Sjajni Kristal Palas se vratio na pobednički kolosek

Autor: Boban Filipović
subota 03.10.2015.
15:39
Izvor: Sportske.net

Nakon dva vezana poraza ekipa Alana Pardjua na svom terenu savladala Vest Brom i sada je prišla na samo bod zaostatka u odnosu na lidera Mančester Junajted.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Impresvna partija fudbalera Kristal Palasa na 'Selharst Parku' na premijeri 8. kola Premijer lige.

Iako se mreža gostiju iz Birmingema Majhila zatresla "samo" dva puta, mora se istaći da je domaćin dominirao tokom cele utakmice i da 'Vrećice' mogu da budu zadovoljne što nisu pretrpele ubedljiviji poraz u južnom Londonu.

U prvom poluvremenu su mreže mirovale, Vilfrid Zaha je bio najzapaežniji igrač na terenu, ali nedostajala je završnica ovom hitnogom napadaču.

U nastavku, Palas još agilniji, gol je konstatno visio u vazduhu, a led je konačno probijen u 68. minutu.

Posle jedne duže aksciej pred golom Vest Broma, Kabaj je sa desnnog boka centrirao pred gol gostiju, Janik Bolasi je zaplivao u vazduhu i glavom poslao loptu u mrežu.

Vodeći gol ulio je dodatno sampouzdanje Pardjuovom timu, lopta je bila uglavnom u njihovom posednu, a minut pre kraja pobeda je overena sa penala.

Brandt je zakasnio sa startom na Vilfridu  Zahi, sudija nije imao dilemu i pokazao na belu tačku, a Joan Kabaj je bio siguran sa kreča i postaviokonačnih 2:0.

Kristal Palas se ovom pobedom probio na treće mesto na tabeli, sa 15 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Mančster Siti. Vest Bromvič ostaje na 8 osvojenih bodova i nalazi se na 15. mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Saturday, 03.10.2015
15:52

Sjajno... Ostavio sam Kabaja na klupi u fantasiu.

avatar
NDJ34
Saturday, 03.10.2015
15:52

Pardju jedan od najboljih trenera u engleskoj..Bolasi i Kabaj igracine..