Siti želi Rodžersa?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 04.03.2015.
11:48
Izvor: Sportske.net

Strateg Liverpula od naredne sezone postaje menadžer "Građana"?

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prema pisanju engleskih medija, ako propadnu pregovori sa Gvardiolom i Anćelotijem ovog leta, čelnici Sitija zamenu za Pelegrinija vide u strategu Liverpula, Brendanu Rodžersu.

Svima je već jasno da se Pelegriniju opasno "drma klupa", pogotovo nakon poraza od Barselone u Ligi šampiona i od Liverpula u Premijer ligi, a čelnici Sitija žele Rodžersa kao njegovu zamenu, s obzirom da im se sviđa Brendanova filozofija, atraktivan i napadački fudbal.

Iako im je Gvardiola prva opcija, teško je očekivati tako nešto, s obzirom da je španski stručnjak izjavio kako je veoma srećan u Bajernu i nema nameru da menja klub.

"Srećan sam u Bajernu. Nema teorije da ću napustiti Bajern ovog leta. Imam ugovor, a i nisam dobio nikakve druge ponude", rekao je.

Gvardiola je dodao da se nada da će još dugo ostati u tom nemačkom klubu.

"Nadam se da ću ostati u Bajernu još četiri, pet, šest godina. Sve zavisi od želja kluba i od moje situacije, ali za sada to nije ni važno", rekao je Gvardiola.

Ovakva pisanja medija je dodatno podgrejala činjenica da je Rodžers izjavio da se tokom ove sezone plašio da će dobiti otkaz, pogotovo posle poraza od Kristal Palasa od 3:1 u novembru 2014. godine, što je bio četvrti uzastopni poraz "Crvenih" u svim takmičenjima.

"Posle te utakmice protiv Kristal Palasa sam osetio da nije važno koliko podrške imate, jer ekipa nije funkcionisala... Međutim, uvek sam se borio, volim da budem ovde, želim da budem uspešan ovde. Iskustvo iz Redinga, gde sam dobio otkaz, mi je dosta pomoglo, jer sam tada naučio da nije važno da li imaš podršku predsednika, uprave, već da li pobeđuješ.", izjavio je Rodžers za engleske medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kingbrenny
Wednesday, 04.03.2015
12:54

Ahahahahaahahahahahahahaha joj sportske.net sjajni ste. Hvala Vam MNOGO sto ste ovo objavili.

avatar
Emre Can
Wednesday, 04.03.2015
14:11

Rodzers ih je odbio ranije,dobice opet ako uopste bude interesa to je sigurno...