Slavoljub Muslin preuzeo Standard!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.06.2015.
19:25
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin u sredu je dogovorio saradnju sa belgijskim Standardom iz Liježa kojem se obavezao na jednogodišnju vernost.

fc-amkar.org
fc-amkar.org

Povezane vesti

Iskusni fudbalski stručnjak Slavoljub Muslin (61) potpisao je u sredu jednogodišnji ugovor sa belgijskim Standardom na čijoj će klupi sedeti u sezoni 2015/2016.

Klub koji je zauzeo četvrtu poziciju na tabeli Župiler lige u minuloj sezoni uspeo je da privoli Muslina na jednogodišnju saradnju uz mogućnost produžetka ugovora na još jednu sezonu.

Slavoljub Muslin u svom trenerskom CV-ju ima tri šampionske titule i dva nacionalna Kupa sa Crvenom zvezdom a upravo je sa njim na čelu klub iz Ljutice Bogdana 2000 godine stigao na korak od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Pored Crvene zvezde Muslin je vodio klubove poput Bordoa, Lensa, Lokerena, Levskog, Lokomotive iz Moskve, Krasnodara i Amkara.

Standard će tokom leta igrati u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope pa postoji mogućnost da Slavoljub Muslin sa svojim novim timom već na startu mandata ukrsti snage sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke