..

avatar
Непобедиви
Wednesday, 13.01.2016
23:57

Au kakav mec. Svaka cast.

avatar
Enes
Wednesday, 13.01.2016
23:56
avatar
M. Skrtel
Wednesday, 13.01.2016
23:55

Odlična utakmica!

avatar
Kapitalac
Thursday, 14.01.2016
01:18

Za tebe sigurno, ali za nas koji navijamo za Arsenal frustrirajuća pogotovo zadnje dvije godine. Ovo je bila prilika da se možda napravi odlučujući korak ka tituli ali sad je puno teže.

avatar
lakipfc
Wednesday, 13.01.2016
23:54

Bas pocinje da iritira ovo konstantno povlacenje Vengera i uvodjenje bekova i zadnjih veznih u zadnjih 15 minuta,opada kvalitet ekipe ilopta se ne moze drzati u posedu a onda je odbrana izlozena stalnom pritisku i mora doci do pucanjam...

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 14.01.2016
09:25

Sve si rekao brate...

avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 13.01.2016
23:54

Fantastican mec.......Sta drugo reci.........Nijedan tim nije zasluzio poraz,mozda i najpravedniji ishod.....Sjajna utakmica.......

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Wednesday, 13.01.2016
23:53

Jel moguce da svaki put izjednacuju u 90.? Kome smeta jak Liverpul?

avatar
Manipulator
Thursday, 14.01.2016
00:36

Jesi zavrsio Bolonju?

avatar
Liverpool_Zvezda
Thursday, 14.01.2016
09:52

Još uvek nije završio, tek je upisao fakultet po Bolonji.