Smršati je lako - Pitajte Mitra kako!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.07.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Anderlehta naljutio je trenera na početku priprema jer se sa odmora vratio sa nekoliko kilograma viška zbog čega je u prethodne tri nedelje bio na posebnom režimu ishrane i pod budnim okom nutricioniste i svoje devojke.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović još jednom je pokazao da uz retorzivne mere ume da bude poslušan što se po pravilu odražava i na njegov učinak na terenu.

Momak koji je na početku priprema naljutio trenera Anderlehta Besnika Hasija zbog povećanja kilaže tokom odmora, smršao je tokom prethodne tri nedelje više od pet kilograma.

"Naravno da mnogo pažnje poklanjamo ujednačnoj ishrani igrača. Već godinu dana sarađujemo sa nutricionistom. I nije u pitanju samo Mitrović, već ceo tim, pa čak i omladinci. A tu su, naravno, i individualni treninzi" objasnio je za belgijske medije portparol Anderlehta.

U sličaju Aleksandra Mitroviva prste je umešala i njegova devojka uz koju je Mitrogol stoički istrpeo sve zabrane i regulative ishrane koje mu je odredio nutricionista.

"Sastancima sa nutricionistom prisustvuje i njegova saputnica Mila. Mila mu je kao starija sestra. Kada je sa njom, neke stvari lakše prihvati. Samo primera radi – više ne jede mnogo krompira. Kad Mila kaže - lakše je" istakao je David Štegen.

Na startu nove sezone Mitrović je već uspeo da svojim golovima pomogne Anderlehtu da osvoji trofej u Superkupu ali i da ostvari prvi trijumf u šampionatu Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke