Sjajne vesti - Nastasić se vratio treninzima

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.03.2016.
18:19
Izvor: Sportske.net

Zaboravljeni reprezentativac Srbije i fudbaler Šalkea iz Gelzenkirhena, Matija Nastasić, počeo je sa treninzima nakon duge pauze zbog povrede.

schalke04.de
schalke04.de

Povezane vesti

Na utakmici sa Verderom je doživeo veoma tešku povredu još u avgustu prošle godine, a danas se konačno našao na treningu svoje ekipe.

U Šalkeu nisu krili zadovoljstvo povodom njegovog povratka treninzima, ali ono što je sigurno jeste da ne treba očekivati brzo da se srpski reprezentativac vrati u staru formu, ono pravo od njega treba očekivati tek početkom sledeće sezone ili na samom kraju ove.

Da podsetimo, on je pokidao Ahilovu tetivu nakon 20-ak minuta igre protiv Verdera u Bundesligi.

Matija je u Gelzenkirhen stigao u prošloj sezoni u januaru, a od tada je odigrao 17 mečeva u Bundesligi za Šalke. Ove sezone samo pomenuti protiv Verdera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Wednesday, 16.03.2016
20:07

Matija i Nikola Maksimovic, Veljkovic i Babic bice najbolji stoperi u reprezentaciji!

avatar
Fair Play
Wednesday, 16.03.2016
19:30

Dobro je da oporavak ide po planu. Jako nezgodna povreda ali Matija ima veliko srce i veliki je talenat. Prekopotreban je reprezentaciji kao levi stoper.

avatar
dejannk
Wednesday, 16.03.2016
19:24

Konacno, skoro citavo vrijeme sam se raspitivao sta je bilo sa njim ali nikako informaciju nisam mogao dobiti. Nastasic je vrhunski stoper i nadam se da ce se vratiti u staru formu :D