Škuletićeva ruska bajka!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
13:57
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić već je počeo da se isplaćuje moskovskoj Lokomotivi. Postigao je dva veoma važna pogotka u prve dve zvanične utakmice u dresu novog kluba i na taj način znatno olakšao sebi period prilagođavanja.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Insistirao je trener Lokomotive Miodrag ''Grof'' Božović na Škuletićevom dolasku u finišu zimskog prelaznog roka, čelnici kluba su ga poslušali i Partizanu isplatili četiri miliona evra za ovaj transfer.

Bilo je sumnjičavih, koji nisu očekivali da će napadač Partizana tako brzo pokazati svoje kvalitete u novom klubu, ali on je odmah pokazao da je Lokomotiva dobila pravo pojačanje.

Škuletić je najpre postigao odlučujući gol u penal seriji protiv Rubina, za plasman Lokomotive u polufinale nacionalnog Kupa, da bi proteklog vikenda svojim golom doneo pobedu Moskovljanima na gostovanju ekipi Rostova (1-0).

Dakle, početak kakav je Škuletić mogao samo da poželi, a u intervjuu za ''Sport'', snažni napadač je izneo i svoje dosadašnje utiske.

Kako sam tvrdi, u Lokomotivi je sve - savršeno!

''Baš kao što su mi Danko Lazović i Branko Ilić govorili, Lokomotiva je strahovito veliki klub, gigant. Savršeno organizovan i takmičarski ambiciozan, a igračima je ovde kao raju, jedina preokupacija su nam treninzi i utakmice'', objašnjava Škuletić.

Naravno, velika razlika u odnosu na ono što je doživljavao u Partizanu, ali mu je veliki psihološki pritisak u Humskoj, s druge strane. i pomogao da se što bolje snađe u novom klubu.

''Navikao sam na pritisak u Partizanu, iako priznajem da nije lako kada u glavi vrtite sve te cifre, jer se podrazumeva da ih opravdate na terenu. Ipak, probio sam tu barijeru i lagano se prilagodio'',
konstatuje Škuletić i naglašava da su mu u početku mnogo pomogli saveti i podrška trenera Božovića i saigrača Nemanje Pejčinovića.

Škuletićeve dobre igre u Lokomotivi sigurno ohrabruju i selektora naše reprezentacije Radovana Ćurčića. Jer, meč sa Portugalom je sve bliže.

A popularni ''Škuntelar'' nema dilemu, ako poziv stigne, on će rado među ''Orlove''. Kakav bi to debi za reprezentaciju bio protiv Ronalda i drugova...

''Moj izbor je Srbija. Nema potrebe da se ponavljam, jer ne želim da ispadne da se namećem i pozivam sam sebe u reprezentaciju'', zaključio je Škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke