"Skromni" Kristijano: "Siguran sam da ću biti najbolji svih vremena!"

Autor: Boban Filipović
sreda 05.11.2014.
17:46
Izvor: Sportske.net

Zvanično najbolji fudbaler na planeti očekuje da 'Zlatna lopta' ostane u njegovom vlasništvu, cilj mu je da u istoriji fudabal ostane upamćen kao najveći od kako postoji 'najvažnija sporedna stvar na svetu'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo igra fenomenalno na početku ove sezone, njegove brojke zvuče nestvarno, bio je strelac na 12 mečeva u nizu, 13. je bio baksuzan, sinoć je protiv Liverpula na 'Bernabeu' pružio izuzetno bledu partiju.

Izgleda da je Portugalac bio preokupiran obaranjem Raulovog rekorda po broju postignutih golova u Ligi šampiona, izgoreo je u želji, isuviše je silovao, širio ruke kada neko od saigrača ne doda njemu loptu, već se odluči za drugo rešenje ili šutne ka protivničkom golu...

Ipak, jedan loš meč me može da umanji sve što je uradio u dresu 'Kraljevskog kluba' od kako je krenula sezona. Ronaldo je prvi pik za osvajanje 'Zlatne lopte', prestižnog priznanja koje "brani" i koje je osvajao dva puta tokom karijere.

Portugalcu je danas uručena 'Zlatna kopačka', nagrada koja se dodeljuje najboljem strelcu Evrope, i koju je podelio sa Luisom Suarezom.

ronaldo

„Znam da uvek mogu još bolje, takvo razmišljanje me vuče napred.

Kada budem završavao karijeru želim da statistika pokaže da niko nije bio toliko dobar kao ja. Ubeđen sam da će tako i biti.“ rekao je CR7.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke