Škuntelar ne prašta Ludogorecu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.07.2015.
19:35
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Petar Škuletić u subotu je dokazao da ga Ludogorec posebno inspiriše pošto je u trijumfu Lokomotive postigao svoj treći gol u duelima sa bugarskim šampionom.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve u subotu su odmerili snage sa šampionom Bugarske u sklopu priprema za novu sezonu a tim koji je do nedavno vodio sadašnji trener Crvene zvezde uspeo je da zabeleži trijumf.

Lokomotiva i Ludogorec sastali su se u Austriji a moskovski sastav slavio je rezultatom 2:0 (1:0) golovima Alekseja Mirančuka i Petra Škuletića.

Srpski reprezentativac meč je počeo na klupi ali je u drugom delu susreta dobio priliku da igra i pokazao da nije izgubio osećaj za gol iako je u završnici prethodne sezone ušao u golgeterski post.

Da ga bugarski Ludogorec posebno inspiriše Petar Škuletić je pokazao prethodnog leta kada je u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u razmaku od pet minuta postigao dva gola za svoj tadašnji klub Partizan.

Momak rođen u Danilovgradu večeras je na teren ušao u 61. minutu a već posle tri minuta igre uspeo je da zatrese mrežu Vladislava Stojanova postavivši tako konačan rezultat današnje utakmice.

Podsećamo da će Lokomotiva u julu odigrati tri takmičarske utakmice a prva je na programu 12. jula kada se sastaje sa Zenitom u ruskom Superkupu. Prvi susret u ruskoj Premijer ligi Lokomotivu očekuje 19. jula na gostovanju Mordoviji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 05.07.2015
01:02

eh da je ovako pogodio jedan od onih mnogih zicera prosle god revans u beogradu druga bi prica bila