SL - Bešiktaš se vratio na čelo tabele

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.05.2017.
21:44
Izvor: Sportske.net

Pobedom na gostovanju u Bursi fudbaleri Bešikštaša upisali su nova tri boda i vratili se na čelo tabele turske Superlige.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Prenoćio je Bašakšehir na čelu tabele turskog fudbalskog šampionata, ali je Bešiktaš večeras upisao očekivanu pobedu u Bursi (0:2) i ponovo preuzeo lidersku poziciju.

Crno-beli iz Istanbula slomili su otpor Burse u drugoj polovini drugog poluvremena, a epitet junaka utakmice poneo je Čenk Tosun koji je pogodio protivničku mrežu dva minuta po ulasku na teren.

Gosti su trijumf potvrdili u petom minutu nadoknade vremena kada je Vinsent Abubakar duplirao prednost Bešiktaša i postavio konačan rezultat.

Srpski internacionalac Duško Tošić i večeras je participirao u pobedi Bešiktaša, pošto je na terenu proveo svih 90 minuta.

Tri kola pre kraja turske Superlige Bešiktaš zauzima prvo mesto na tabeli sa 68 bodova. Drugoplasirani Bašakšehir ima dva boda manje.

Naredno kolo moglo bi da se pokaže kao odlučujuće u borbi za trofej jer Bešiktaš dočekuje Kašimpašu, dok Bašakšehir ide u goste Trabzonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke