Sjajan meč u Đenovi, Babakar od junaka do tragičara!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
14:51
Izvor: Sportske.net

Mnogo uzbuđenja, obrta, na kraju i prave drame u duelu Sampdorije i Fiorentine. Posle svega, po bod i jednima i drugima.

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici 31. kola italijanske Serije A, Sampdorija i Fiorentina su podelili bodove u utakmici koju je zaista vredelo videti - 2:2.

Domaćin je dva puta vodio, gosti dva puta stizali rezultat, a bukvalno u poslednjim sekundama meča imali su stopostotnu priliku i za potpuni preokret.

Sampdorija je do vođstva došla posle samo pet minuta igre, golom Bruna Fernandesa i to vođstvo održavala sve do 60. minuta, kada je Rodrigez doneo prvo izjednačenje ekipi iz Firence.

Jedanaest minuta kasnije, Alvarez je doneo novo vođstvo Sampdoriji, ali je na ulasku u sam finiš meča, u 88. minutu, Babakar poravnao na 2:2.

Do kraja su pretili i jedni i drugi, a Babakar je u poslednjim sekundama imao sjajnu priliku da donese sva tri boda Fiorentini, ali je njegov udarac iskosa sa leve strane nogom zaustavio Vivijano.

Dodajmo i da su gosti tokom drugog poluvremena imali još dve velike prilike, kada su umesto mreže pogađali okvir gola. Najpre je Teljo u 56. minutu pogodio stativu, da bi u 78. minutu isto učinio i Nikola Kalinić.

Našeg Filipa Đuričića nije bilo u domaćoj ekipi, odgledao je ceo meč sa klupe za rezerve, baš kao i Tomović na drugoj strani.

Posle ovakvog epiloga, Fiorentina je na osmom mestu zadržala sedam bodova prednosti u odnosu na današnjeg rivala. ''Ljubičasti'' sada imaju 52, a Đenovljani 45 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke