Sjajna vest - Nastasić trenira 'punom parom'!

Autor: Beta Beta
utorak 22.03.2016.
21:28
Izvor: Beta

Srpski internacionalac Matija Nastasić vratio se punom treningu posle sedam meseci pauze zbog pokidane Ahilove tetive, saopštio je Šalke.

schalke04.de
schalke04.de

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije povredio se već u prvom kolu Bundeslige. On je bio u prvom timu Šalkea protiv Verdera, ali se povredio već u 17. minutu utakmice koju je njegov tim dobio 3:0.

"Bio sam potresen što sam morao da izađem tako rano. Bio sam u sjajnoj fizičkoj formi i potpuno spreman. Hteo sam da pomognem svom timu. Nažalost, sve se odigralo potpuno drugačije i bilo je vrlo frustrirajuće. Ali, to je fudbal, ovakve stvari se ponekad dešavaju", rekao je Nastastić za sajt kluba.

Šalke je dobrim partijama u poslednje vreme došao do četvrtog mesta Bundeslige, a defanzivni vezni igrač Roman Nojšteter je sjajno odigrao na privremenom mestu štopera.

Do kraja takmičenja ostalo je još sedam kola, ali je Nastasić rekao da veruje da će se vratiti na teren pre kraja sezone.

"Ovo je prva povreda zbog koje sam morao da pauziram više od pola godine, a nadam se i poslednja. Već se osećam mnogo bolje nego tokom priprema u SAD (u zimskoj pauzi). Vredno radim i pokušavam da se vratim na teren ove sezone", rekao je Nastasić.

Srpski internacionalac priključio se Šalkeu pre nešto više od godinu dana ali će tek nakon potpunog oporavka biti u prilici da dokaže kvalitet koji mu je omogućio da zaigra za "Kraljevsko plave".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
22:31

Pa igrao je on vec za njih prosle godine u prolecnoj polusezoni, zar ne?