Slavene, braniš neodbranjivo!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 30.07.2015.
15:23
Izvor: Sportske.net

Menadžer Vest Hema izneo svoje mišljenje o navijačima koji su iscrtali kukasti krst na Poljudu.

BETA/AP Photo/Emrah Gurel
BETA/AP Photo/Emrah Gurel

Povezane vesti

Prošlog meseca fudbalski svet je šokirala slika sa Poljuda, Hrvatska je pre nekoliko dana dobila kaznu za kukasti krst na Poljudu.

Govoreći za engleske medije, Slaven Bilić je izneo svoje mišljenje u kome smatra da ti navijači nisu rasisti već da su samo željni pažnje.

"Ne mislim da su u pitanju rasisti."

"to su navijači koji to rade samo da ispadne da su nešto uradili. Jer, danas, sa ovakvim medijima, bilo šta da uradiš i dospeš na jutjub momentalno postaješ heroj određene grupe ljudi."

"Neki ljudi govore da su Hrvati rasisti, ali naravno da nismo. Sve možemo biti ali rasisti ne. ne može se reći ni da su naši navijači rasisti. Ne znam, možda njih deset ili sto jeste, ali nema ih više od onih koji su ovo uradili."
, rekao je on.

Bilić ne želi da okrivi Savez.

"Ja sam Hrvat, iz Splita sam, znam da se Savez i Vlada trude da izađu na kraj sa ovakvim stvarima. Trude se, ali nemoguće je da zaustaviš nekog da viče sa tribina.", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 30.07.2015
15:46

podrska za nase komsije

avatar
El Capitan
Thursday, 30.07.2015
15:39

Smiješan odgovor i način da se skrene pažnja sa istine.Slavene,ne može se obristati ni istorija ni obraz,možeš pokušati,ali teško...

avatar
rasko
Thursday, 30.07.2015
15:38

Ma gde vi rasisti taman posla

avatar
Volim nogomet
Thursday, 30.07.2015
15:34

Neće bit bole stanje dok korumiprani savez HNS kupa sa Mamićem koji to sve drži ne daju ostavke. Nažalost ,žalit će reprezentacija i igrači koji nemju veze i nisu krivi za ništa ,ali borba se mora nastavljat priko utakmica reprezentacije.