Smenjen Siniša Mihajlović!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.04.2016.
08:43
Izvor: Sportske.net

Sramotna odluka Milana, obavestili ga telefonom. Berluskoni isterao svoje, poznat i naslednik!

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Posle sastanka u Berluskonijevoj vili u Arkoreu, pala je odluka, Siniša Mihajlović nije više trener Milana.

On je, prema pisanju italijanskih medija obavešten telefonom, bio je u Rimu, danas je trebalo da se vrati u Milano i nastavi sa treninzima.

Posle poraza od Juventusa bilo je dosta komplimenata za igru Milana i komentara da je zaslužio da ostane do kraja sezone i pokuša da uzme kup, umesto toga otkaz. Berluskoni je isterao svoje, Kristijan Broki će voditi tim do kraja sezone.

Mihajlović od početka nije imao poverenje gazde, nekoliko puta je preživeo smenu, radio pod pritiskom sa sasvim prosečnim timom, poslednjih nedelja ekipa je ostala bez daha, klub je čekao priliku i smenio ga, sada kada je jasno da od top 5 nema ništa.

Doduše i šesta pozicija vodi u kvalifikacije za LE, ali to nije bilo dovoljno, Milanove ambicije, makar potpuno nerealne su mnogo veće.

Mihajlović je tako završio odiseju u "Rosonerima", čekaju ga novi izazovi, glavni kandidat je za klupu svog bivšeg kluba, Lacija.

Odluka je nelogična, ali Milan nije ni senka nekadašnjeg kluba, Mihajlović je nova žrtva Silvija Berluskonija i treći trener koji ostaje na platnom spisku, pored Inzagija i Sedorfa koji su takođe smenjeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

40 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Tuesday, 12.04.2016
15:34

cao nema vise! bila je i sramota za Milan sto je i bio trener uopste! ne moze bivsi interista na klupu milana! dodji u zvezdu na leto da se kupas negde u kazakstanu zajedno sa ugom i ucom!

avatar
ZubA
Tuesday, 12.04.2016
15:14

Lepo sam ja rekao da nece Miha da potraje ovde.

avatar
pazza.INTER.amala
Tuesday, 12.04.2016
14:29

Nije im prvi put da obavijeste trenera telefonom,sramota za upravu zaista

avatar
Sh
Tuesday, 12.04.2016
12:41

Ne znam zašto se žalite na Mihu, bolje se nije moglo, a menjanje trenera svakih pola godine ne vodi nikud. Većina se žalila i na Alegrija pa pogledajte šta napravi sa Juventusom.. Kod nas bi posle onakvog starta sezone dobio otkaz, dokle vise..

avatar
Milos Kosta Kostic
Tuesday, 12.04.2016
11:45

Sta berluskoni hoce? Triplu krunu sa ulozenih 6 miliona u tim? Koliko para toliko i muzike

avatar
Tuesday, 12.04.2016
12:54

A sa 86 miliona evra (toliko je DAO- Baka 30, Romanjoli 25, Bertolaci 20, Luiz Adriano 8, Kucka 3, a i pozajmica Balotelija je kostala), da uzmemo bar peto mesto, sta kazes na to?:-) Ne mora ni cetvrto, dovoljno je peto.

avatar
Tuesday, 12.04.2016
23:36

Rivarinjo, mozda ti je samo prva recenica tacna (pisem mozda jer nisam siguran da je imao nesto protiv Bake, Luiz Adriana i Kucke, a znam da je hteo i Sorijana i Edera), ovo ostalo je dno.

avatar
rivarinho
Tuesday, 12.04.2016
23:31

Sem romanjolija, nijedan nije bio Mihina zelja...preplaceni su, Romanjoli a posebno Bertolaci...vise od pola igraca u Milanu ne bi mogla da opepele u Jelen super ligi a kamoli Kalcu...Ova ekipa Milana je po kvalitetu daleko ispod Bolonje, Sasuola i Atalante ili Torina......ekipa za siguran opstanak tek oko 32.-33. kola, sto ce reci da je Miha napravio malo cudo sa ovom grupom, za fudbal, nezainteresovanih momaka!

avatar
paok
Tuesday, 12.04.2016
12:58

Pa nije bas tako malo ulozio.Pogledaj malo koliko su potrosili letos.Ne volim ni ja sto je smenjen,ali vec 5 utakmica su bez pobede pa to nije tako ne logicno znajuci Berliskonija.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Tuesday, 12.04.2016
11:45

Svaka cast njemu kao fudbaleru , ali kao trener , nikako..

avatar
Ginola
Tuesday, 12.04.2016
11:37

Propale i naredne dve sezone.Rolerkoster.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 12.04.2016
11:19

kao sto sam rekao sinoc u 2...smenjen je trener da bi dosla trenercina broki...ali da se ne bavimo velikim trenerima....imao bih nesto da kazem o sinisi i fudbalu uopste a nadam se da cete me vi ispostovati....msm na ljude koji uredjuju sportske pa objaviti ovo....ne skodi vam....''fudbal danas moze da se protumaci na vise nacina...nekome je biznis...neko to vidi samo kao puko trcanje za loptom...neko samo posmatra...a neko posmatra i i nzna sta posmatra a sudi o tome....ti tu ne spadas...zato si i otisao od takvih...gazi dalje....tamo gde ces bez pritiska moci da zivis fudbal na sebi svojstven nacin'' veliko ti hvala!!!!

avatar
Poznavalac
Tuesday, 12.04.2016
10:47

ocekivano,trebali su mnogo ranije da ga otpuste jer se ipak nije snasao..nije mu ovo katanija ili sampdorija pa da stalno igra nereseno i ponekad pobedi i u klubu svi budu zadovoljni..milan trazi kakav god tim da ima vise,a miha se nije snasao kako sam i pretpostavio na pocetku jer je on trener za slabije timove i timove koji nemaju imperativ pobeda i pobednicki mentalitet,a koliko je uspesan kao trener govori i to da je oteran iz bolonje,firence,srbije i sada milana..uspeh je imao samo sa katanijom i sampdorijom..potrosio je on dosta novca ali na pogresne igrace izgleda,doveo je romanjolija i bertolacija koji su preplaceni..

avatar
CZYNWA
Tuesday, 12.04.2016
10:37

Bolje mu je. Sa Berlom se ne da raditi, idi Miho u Lacio, gdje te cijene.

avatar
Paul George
Tuesday, 12.04.2016
10:31

Kakva greska Milana,Sinisa je zasluzio da zavrsi sezonu,toliko jeste sigurno,odavno Milan nije imao trenera ovakvog koji ima cvrst i stabilan karakter,koji se ne boji toga da preuzme odgovornost,bio je pravi covek za Milan,6. mesto jeste porazavajuce,ali Juve,Napoli,Roma,Inter i Fiorentina su klubovi koji su kvalitetniji od nas,tako da je Sinisa izvukao maksimum iz ovog tima,sto se transfera tice,nijednu gresku nije napravio,jedino je Alesija doveo,trazio je jos Sorijana,Maksimovica,Edera,ali ih nije dobio,sve u svemu,hvala ti Miha,mnogo srece u nastavku trenerske karijere!O nasledniku necu nista pricati,jer je smesan!

avatar
Tuesday, 12.04.2016
10:14

taman sam mislio da su na dobrom putu da se vrate na vrh kad oni opet potonuli

avatar
Milos(CZV-CFC)
Tuesday, 12.04.2016
10:03

Trebao je da ostane bar do kupa

avatar
GetOverHere
Tuesday, 12.04.2016
09:52

Odlično za Mihu, snaci ce se u nekom novom klubu, dobar je.nMilana mi je zao kao i Mancestera. nJedan tim vodi sujetni deda, dok drugi neznalice kojima ni milijarde ne pomazu.

avatar
BačjeAnri
Tuesday, 12.04.2016
09:52

Ajmo Siniša umesto Ćureta, sad il' nikad!

avatar
Novak Djokovic idol
Tuesday, 12.04.2016
09:50
avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 12.04.2016
09:46

Da je bio pametan sam da da otkaz a ne da trpi onu njušku Berluskonia.

avatar
R26M
Tuesday, 12.04.2016
09:46

Oduvek sam voleo Milan, ali ovo je užasno sa njihove strane, neće naći sigurno boljeg trenera s obzirom na to kakav tim imaju.

avatar
brekbaCh
Tuesday, 12.04.2016
09:41

Broki ? Hahahah

avatar
Zeljko GGMU<3
Tuesday, 12.04.2016
09:13

Greska Milana.Sada opet moraju da krenu od pocetka.Mihajlovic zna sta hoce,samo mu je potrebno vreme i jos novih kvalitetnih igraca posto mu je trenutni tim realno gledano slab

avatar
Tuesday, 12.04.2016
09:09

Zasto je nelogicna? Imamo 13 pobeda u 32 kola, skor 0-2-3 u poslednjih 5 kola (a ni pre toga nisu cvetale ruze, ocigledno!) i za vas je ovo nepravda?! Samo 13 pobeda u prvenstvu od moguce 32, previse kikseva i sa manjim ekipama, a kamoli sa onim iz sredine tabele, odnosno sa samog vrha iste, neuspeha koliko hoces, procenat uspesnosti 40%, ali odluka nije logicna?!

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 12.04.2016
11:31

da li stvarno mislis da bi bilo koji trener mogao da ovakvu ekipu podigne????!....murinjo...sari....karlo....ko ti pada na pamet ajde reci....msm da imamo smesnu upravu i prosecne igrace koje vuku velike tekme vise nego male...ali da ne duzimo....sad ce nam pojacanja stici iz djenove u vidu pavoletija...kapela...a stub odbrane ce biti paleta kog vracamo iz atalante....i onda cemo ja i ti prijatelju revolt-e....sesti i gledati ligu sampiona...ali nece biti milana to i ti znas i zna svako ko bar malo prati fudbal.....a ja cu se smejati....jer znam da ce posle ovoga sto sledi milan otici daleko od berluskonija a i on od milana....e to ce biti plus....da samo kazem i to kako ze gazdovanje u milanu koristi na papiru i onda kad treba da se obrlati neki investitor...ali svi ti milijarderi znaju da stede i znaju da ulazu novac pa ga ovde uloziti nece pod uslovima koje postavlja vec bivsi vlasnik milana....kazem bivsi jer ce se sve okrenuti protiv njega toliko da ce pozeleti da igra kao nekad trecu ligu....da smo mogli da pobedimo karpi i jos nekoga to jeste tacno...ali tu trener nije niti malo kriv....uveo je uvek igrace koji su bili spremni da igraju...nznm kao pristalica milana msm da si gledao tekmu s juveom....tad..tad je usao i peti napadac...ali se videlo ko je spreman a ko nije a trener je uvek to isticao....sad msm da i ti znas ko je za milan u toj ekipi a ko nije....bar se nadam da je tako....a miha....pa miha ce kao bilic....do zvezda....prosto mu je mentalitet takav

avatar
Tuesday, 12.04.2016
12:59

Ne razumem zbog cega ljudi toliko zale Mihajlovica, covek je imao JASNU! nameru da produzi ugovor sa Montolivom, a kontam da bi i Batelolija (?!) najverovatnije zadrzao u klubu; Mauri kao da nije ni igrao osim u Kupu, u Susovom slucaju je takodje pogresio, u Masturovom i El Saravijem ne bih slao kritike na njegov racun, narocito ne mislim da je pogresio za Faraona iako decko odlicno igra u Romi. Samo bih voleo da je ostao pa da se lepo i uverim i razocaram u isto vreme tj. da vidim sta bi uradio sa Bertolacijem.

avatar
Tuesday, 12.04.2016
12:16

Svi ti navedeni treneri bi imali bolje rezultate, videces da Mihajlovic nece imati veliku trenersku karijeru, a to mi ne mozemo da trpimo. OK, imamo tim za max. peto ili sesto mesto, slazem se, ali on ne bi bio prvi sa ekipom za prvo ili drugo, u tome je problem. Nije bas da smo imali pet napadaca protiv Juventusa (na tri minuta su zajedno na terenu bili Luiz Adriano, Baloteli i Baka, samo tri), a nikad nismo igrali trecu ligu, ne znam odakle ti sad to. Inace, prema jednom se igracu mnogo ogresio i zbog toga ne mogu da kazem da smo uvek igrali sa najboljima, ali recimo da nam izuzev toga i jesu skoro uvek igrali najbolji i najspremniji, u principu ne moze preterano mnogo zamerki da ide na taj racun, samo mi je zao sto je Suso pozajmljen, a i pre toga De Jong sto mu gotovo uopste nije igrao, to su jedine 2 stvari pored one prve o kojoj ne bih ovom prilikom jer nema svrhe. P.S. Ne bih dalju polemiku na ovu temu, trebao je da ostane sve do kraja sezone imajuci u vidu ko ga je nasledio, ali sve sam vec pisao i dovoljno je lose sto nam se ovo desava da bih jos otvarao frontove sa vama...

avatar
Jason
Tuesday, 12.04.2016
09:05

Milan ovako nikada nece da se vrati na stare staze slave.Svake godine menjaju trenere!Tuga sta je ostalo od velikog kluba.

avatar
Mihajlo_NS
Tuesday, 12.04.2016
09:04

Nekada veliki klub a sada ni njegova bleda senka..

avatar
Torr
Tuesday, 12.04.2016
09:02

Sa trenutnim igracima ovo je vrh...

avatar
strucnabudala
Tuesday, 12.04.2016
09:01

Bravo. Sledece sezone osvajamo sve. Imamo sjajne igrace, Mihajlovic nije znao da ihiskoristi na pravi nacin. Nadam se da ce Montolivo ostati u Milanu do kraja svog zivota, Polija za zamenika kapitena, a De silju napraviti zlatnu statuu ispred stadiona, a stadionu promeniti ime u Sveti Bonera i Bertolaci. Berluskonijev mozak izvaditi i staviti u neko dete da nam zivi jos 100 godina. Klub neka se zove Galijani Maestro, a boja kluba neka bude roza. Da nam se Barbarica ne uvredi sto nema neceg njenog u klubu.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.04.2016
09:01

Broki? A Bonera nista...

avatar
dadan
Tuesday, 12.04.2016
09:00

Steta, Miha je trener koji se dokazao radom u Sampi samo mu je trebalo vise vremena da poradi na pobednickom mentalitetu i sa par pojacanja vratio bi Milan na pravi put. Medjutim, Berluskoni opet pokusava sa pocetnicima, sad Broki a pre Sedorf, Inzagi.....

avatar
JC\'90
Tuesday, 12.04.2016
08:58

Hahaha. Ovaj Milan je postao smesan klub, a nekada su bili veliki.

avatar
Dack
Tuesday, 12.04.2016
08:45

Strašno,neznaju kakvog trenera su otpustili

avatar
Tuesday, 12.04.2016
08:45

Hvala na svemu...