"Slepi miševi" pokazali zube i "Jorgandžijama"

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.09.2017.
18:28
Izvor: Sportske.net

Valensija i Atletiko Madrid podelili bodove.

EPA/PEPE TORRES
EPA/PEPE TORRES

Povezane vesti

Utakmica na "Mestalji" između domaće Valensije i madridskog Atletika, okončana je bez pobednika i sa najnepopularnijim rezutatom 0:0.

Čitav meč nije doneo previše uzbuđenja, Atletiko je bio nešto konkretniji rival, a dobru priliku u prvom poluvremenu imao je Lusijano Vijeto.

On se našao u dobroj poziciji u kazenom prostoru rivala u 33. minutu, ali je slabo šutirao, lopta je otišla preko prečke.

U nastavku, nakon 20ak minuta igre, ponovo su pripretili izabranici Dijega Simeonea, Niko Gaitan je bio u dobroj poziciji, uputio je solidan udarac u donji levi ugao, ali je Neto sjajno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Domaći su do kraja doživeli peh, u 74. minutu su povredio iskusni Ezekijel Garaj, pa je umesto njega na teren istrčao Džejson Muriljo.

Mladi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović ni ovoga puta nije dobio priliku da zaigra u dresu "Slepih miševa", bivši vezista Astane je čitav meč proveo na klupi za rezervne igrače.

Valnesija je nakon ovog susreta peta na tabeli sa isto toliko bodova, a Atletiko je odmah ispod njih sa jednakim brojem bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke