Slučaj ''Toti'' - Progovorio i predsednik Rome

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.02.2016.
11:33
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Rome oglasio se po prvi put nakon svađe između Frančeska Totija i Lučana Spaletija.

BETA/AP Photo/Gregorio Borgia, File
BETA/AP Photo/Gregorio Borgia, File

Povezane vesti

Toti se u nedelju uoči utakmice sa Palermom sukobio sa trenerom zbog čega je bio izostavljen iz tima na poslednjoj utakmici.

Toti je javno rekao da nije zaslužio tretman koji ima u klubu posle 25 godina u prvom timu, a predsednik Džejms Palota se oglasio tim povodom.

''Recimo da sam imao podeljena mišljenja i reakcije posle Totijevog intervjua. S jedne strane bio sam iznenađen da je tako govorio u javnosti, ali sam istovremeno bio svestan njegove frustracije u tom trenutku. Nisam očekivao da će tako pričati, ali ne smemo zaboraviti ni da je on legenda kluba, naša najveća zvezda.

Takođe, Lučano Spaleti je neverovatan taktičar, među pet najboljih na svetu i on praktično spava i živi u našem trening centru. On je veliki profesionalac, igrači ga poštuju i spreman je da učini sve za tim, uvek je na raspolaganju'
', rekao je Palota i nastavio:

''Apsolutno je besmisleno verovati da Spaleti ne poštuje Totija. Sešću da razgovaram otvoreno sa Frančeskom, kao i sa ostalim igračima. Poslednji put smo se sreli u decembru kada mi je rekao da želi da nastavi da igra, a sada ćemo videti. Nije lako biti predsednik kluba, moraš da poštuješ sve svoje igrače.

Toti zaslužuje posebno poštovanje i njemu sam još u decembru ponudio opciju da bude i igrač i direktor, ali još uvek nisam dobio odgovor. Ne volim spekulacije, sešćemo i razgovaraćemo otvoreno i tada ćemo znati kakva je tačno Totijeva budućnost'',
naglasio je Palota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke