"Slepi miševi" zaustavili seriju "Galaktikosa"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 04.01.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net

Real je imao priliku da obori svetski rekord od 24 uzastopno dobijene utakmice Koritibe, ali nije uspeo, na tom putu našla se Valensija. Najbolji meč ove sezone "Slepih miševa"!

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Ekipa koju predvodi Karlo Anćeloti imala je zadatak da pobedi Valensiju, Atletiko Madrid i Espanjol kako bi oborila svetski rekord po broju uzastopnih pobeda u zvaničnim mečevima.

Ipak, gledali smo drugi poraz uzastopno nakon onog od Milana u prijateljskom meču, ovoga puta je Valensija uspela da savlada "Galaktikose" sa 2:1, iako su gubili sa 1:0.

Krenulo je kako se samo poželeti može po ekipu Reala, Alvaro Negredo je na očigled sudije meča igrao rukom, ovaj je pokazao bez razmišljanja na belu tačku, a Kristijano Ronaldo je uzeo loptu u svoje ruke.

Nije bilo problema za njega, 0:1 u korist Reala od 14. minuta.

Ronaldo je imao neverovatnu priliku da povisi na 2:0 sredinom prvog dela igre, ali na asistenciju Gereta Bejla nije uspeo da pogodi praznu mrežu.

Najbolju priliku Valensija je imala na samom kraju prvog dela igre kada je Andre Gomeš kada je pogodio stativu, a kasnije je dobro intervenisao Iker Kasiljas.

Valensija je bila opasnija ekipa na startu drugog dela igre. Pareho je propustio dobru šansu kao uvertiru u ono što će se videti nekoliko minuta kasnije.

Baragan je primio loptu na ivici šesnaesterca, šutirao po sredini gola, ali se lopta nekako uvukla u mrežu nakon što ju je zakačio Pepe, 1:1!

Ramos i Bejl su propustili prilike za svoj tim nakon gola Valensije, a onda novi protivudar.

Korner je bio za Valensiju, Otamendi se našao potpuno sam i poslao loptu u mrežu iza leđa nemoćnog Kasiljasa, 2:1!


Ramos je ponovo imao priliku da izjednači rezultat nakon centaršuta Tonija Krosa, ali lopta ponovo nije htela u gol. Nisu pomogli ni Hese i Ćićarito, rezultat je do kraja meča ostao 2:1 u korist Valensije za prekid serije Reala!

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Sunday, 04.01.2015
19:54

Opet ronaldo iz penala, a i kako bi drugačije, jer navika je čudo, a madridjani su počeli godinu porazom, i nadam se da će im cijela godina biti ovakva