'Slepi miševi' izvukli bod u Baskiji

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 13.12.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net

Bled debi Garija Nevila na klupi Valensije u Primeri.

BETA/AP Photo/Alberto Saiz
BETA/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Nakon eliminacije iz Lige šampiona, Valensija je odigrala još jedan loš meč, ovoga puta u Baskiji, gde su protiv ekipe Eibara, remizirali rezultatom 1-1.

Domaći sastav je bio bolji na ovom meču, a najbolji pokazatelj nemoći Valensije ogleda se u činjenici da je jedini udarac u okvir gola gostiju, bio kod postignutog gola.

Eibar je u vođstvo došao u najboljem mogućem trenutku, kada je Serhio Emerih zatresao mrežu Huanmea Domeneha u 45. minutu.

U drugom poluvremenu, domaći sastav je imao veliku priliku da stavi tačku na ovaj meč, kada je dosuđen jedanaesterac za Eibar, a Lukas Orban zbog starta dobio crveni karton, što je bila krajnje diskutabilna odluka.

Odgovornost je preuzeo Saul Berhon, ali je njegov udarac 'sa kreča', zaustavio golman Valensije, Haume Domeneh.

Ovaj promašaj kažnjen je u 85. minutu, kada je nakon gužve u šesnaestercu lopta pogodila nesrećnog Đunku, i završila u golu Eibara.

U poslednjem minutu meča, Ivan Ramis je zaradio crveni karton, nakon starta nad Alvarom Negredom, koji je hitao ka golu Eibara.

Pako Alkaser je imao priliku da svom timu donese sva tri boda iz slobodnog udarca, ali je lopta završila pored gola.

Gari Nevil je tako postao i 10. trener Valensije, koji na debiju nije doživeo poraz na debiju u Primeri.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CITY
Sunday, 13.12.2015
19:23

Oborili ste mi tiket

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 13.12.2015
19:02

Nevilu odlazi dok nisi upropastio ekipu, pa nije ti ovo Engleska da stoper gadja omalenog napadaca pa tako ni niskom Palilucu ne bi dao gol, upropastio si leprsavu igru koja je krasila klub za samo dve utakmice na koje si sedeo, katastrofa...

avatar
KibaSrb
Sunday, 13.12.2015
20:06

koja leprsava igra covece,Valensija je pod Nunom igrala jos jadnije od ovoga,mada se slazem da je ocajna igra,i mislim da je Varo bolje vodio tim u njegova dva meca,ali nazalost on nije zainteresovan da bude trener cele sezone...

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 13.12.2015
22:02

pa da si gledao proslu sezonu, kako su ponizili Real i preokrenuli u drugom, kako su nadigrali Barsu tamo, rasturili Atletiko, i da ne nabrajam, ne bi pricao tako, ali pamtis samo ove par utakmice kada su povrede na pocetku i sada dovele do krize rezultata, a sada, a ovim Garavim se vidi i kriza u igri, sasvim drugi stil igre, ocaj... prosle godine sam slicno govorio za izlapotinu Stepanovica a sada mogu da kazem da je Nevil njemu slican, jednostavno on i njegov pogled na fudbal i stil je daleko od onoga sto Valensija igra decenijama unazad, dva sveta, dve filozofije...