Škuletić u Lokomotivi - Kako protiču prvi radni dani...

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.02.2015.
18:26
Izvor: Sportske.net

Posle potpisivanja ugovora sa moskovskom Lokomotivom, doskorašnji napadač Partizana i najbolji strelac Superlige Petar Škuletić ponovo se vratio tamo gde se i sa crno-belima pripremao ove zime - u turski Belek.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

U turskoj Antaliji i ekipa Miodraga Božovića finalizuje pripreme za nastavak takmičenja u ruskoj Premijer ligi.

Šampionat Rusije se nastavlja 7. marta, Lokomotiva će u 18. kolu gostovati Rostovu, a do tada bi i novajlija Petar Škuletić već trebalo da se u potpunosti uklopi u novu sredinu.

Podsetimo, Škuletić je posle prihvatanja ponude iz Moskve, napustio pripreme Partizana u Beleku, otputovao najpre u Beograd, a onda i u Moskvu, gde je obavio lekarske preglede i potpisao ugovor sa Lokomotivom.

Sada je ponovo u Beleku, ovog puta sa novim saigračima, a svoje prve utiske posle prvog treninga sa ekipom Lokomotive Škuletić je izneo u izjavi za zvanični klupski sajt.

''Došao sam u odličan tim. Za početak sam se upoznao sa ekipom, pokušao da im svima odmah zapamtim imena. Naravno, što se tiče treninga, upoznao sam se sa sistemom rada, šta kako i kada treba da uradim. Osećao sam se prijatno na treeningu. Već sam prošao veliki deo priprema i sa Partizanom, pa ću od starta trenirati zajedno sa ostatkom ekipe'',
istakao je Škuletić.

Naravno, i trener Miodrag Božović mu pomaže da se što pre uklopi u novu sredinu.

''Rekao sam igračima da pomognu Petru da se što pre adaptira. A taj proces adaptacije ne zavisi samo od igrača koji je došao, već i od kompletne ekipe'', jasan je Božović.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Wednesday, 18.02.2015
20:49

Ajde Skuleta daj 4-5 gola do kraja sezone,i vracaj se u Partizan! :D