Šlag na tortu - Grujić proglašen za igrača utakmice!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.07.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Marko Grujić nije mogao da poželi lepši debi u dresu Liverpula, a kao šlag na tortu posle sjajne partije u susretu sa Flitvudom stiglo je i zvanično priznanje za igrača utakmice.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula odigrali su u sredu još jednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a centralna figura duela sa Flitvudom bio je doskorašnji član Crvene zvezde Marko Grujić.

Verujemo da ste već čitali o tome šta je sve Marko Grujić uspeo da uradi na pomenutoj utakmici u kojoj je Liverpul slavio sa 5:0, a ukoliko niste to možete učiniti klikom OVDE!

Liverpul nakon svake prijateljske i takmičarske utakmice na zvaničnom "Tviter" nalogu organizuje anketu u kojoj gotovo 6 miliona pratilaca ima mogućnost da glasa za najboljeg pojedinca na meču, a to je urađeno i ovoga puta.

U anketi koja je sprovedena nakon jučerašnje utakmice navijači Liverpula su rekli svoje i proglasili Marka Grujića najboljim pojedincem na meču!

Može se reći da posle svega što je uradio u debiju ovo priznanje za Marka Grujića predstavlja šlag na tortu i ogroman podstrek za dalji rad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 14.07.2016
11:54

Tako je brate!

avatar
Lav
Thursday, 14.07.2016
11:51

Za dve, tri godine bice jedan od glavnih igraca u Premier ligi. Veliki potencijal, momak ima srce i ne boji se duela..

avatar
vozd87
Thursday, 14.07.2016
11:29

Само полако дечко тренирај,играј постижи голове и све ће да буде у реду.Немој да полетиш као већина данашњних назови талената.

avatar
Special One
Thursday, 14.07.2016
11:01
avatar
the NormalOne
Thursday, 14.07.2016
11:00

Svaka cast odlican debi,pokazao je da ima talenat I da Klop nije pogresio al on je doveden zbog prospekta koji ima a ne zbog toga kakav je trenutno (niko nije lud da dovodi igraca is Super Lige).Ne treba ga dizati u nebesa posle odlicne partije ili govoriti kako ce propasti nakon par losih partija jer je on mlad igrac koji treba da se gradi I to je proces od bar 1 i po sezonu do 2 sezone a ako neko ima strpljenja sa mladim igracima I veruje im to je Klop.I nemojte mi mahati onim pricama Stjuart ovo ono,covek ce uskoro napuniti 23 god,vrhunac mu je neki QPR,Aston Vila,Bormut,eventualno da ga zadrzimo jos ovu sezonu za kup tekme,mora doci jedan intaligentan centralni vezni kojeg bi uparili sa Dzanom a u rotaciji Milner,Henderson I Grujic.Nadam se Daudu (ali je to izgleda bila samo novinarska patka),sa njim bi dobili mnogo opcija u vezi:nDzan-Daud,Milner-Daud pa ii Grujic-Daud momak je intaligentan ne gubi loptu ,ima sut ,zna da posalje odlicnu loptu u prostor,moze I na zadnjeg I na centralnog veznog I jos ce se razvijati I cena nece prelaziti 20-25 milliona.

avatar
Мунгос
Thursday, 14.07.2016
10:27

Ма није могуће да је Груја играч утакмице? Нека само овако настави и у првенству кад год буде добијао прилику, за добробит српског фудбала. Браво!

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 14.07.2016
10:15

Bravo Grujo svaka čast majstore! Vredno radi pa će ti se sve i vratiti. Samo da se Gruja i Žile ustale u startnih 11 Liverpula i Benfike pa da do utakmica sa Irskom i Moldavijom budu spremni. Sa Irskom će biti povuci a i malo mi ga potegni a Moldaviju bi trebali da isprašimo sa 4-5 komada MINIMUM!

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 14.07.2016
10:12

Cestitke,bio je i vise nego odlican.Omladinci pokazali klasu u odnosu na protivnika.Pod Klopom koji ima dobro oko za talente i njihovo uzdizanje ce napraviti od Marka i Vudburna igracine.Neki se smeju recima hvale jer je u pitanju Flitvud,a ja se pitam zasto umesto sto sede za tastaturicama onda oni ne igraju za Liverpul ili bilo koji drugi klub i daju golove istom tom Flitvudu kad vec toliko znaju.Bravo Marko samo tako nastavi cvrsto na zemlji ,veliko zalaganje i to ce se sve isplatiti.