Slovaci pokazali "Orlovima" kako sa Gruzinima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.05.2016.
19:36
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Slovačke savladala je selekciju Gruzije u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za predstojeće Evropski prvenstvo. Snimak današnjeg meča svakako će poslužiti i selektoru Srbije.

BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Reprezentacije Slovačke i Gruzije sastale su se u petak u austrijskom gradu Vels i odigrale prijateljsku utakmicu koja je za dve selekcije imala pripremni karakter.

Selekcija Slovačke priprema se za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, dok Vladimir Vajs uigrava Gruzine za predstojeće kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

Slovačka je slavila rezultatom 3:1 (1:0) golovima Nemeca (2) i Zrelaka, a počasni pogodak za Gruziju postigao Levan Kenia u 71. minutu susreta.

Snimak današnjeg meča u Velsu poslužiće i stručnom štabu Slavoljuba Muslina kada na red dođe priprema za duel sa Gruzijom, pošto se selekcija koju predvodi Vladimir Vajs nalazi u istoj kvalifikacionoj grupi sa "Orlovima".

Srbija će kvalifikacije za Mundijal početi duelom sa Republikom Irskom, a prvu utakmicu protiv Gruzije "Orlovi" igraju 24. marta 2017. godine u Tbilisiju.

Reprezentacija Slovačke na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igra u grupi "B" sa selekcijama Velsa, Engleske i Rusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke