Slaviša Stojanović na pragu novog angažmana

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.04.2017.
10:33
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde mogao bi narednih dana da preuzme ekipu slovenačkog šampiona!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na prvi pogled, mogao bi to da bude sjajan izbor za njega, ali situacija u kojoj se trenutno nalazi ljubljanska Olimpija nije nimalo povoljna za novog trenera, ko god on bio.

Naime, aktuelni šampion Slovenije igra katastrofalno ovog proleća i praktično je izgubio šanse za odbranu titule, jer je u proteklih pet kola osvojio jedan jedini bod!

Sada Maribor na vrhu tabele ima 13 bodova prednosti, a Ljubljančanima je ugroženo i drugo mesto, jer sada imaju isti broj bodova kao ekipa Domžala - 47.

U međuvremenu klub je napustio i doskorašnji sportski direktor Ranko Stojić, a posle najnovijeg poraza od Aluminija (2:1), prvi čovek kluba Milan Mandarić odlučio je da smeni i trećeg trenera ove sezone, Marijana Pušnika.

Tamošnje ''Delo'' navodi da je Mandarić poručio da će, ako treba, promeniti i deset trenera dok Olimpija ne zaigra kako i on i navijači očekuju. Pre Pušnika, smenjeni su i Vanoli i Elsner.

Isti izvor navodi da su u konkurenciji da naslede Pušnika za sada bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović i bivši strateg zagrebačkog Dinama Krunoslav Jurčić, a Mandarićev izbor se očekuje u najkraćem roku.



--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke