Slucki: ''Siguran sam da nećemo biti suspendovani''

Autor: Beta Beta
utorak 14.06.2016.
20:20
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Leonid Sluckij rekao je danas da je siguran da njegov tim neće biti diskvalifikovan sa Evropskog prvenstva zbog ponašanja navijača.

BETA/AP Photo/Denis Tyrin
BETA/AP Photo/Denis Tyrin

Povezane vesti

Rusija sutra igra protiv Slovačke meč drugog kola na Evropskom prvenstvu. Prvi, protiv Engleske odigrala je nerešeno, a posle meča su huligani sa tribine sa ruskim navijačima prešli na deo sa pristalicama Engleske i napali ih.

"Sigurni smo da nećemo biti dikvalifikovani i da neće biti nepravde. Zašto? Zato što smo sigurni da se naši navijači neće ponoviti svoje ponašanje i dati razlog za diskvalifikaciju",
rekao je Slucki novinarima na stadionu Pjer Moroa u Lilu.

UEFA je kaznila Ruse sa 150.000 evra i uslovnom diskvalifikacijom, koja će se aktivirati ako se ponove neredi.

Sluckij je danas pozvao navijače da budu mirni.

"Razgovarali smo sa navijačima i već smo ih zamolili da budu dobri. Treba nam njihova podrška, moraju ostati unutar zakona. Moramo da izbegnemo opasne situacije"
, rekao je Slucki.

Selektor Rusije kritikovao je i britanske medije i insistirao je na tome da su obe strane krive za incidente u Marselju tokom vikenda.

"Ne razumem reakciju britanskih medija koji pišu da su engleski navijači andjelčići. Morate biti objektivni. U konfliktu postoje dve strane, to je 50:50. Nisu samo Rusi krivi. Nemam više šta da dodam", rekao je Slucki.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncounquered
Tuesday, 14.06.2016
21:52

Normalno da nece bez obzira na sve, jer je sledece prvenstvo bas kod njih.