"Slepi miševi' odneli bod iz prestonice

Autor: Boban Filipović
nedelja 08.03.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net

Derbi 26. kola Primere između madridskog Atletika i Valensije završen podelom plena na 'Visente Kalderonu'.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Gosti su pokušali na prepad da iznenade 'Jorgandžije' u uvodnim trenucima meča, plan im nije uspeo pa je veći deo prvog poluvremena protekao u prilično nesardžajnoj igri, borba se uglavnom vodila na sredini terena.

Ipak, u 33. minutu aktuelni šampion poveo, SImeonova ekipa je po ko zna koji put demonstrirala da je specijalista za prekide.

Korner sa desne strane, Fernando Tores je glavom okrznuo loptu, Tijago je grudima spušta za Kokea, a ovaj šalje neodbranjiv udarac u samo ćoše gola Dijega Alveša.

Do poluvremena ništa vredno pomena, Atletiko na domor odlazi s minimalnom prenošću.

U nastavku domaći konkretniji, Raul Garsija je kušao Alveša udarcem iz daljine, Brazilac se ne da preveriti, ali najveću šansu propustio je Tijago 20-ak minuta pre kraja pošto njegov pokušaj glavom zaustavlja prečka.

Gosti, ipak, stižu do izjednačenja nakon prekida u 78. minutu, Dani Pareho je pogodio prečku, više je to ličilo na centaršut nego na šut, Škodran Mustafi je bio najviši u skoku pošto se lopta odbila i poslao je u mrežu iz neposredne blizine - 1:1.

I jedni i drugi su pokušali da stignu do pobede u finišu, ali promena nije bilo.

Utakmicu su obeležili kartoni, palo je čak 14 žutih, dva je zaradio Fuego u poslednjem minutu regulanog dela, tako da su gosti u sudijskoj nadoknadi imali čoveka manje.

Remi nije ništa promenio po pitanju stanja večerašnjih rivala na tabeli, Atletiko ostaje treći sa 55 bodova, Valensija je odmah iza sa bodom manje.

Golove sa 'Visente Kalderona' pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.03.2015
00:01

Alves, Pareho, Fuego- Tri slepa misa, tri slepa misa, jure kao ludi, jure kao ludi Hahaha