Šmajhel: "Ništa još nije osvojeno"

Autor: Beta Beta
utorak 22.03.2016.
11:48
Izvor: Beta

Golman Lestera Kasper Šmajhel rekao je danas da je pred ekipom dug put do titule u Premijer ligi i dodao da niko od fudbalera nije podlegao euforiji.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

"Još ništa nismo osvojili. Mislim da bi trebalo da se ljudi opuste malo. Pred nama je dug put do titule. Čvrsto stojimo nogama na zemlji, kao i tokom cele sezone, idemo utakmicu po utakmicu. Nema pritiska, samo uživamo u igranju utakmica", rekao je Šmajhel za britanski Dejli Mejl (Daily Mail).

Lester sedam kola pre kraja šampionata zauzima prvo mesto na tabeli Premijer lige sa 66 boda, pet više od drugoplasiranog Totenhema, a čak 11 više od trećeplasiranog Arsenala koji ima i utakmicu manje.

"Verovatno nisam očekivao da ćemo biti tu gde jesmo u ovom trenutku, ali oduvek sam verovao da možemo da uradimo nešto posebno i da se plasiramo u evropska takmičenja. Imamo sjajne igrače, ali pre svega imamo izvestan timski duh", rekao je Šmajhel.

Lester u narednom kolu, 3. aprila, dočekuje Sautempton u utakmici 32. kola Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Friday, 25.03.2016
00:55

Odlican golman. Idemo Lester do titule. Pokazite svetu da nije sve u parama.

avatar
bebel
Tuesday, 22.03.2016
17:51

Laže Kasper da nema pritiska. Ima i mora ga biti, ali se dobro nose s njim . Zasad. Sve su iznenadili, cijeli nogometni svijet im se divi i želi da budu prvaci. Ja ni sad ne mogu vjerovati da će osvojiti titulu, iako im to želim, ako već ne može Arsenal... Međutim, nisam siguran da će izdržati...

avatar
Novak Najbolji ikad
Tuesday, 22.03.2016
13:25

Lester osvaja.

avatar
RamboBabaManUtd
Tuesday, 22.03.2016
13:16

Nista jos nije osvojeno, ali bice.