''Slučaj Markec'' - Oglasio se i Drulović!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2016.
11:52
Izvor: Sportske.net

Lazar Marković ovih dana je u centru pažnje portugalskih medija, nažalost ne zbog dobrih igara...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Preneli smo već da je posle utakmice između Nasionala i Sportinga (0:0) došlo do verbalnog sukoba grupe Sportingovih navijača sa Lazarom Markovićem, koji im je odgovorio na provokacije, a opširnije o tome čitajte OVDE.

U međuvremenu se na ovu temu oglasio i naš nekadašnji reprezentativac i bivši trener Partizana Ljubinko Drulović, koji odlično poznaje prilike u Portugalu, gde je proveo najveći deo svoje igračke karijere, od 1992. do 2003. godine, i u tom periodu branio boje Žil Visentea, Porta i Benfike.

Pre svega, Drulović uverava da popularni ''Markec'' ne treba da brine za svoju bezbednost u Lisabonu, ali da su ovakvi incidenti - ''normalni''.

''Neće njega niko fizički napasti, u Portugaliji se to ne dešava. Za Portugalce je normalno da vređaju igrače i da prave problem, jer igrači za njih snose veliki deo krivice! Ali on se našao na tapetu i najviše mu zameraju jer je igrao i za Benfiku. Oni su kao Zvezda i Partizan kod nas'', izjavio je Drulović za ''Alo''.

Međutim, ono što najviše zabrinjava, jeste Markovićeva loša forma, a Drulović smatra da srpski reprezentativac nije ni na 50 posto svojih mogućnosti.

''Lazar mora i može bolje! Verbalni napad mora da bude podstrek da se stvari promene, jer igra u velikom klubu, od kojeg se uvek očekuju dobri rezultati'', istakao je Drulović, uz opasku kako se nada da ''Marković dobro trenira''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke