SMS: "Liga šampiona je cilj, potom visok plasman u Poljskoj"

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
13:21
Izvor: Beta

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić rekao je danas da njegova ekipa za cilj u prvenstvu Italije ima da izbori jednu od pozicija koje vodi u Ligu šampiona i izrazio nadu da će mlada reprezentacija Srbije ostvariti dobar plasman na Evropskom prvenstvu u

Beta/Claudio Peri/ANSA via AP
Beta/Claudio Peri/ANSA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić rekao je danas da njegova ekipa za cilj u prvenstvu Italije ima da izbori jednu od pozicija koje vodi u Ligu šampiona i izrazio nadu da će mlada reprezentacija Srbije ostvariti dobar plasman na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

"Želimo mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali nismo jedini sa tim ciljem. Prvenstvo je dugo i naporno. Svaki bod je bitan, naročito kad igramo pred našim navijačima", rekao je Milinković Savić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Lacio je posle 20 utakmica na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 40 bodova, jednim manje od trećeplasiranog Napolija. Rimski klub je u prethodnom kolu posle preokreta pobedio Atalantu s 2:1, a Milinković Savić je bio strelac izjednačujućeg gola.

"Pohvale uvek prijaju, ali i obavezuju. Protiv Atalante je bilo teško. Čvrsta i dobra ekipa. Primili smo rano gol što nam je stvorilo dodatnu komplikaciju, ali smo uspeli na vreme da izjednačimo i kasnije preokrenemo rezultat. Još mi se mota po glavi šansa koju sam imao na 2:1... Nisam dobro zahvatio loptu i umesto u mrežu otišla je iznad prečke. Na kraju je najvažnije bilo da smo ostvarili pobedu", rekao je Milinković Savić.

Njega po završetku sezone u Seriji A s mladom reprezentacijom Srbije očekuje Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Srbija će na kontinentalnom šampionatu igrati u grupi sa Španijom, Portugalom i Makedonijom.

"Kada pričamo o rivalima, možda smo mogli da imamo lakšu grupu, ali smo mogli isto tako da imamo i teže rivale. Poštujemo sve tri selekcije, znamo da imaju kvalitet. Španci i Portugalci su sigurno medju najjačim selekcijama Evrope. Makedonija takodje ima svoje ambicije. Prvi put učestvuje na završnom turniru i sigurno da će želeti da ostvari što bolji utisak. Poštujemo naše protivnike, ali ih se ne plašimo. Imamo razloga za samopouzdanje i dovoljno kvaliteta da se nadamo visokom plasmanu u Poljskoj", rekao je Milinković Savić.

Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine igraće se od 16. do 30. juna u Poljskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 18.01.2017
15:44

Vidi se veliki napredak,ali moze i mora to jos bolje.Nije problem promasiti dva zicera,problem je neodlucnost i previse namestanja,odluke se moraju brze donositi.Pas igra isto nije bila na nivou u poslednja dva meca,mora to jos konkretnije,sigurnije i brze.Napred Sergej,napred Lacio,napred Srbija!

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
16:10

Napred S(ergej), napred SS(L), napred SSS(S), napred svi Orlovi ovog sveta:-)

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
15:14

A drugi Fiorentina.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
15:14

Ako Milan ne bude uspeo da se plasira u LS, moj drugi pik je svakako Lacio.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 19.01.2017
00:20

Morace i neki derbi da se dobije ako se planira LS.Iskreno kada pogledam koliko se svi pate ne mogu ni da pretpostavim kako ce izgledati poredak,odlucice verovatno prelazni rok,a Lacio je tu tanak :(

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Thursday, 19.01.2017
01:59

Mi jako slabo stojimo sa tim velikim utakmicama, juventus, Torino i vas smo dobili od tih vecih, ali mislim da smo prosle sezone ipak bili bolji iako smo tek na pola, sada su tek krenuli taj drugi krug i ti revansi:-D Tu smo negde zapravo, ali hajde sad bar taj plasman da popravimo...

avatar
Carina
Wednesday, 18.01.2017
14:58

On treba da bude prekomandovan u A tim, kakva crna mlada selekcija, decko je standardan u Laciju, nemoj da se lazemo da imamo kvalitetnije igrace od njega.