Sjajne vesti za ''Bambija'', otvoren put ka tituli!

Autor: Beta Beta
nedelja 01.05.2016.
20:23
Izvor: Beta

Fudbaleri Rostova izgubili su danas od poslednjeplasirane Mordovije, čime su otežali sebi borbu za titulu u ruskoj Premijer ligi.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Rostov četiri kola pre kraja ima 51 bod i drugi je na tabeli, pošto ga je prestigao CSKA iz Moskve, koji je u četvrtak bez problema sa 3:0 kao gost savladao Ural.

Mordovija je sa 2:1 pobedila kao domaćin u Saransku, iako taj klub tokom sezone prate veliki finansijski problemi, a vodeći igrači su odbijali da treniraju zbog neisplaćenih zarada.

To, ipak, nije sprečilo ekipu koju privremeno kao trener vodi Marat Mustafin da savlada Rostov, velikog favorita na tom duelu.

Sergej Samodin doveo je Mordoviju u vođstvo u 56. minutu, što je bio prvi gol koji je Rostov primio posle osam utakmica. Rostov je izjednačio preko Serdara Azmuna, ali je Dalibor Stevanović doneo pobedu ekipi sa juga Rusije.

Trener Rostova Kurban Berdijev okrivio je umor za poraz u Saransku.

"Jasno je da momci nisu spremni da igraju dve utakmice zaredom na visokom nivou", rekao je Berdijev ruskim medijima posle utakmice.

Pored toga što je otežao sebi put ka tituli, Rostov će se do kraja sezone boriti i za drugo mesto, koje vodi u Ligu šampiona.

Zenit iz Sankt Peterburga je treći na tabeli sa 49 bodova, dva manje od Rostova, a u igri su i Lokomotiva i Krasnodar koji imaju po 46.

Rostov, prema pisanju lokalnih medija, nema preterano  težak zadatak u preostala četiri kola, u kojima će igrati protiv Lokomotive i Urala na svom stadionu, dok će gostovati Dinamu i Tereku.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke