Sneg 'odneo prvu pobedu' u Belgiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.12.2014.
14:19
Izvor: Sportske.net

Vremenske neprilike koje će zahvatiti veći deo Evrope tokom vikenda i početka naredne nedelje već su odnele prvu pobedu u Belgiji. Utakmica 21. kola belgijskog šampionata između Genka i Ostendea otkazana je zbog obilnih snežnih padavina.

sport.be
sport.be

Povezane vesti

Za razliku od Srbije gde su Superligaši utonuli u zimski san fudbal se u nekim državama "Starog kontinenta" igra i za praznike a vremenske neprilike do sada nisu pravile veće probleme.

Snažan ciklon koji će većem delu Evrope doneti obilne snežne padavine zadao je dosta problema premijerligašima koji su igrali u petak a danas je u Belgiji otkazan prvi meč zbog jakog snega.

U pitanju je susret 21. kola belgijske Župiler lige između Genka i Ostendea koji je trebalo da počne u 14 časova i 30 minuta.

Sneg koji je u petak i tokom noći zahvatio Belgiju napravio je problem organizatoru utakmice koji i pored svih napora nije uspeo da obezbedi regularne uslove za odigravanje utakmice.

Teren stadiona Genka poseduje grejanje ali je ono samo raskvasilo velike količine snega pa je sudija odlučio da ne postoje uslovi da se utakmica odigra.

Ostaje nam da vidimo kako će se premijerligaši u nedelju izboriti sa kišom i snegom ali se nadamo da vremenske neprilike neće sprečiti Engleze da odigraju 19. kolo tamošnjeg fudbalskog šampionata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ako cemo realno
Saturday, 27.12.2014
16:24

Eto i kako da se ne nerviras, kad ti prvi par na tiketu odma odloze........................