Škuletić: "Nisu Balkanci 'mafija'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
19:31
Izvor: Sportske.net

Novopečeni napadač Lokomotive iz Moskve Petar Škuletić govorio je za ruske medije o tome kako se adaptira na novu sredinu a posebno interesantan deo razgovora ticao se "balkanskog klana" ili "mafije" koja se okupila u ruskoj ekipi.

fclm.ru/Aleksandr Pogrebnak
fclm.ru/Aleksandr Pogrebnak

Povezane vesti

Najskuplje plaćeni fudbaler ruskog prelaznog roka marljivo radi sa svojim novim saigračima i priprema se za nastavak sezone u Premijer ligi.

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić lagano se uklapa u novu sredinu a za ruske medije je govorio o tome kako ga ne opterećuje činjenica da je u januarskom prelaznom roku izrastao u najskuplje plaćenog igrača kada su ruski klubovi u pitanju.

"Ne osećam pritisak ali ne mogu da kažem da mi je svejedno. Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje i novac koji je klub uložio u mene" rekao je Škuletić.

Lokomotiva je za napadača Partizana platila 4 miliona evra a Škuletić je po dolasku u Belek kompletirao "balkanski klan" u kojem se još nalaze Vedran Ćorluka i Nemanja Pejčinović.

"Gde god da se u istom timu nađu trojica ili više fudbalera sa prostora Balkana odmah ih okarakterišu kao mafiju. Saigrači nemaju razloga za strah, neće biti nikakvih klanova i problema jer se radi o šali" ističe Škuletić.

Ruske novinare zanimalo je i to kako je u Srbiji Škuletić dobio nadimak Škuntelar i odakle paralela sa holandskim napadačem.

"Taj nadimak su mi nadenuli u Srbiji verovatno zbog glasovne sličnosti. Domišljato, ali ja ne pravim paralele ni sa jednim igračem. Takve stvari su za mene šala" zaključio je najbolji strelac jesenjeg dela sezone u JSL.

Fudbaleri Lokomotive još uvek se pripremaju za prolećni deo sezone a Petar Škuletić će priliku za zvaničan debi u dresu moskovskog kluba imati 8. marta u duelu sa Rostovom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke