Sjajan meč u Leverkuzenu, Verder odoleo!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.09.2014.
22:20
Izvor: Sportske.net

Jedina ekipa koja je zabeležila obe pobede u prva dva kola nije uspela da zadrži stoprocentan učinak pošto je ekipa iz Bremena odolela.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Ekipa sa stoprocentnim učinkom nakon prva dva kola i jedina koja je uspela da zabeleži ovaj rezultat, Leverkuzen, nije uspeo da nastavi uspešnu seriju sa početka sezone.

Na kraju je rezultat između Leverkuzena i Verdera bio 3:3.

Znali su u Leverkuzenu da su veliki favoriti pred ovaj meč, ali su takođe i znali da imaju za protivnika mladu ekipu koja uvek igra napadački fudbal.

Brzo je Leverkuzen došao u prednost preko Jedvaja na asistenciju Kislinga. On je jako šutirao pod prečku golmana Verdera, Volfa, koji je možda mogao i bolje da reaguje u toj situaciji.

Zanimljivo da su fudbaleri Leverkuzena čak tri puta u prvom poluvremenu pogađali okvir gola golmana Verdera, ali nisu uspeli da povećaju prednost na 2:0.

Umesto toga, usledio je gol Verdera u poslednjim minutima prvog poluvremena. Santijago Garsija je poslao fantastičnu loptu koja je došla do Barteisa, a ovaj je pogodio donji desni ugao za 1:1.

Nije bilo prilika u prvih 15 minuta u drugom poluvremenu, da bi Santo u 61. minutu šokirao navijače Leverkuzena. Junuzović je odlično uposlio Franka Di Santa koji rutinski zakucava loptu u mrežu Bajera za 1:2.

Ipak, nije se mnogo čekalo na sledeći gol u mreži Verdera. Sjajni Hakan Kalhanoglu je uspeo da pogodi iz slobodnog udarca u leve rašlje golmana Verdera.

Samo deset minuta se čekalo na naredni gol sjajne ekipe koja će igrati i u Ligi šampiona ove godine. Eksploziju stadiona prouzrokovao je neverovatni korejski fudbaler Son. On je šutirao pravo u donji desni ugao gola Verdera.

Nije ovo bilo sve od golova na ovom meču i u sjajnom drugom poluvremenu. Videli smo još jedan sjajan šut Sebastijana Prodla na asistenciju Petersena, lopta se od prečke odbila u mrežu.

Nisu uspeli domaći ponovo da vrate vođstvo, ostalo je do kraja 3:3 u sjajnoj utakmici.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke