Siti napadao i promašivao, Čelsi briljantno kaznio za veliki preokret!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.12.2016.
15:26
Izvor: Sportske.ne

Čelsi je pobedio Mančester siti na Etihadu i sada ima četiri boda više od ''građana''.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija pobedili su na Etihadu ekipu Mančester sitija rezultatom 3:1 (0:1) u velikom derbiju 14. kola Premijer lige.

Siti je poveo autogolom Kejhila u 45. minutu, ali je Čelsij preokrenuo u drugom delu igre pogocima Dijega Košte u 60, Vilijana u 70. i Azara u 90. minutu.

Sve golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Čelsi je sada povećao prednost u odnosu na Siti, i ima četiri boda više od ''građana'' i ostaće lider na tabeli i posle ovog kola.

Siti je dominirao u prvom poluvremenu, bio konkretniji u napadu, ali je prvu ozbiljnu šansu propustio Čelsi.

U 15. minutu, Azar je pokupio jednu povratnu loptu i sa dvadesetak metara šutirao za malo pored gola.

Siti je uzvratio preko Aguera, čiji je udarac izblokiran u petercu, a potom je usledio niz sumnjivih odluka sudije.

Nakon što je opravdano poništio gol Fernandinja zbog očiglednog ofsajda, doneo je nekoliko spornih odluka.

Prvo je mogao da pokaže Fernandinju žuti karton zbog oštrog starta na sredini terena, a još više protesta izazvao je duel Davida Luiza i Serhija Aguera.

Argentinac je posle jedne lošije intervencije odbrane Čelsija, krenuo da sprinta ka lopti i golu Kurtoe, a David Luiz ga je iskusno potkačio taman dovoljno da ga spreči u toj nameri, a sudije nije reagovao i dosudio prekršaj.

Potom je Gundogan pao u šesnestercu Sitija, ali je sudija ponovo smatrao da nema materijala za prekršaj.

U samom finišu prvog dela igre, Siti je krunio nešto bolju igru, Navas je centrirao sa desne strane, a Kejhil je nespretnom intervencijom prevario Kurtou za 1:0.

Siti - Čelsi

Siti je na startu drugog poluvremena razbio Čelsi koji je imao mnogo sreće da ostanemo samo 1:0.

De Brujne je propustio dve stopostotone šanse, prvo je njegov udarac sa desetak metara odbranio Kurtoa, da bi potom Belgijanac sam sa pet metara pogodio prečku posle asistencije Navasa.

U 56. minutu, Aguero je presekao pas ka golmanu Kurtoi, prevario ga, ali je njegov udarac ispred gol linije izblokira o Kejhil.

Kazna je stigla u 60. minutu kada je Dijego Košta maestralno prihvatio loptu grudima, otresao Otamendija i zategao u bliži ugao za 1:1.

Samo 10 minuta kasnije, usledio je pravi šok na Etihadu. Siti je imao veliku šansu pred  golom Kurtoe posle prodora Gundogana, ali je odbrana Čelsija izbacila loptu da leko od gola, u nastavku iste akcije, posle kontre, Košta je proigrao Vilijana, a ovaj pogodio drugi ugao za 1:2.

Pep Gvardiola je pokušao izmenama da dođe makar do boda, JAja Ture i Ihenaćo su zamenili Sanea i Gundogana, ali je u nadoknadi vremena Azar posle nove kontre pretrčao Kolarov i matirao Brava za konačnih 3:1.

U poslednjim sekundama, Aguero je oštro startovao na Davida Luiza i zasluženo dobio crveni karton. Usledila je gužva i prepirka na terenu, nakon koje je isključenje dobio i Fernandinjo.

Sve u svemu, Siti je napadao, dominirao, promašio previše dobrih prilika za ovakav jedan meč, Čelsi je to uspeo da kazni iz praktično dve prave prilike i dođe do velika tri boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

374 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.12.2016
12:21

Mučno mi je bilo ostaviti komentar onog dana. Nismo imali sreću, ali stvarno je nismo imali. Bolji tim smo bili na terenu, Čelzi nije pokazao nikakvu igru, ali nas je kontrama savladao. Tri šuta, tri gola, podatak koji govori koji tim je bio dominantan na terenu, a ko je više imao sreće da pobedi. Glavu gore Građani, naplatićemo ove promašaje kad-tad.

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 04.12.2016
17:44

Celsi pokazao koliko je VELIKI, gvardiola i njegovi momci pokazali koliko su mali. Pozz za svu tamno plavu bracu

avatar
Sunday, 04.12.2016
00:21

Naslov je sve objasnio. Pa kome je po volji shvatice to na savrsen nacin, bez mnogo prepirki.

avatar
plavac konte
Sunday, 04.12.2016
00:06

kosta najbolji i trenutno najbolji napadac sveta

avatar
Saturday, 03.12.2016
22:29

ni krojf sa totalnim fudbalom nije mogao doveka

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:48

Ko god da je dobio mec, ne bi bilo nezasluzeno. Prvo poluvreme jako slabo, smesan gol smo primili.. a sto je najgore mogli smo i jos neki. Moram da priznam da smo imali dosta srece, i Kurtoa je bio inspirisan, pa smo se odbranili.. inace igra u odbrani jako losa. U fazi odbrane samo Luiz odigrao odlicno, Aspi i Kejhil losi, cak i Alonso i Moses nisu blistali. Najslabije karike na ovom mecu Kejhil, Fabregas i Alonso.. vidi se koliko fali Matic da pokriva tu stranu. Nadam se da ce se uskoro vratiti Zuma, pa da zameni Kejhila, takodje se i nadam da povreda nece ostaviti vece posledice na njemu. Na kraju bih prokomentarisao sudjenje, koje je bilo od ocaja do sjajnog. Aguero veliko razocaranje.. a bas sam ga postovao kao dobrog igraca i coveka.

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
22:50

zaboravih - kaznena ekspedicija nastavlja da terorise

avatar
Sunday, 04.12.2016
00:45

Smejao mu se u lice, to nisi primetio?

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
23:34

Pa šta bi on bacio,kad bi mi njega nasrnuli,ne bi ostalo ništa od njega,trebali bi se upoznati,ali svi plavci ovdje s sajta,prirasli ste bi srcu,kao druga obitelj,pogotovo King

avatar
Alister Krouli
Saturday, 03.12.2016
19:40

Ovaj Gvardiola nikada nece da bude trenercina, bice uvek trenercic. Lako je trenirati Barsu, Bajern kad nema konkurencije. Uvek vodi bogate klubove, dovedu mu koga god pozeli pa tako bi mogao i ja. Bacim im loptu I kazem igrajte se deco. Sada kada je ujednacena liga nema ga nigde, 5 utakmica bez pobede, sve se kilavi iako opet ima bogat klub ali ima I konkurenciju. Ovaj drugi, opet ni Juve nema konkurenciju u Italiji ali je sastavio Celzi. Prosle godine su bili pogubljeni a vec ove su tim. Pare, pare, pare....

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 03.12.2016
20:52

Juve nema konkurenciju ? Sada da, ali Juve je bio dosta los dok ih Konte nije sastavio i osvojio titulu pored onakvog Milana. Imaj postovanja prema donu

avatar
A.Conte
Saturday, 03.12.2016
19:37

Zaboravih napisati... Gotivio sam Gvardiolu, mislio sam da je gospodin covek, da je veliki i u pobedi i u porazu... medjutim, kad sam video danas kako se ponasao po zavrsetku utakmice, da nije hteo da se pozdravi ni sa jednim igracem Celzija i jos je iskulirao i okrenuo glavu od Fabregas koji mu je pruzio ruku, stvarno mi se zgadio, ljiga od coveka!!! Jedna velika nula...

avatar
Saturday, 03.12.2016
20:25

Nema svrhe da se pozdravlja sa protivničkim igračima.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 04.12.2016
00:29

Ti Sheriff nisi sav svoj

avatar
A.Conte
Saturday, 03.12.2016
20:37

Ako ti neko pruzi ruku, ima li svrhe da ti njemu pruzis i porzdravis se s njim...?!

avatar
Petar Jege
Saturday, 03.12.2016
20:33
avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 03.12.2016
19:26

Dzaba vam novci moji sinovci ....This it's Chelsea !!!

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 03.12.2016
21:26

Chelseamacedonia # This it's? o.O Šta to znači uopšte?

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 04.12.2016
12:11

kad navijac celzija napise ovako nestooo....inace ovaj tim celzija je sastavljen sve od igraca iz sopstvene skole koji nisu placeni po 30,40 miliona...kad neko zaboravi da je postao ozbiljan klub pomocu para ....

avatar
A.Conte
Saturday, 03.12.2016
19:25

Kakva utakmica!!! Sreca nasa pa je KDB promasio nesto se ne moze promasiti. Da ga je tad dao, bilo bi gotovo. Bili smo dobri, ne moze se reci da nismo. Ne moze se drugacije igrati protiv Sitija na Etihadu. Prvi gol na suvi kvalitet Coste. Kod drugog gola je prosto neverovatno kako je Otamendi ispao, i onda Wilian rutinski, trebao mu je ovaj gol, vraca se polako u formu. Treci gol, Azar smekerski. Odbrana je nesigurna, iz dva prosta razloga. Prvi je Kejhil, ja ne znam sta se s njima desava, da li on uopste konta sta Conte trazi od njega, kako treba da igra, kako da se postavlja, da zatvara itd itd. Unosi nesigurnost u odbranu, nesiguran je na lopti do bola, spor je, ovo mu je ko zna koji vec kiks ove sezone, mislim da je i on sam svestan da nema sanse da doceka kraj sezone u prvoj postavi. Drugi razlog je Alonso, iz jednog jedinog razloga a to je sto je spor. Ne moze bek da bude toliko spor. On igra odlicno, ima jako dobru levu nogu, dobar je u napadu al u odbrani kad ostane jedan na jedan sa bilo kojim igracem jednostavno nema sanse. Za ovu formaciju nam treba jedan eksplozivni levi bek i jedan brzi i pokretljiviji stoper da zameni Cejhila, mislim da ce Conte Zumu staviti umesto Cejhila i da cemo onda biti mnogo sigurniji u odbrani.Treba sledeci vikend potvrditi ovu pobedu i dobiti kuci WBA. Neke stvari su posle ove utakmice mnogo jasnije ;)

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
19:23

Trebao bi sity da dovede Mesija da Gvardiola osvoji neki trofej..

avatar
Elliott Roger
Saturday, 03.12.2016
19:11

Gvardiola loto trener.... Toliko o strašnom treneru, o dominaciji.. tek sad sledi pakleni ritam. Pa nije mu ovo Primera i Bundes liga, ovo je najbolja liga Premijer liga.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 03.12.2016
19:07

Lik Pep Guardiola na portalu@ Javi se molim, secam se kako si nabrojavao dane za ovu tekmu :D kako si jel sve u redu s'tobom?
City je jak al ovo je Chelsea oni su Lavovi :)

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.12.2016
05:03

Brate mislim da stvarno nemaa potrebe za tim takvim forama, nijee nas islo nismo imali srece, i sam znas da su se one prilike koristile svasta bi po vas biloo, o sansi De Brujnea dalje ne treba. Nije Celsijev problem to, iskoristili ste to Kunuu i Kevinu dan katastrofa, Kosta i Willian suprotno, iskoristili ste to i eto...

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.12.2016
19:45

To je on rekao iz nekih razloga...

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 04.12.2016
17:01

Ti si realan navijac i slazem se delimicno stobom, nego onaj lik Pep Guardiola nabrojavao dane i pretio kako ce City razbiti Chelzi.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 03.12.2016
18:49

Tako se igra protiv tika-taka 3 kontre i 3 gola. A ti igraj tika taka i drzi loptu 90%. Celzi igra pametno zna sa cime raspolaze u igrackom kadru a to su strahovito brza krila azar-vilijan-pedro ako se uzme i da je kosta poprilicno pokretan i brz onda je logicno da igras na kontre jer se odbrane koje nisu postavljene ne mogu braniti od tako brzih igraca i tehnicki potkovanih.

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
22:44

Covek koji zna sta gleda i uziva u tome. Objasni druze neznalicama, odlican komentar.

avatar
Sunday, 04.12.2016
12:08

Na taj način je to Pep shvatio...

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.12.2016
05:05

Da daa igrala se tiki-taka i iz te igre se stvorolo milion 100% sansi, ali doci ce dan kadaa ce i Sitija sreca pogledati, pa valjda se okrece to koloo srecee...

avatar
Saturday, 03.12.2016
18:32

Najbolja ekipa na planeti Celsi!!

avatar
Saturday, 03.12.2016
22:45

Ma zemaljska sila! Svima Čelsi uteruje strah u kosti.

avatar
Sunday, 04.12.2016
22:20

Šta sam loše rekao? Neviđena ste sila, nikada nije postojala takva sila na zemaljskoj kugli.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 04.12.2016
17:03

pisao sam ti i nedje drugo, za kokoske dovolno je samo Mozes.

avatar
Sunday, 04.12.2016
00:58

Naravno u ovom trenutku, vi ste vec oduvani zato pssst.

avatar
igorcelsi2012
Saturday, 03.12.2016
18:29
avatar
Admini govnjari!
Saturday, 03.12.2016
18:06

Neocekivano,ali nadam se da ce tako i Real da dobije ali bez preokreta! :D

avatar
MANUTD
Saturday, 03.12.2016
17:51

Pobeda na bunker i kontre. Preslikana filozofija Ranijerija od prosle sezone. Samo sa 5 u odbrani. Zasto Luiz nije dobio crveni karton za ono udaranje Aguera u prvom poluvremenu?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
20:10

Luiz crveni ni takao ga nije a ti prestani plakati i prihvati realnost da smo najbolji tim trenutno u PL. 4:0

avatar
MANUTD
Monday, 05.12.2016
15:44

Kako ga nije ni takao? Usao u njega kao poslednji igrac odbrane, nije ni pipnuo loptu.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 04.12.2016
12:13

Slabo ti ide ovo provociranje kopiras ovdje neke likove mislis da si zanimljiv ali si bas suprotno. Ne odgovaram vise na tvoje komentare

avatar
Sunday, 04.12.2016
00:49

Pa Stefane, priseti se malo šta si pisao ovde pre godinu dana. Na osnovu toga možemo zaključiti ko nije baš priseban ;-)

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
20:21

Hejt pričao ohani s ovih vijesti,nek vi igrate najdominantniji nogomet sa posjedom od 100%,već sam ti reko kani se ti Chelsea,imaš utd tamo piši,radi šta hoćeš

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 03.12.2016
17:36

Nemaa reci koje bi opisao svoju tuguu, nemaa reci nema nacina da se iskazem, dominacija, ekstra igra, PA ZASTO DRAGI BOZEE BOLJI SI OD DRUGOG VODIS MASIS NEBESA SUNCE I IZGUBIS 1-3. Jos dva crvena, pa zasto sam ovoliko proklet? Sta sam ja to nekome napravio pa da sam ovoliko proklet, CESTITAM CELSIJU...

avatar
NIKE
Saturday, 03.12.2016
20:22

Nisi ti care proklet nego navijaš za pogrešnu ekipu:D

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.12.2016
05:08

Nisii ti svestan kakvaa uzivancija je bitii navijac Mancestera, samoo treba srece tom klubu ali bicee, pa okrece se znas vec dta...

avatar
paul2016
Saturday, 03.12.2016
20:29

E sad druze znas kako je nama bilo kad smo prosuli bodove protiv burnleya, stoka, arsenala i west hema

avatar
Klop&theKop
Saturday, 03.12.2016
17:27

Ovaj Aguero uopste ne spada u top napadace, sta je covek promasio sve, nzm sta se desava sa njim

avatar
Vernes Delic
Saturday, 03.12.2016
19:19

Inace njemu treba brdo prilika da da go haha nije mu zamjerit

avatar
Kolos
Saturday, 03.12.2016
20:55

Interesuje me šta bi Širer izjavio nakon njegovog učinka danas? Po njemu je Aguero jedini 'World Class' igrač u Premijer ligi.

avatar
Danijel Sturridge
Saturday, 03.12.2016
17:17

7 minuta pre kraja polu prazan stadion . Dzaba i Gvardiola i Arapske pare mali klub ostaje mali klub .

avatar
Elliott Roger
Saturday, 03.12.2016
19:12

Oni nikad ne mogu da napune stadion.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
19:29

Sto je najgore to je bilo na 1-2, kako tako mogu da odu a jos uvek postoji sansa. A kad je pao i treci, ostalo par hiljada ljudi na tribinama, koliko li to demoralisuce deluje na igrace.

avatar
Saturday, 03.12.2016
17:12

idemoooooooooooooooo! ajmo dalje WBA cekaj nas!!! da pukne jedna petarda

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
19:30

Ne mora. 3-0 uz dva gola Koste i jedan Azara je sasvim dovoljno. Mada kakva god pobeda, samo da pobedimo...

avatar
Sunday, 04.12.2016
11:48

Moze Moses,Costa I Wilian

avatar
Sunday, 04.12.2016
11:42

Jer ce Luiz igrati protiv WBA?

avatar
Saturday, 03.12.2016
17:11

rekoh ja kad sa bayernom gde je imao 10 puta bolje igrace nije osvojio ls nece ni sa ovima

avatar
Saturday, 03.12.2016
18:33

Bezvezni trener, pojma on nema!!!

avatar
Saturday, 03.12.2016
17:10

Tako je bre!!! Aguerov krvnicki start nad Luizom za zatvor!Don Antonio bravoooo.

avatar
Lakarijee
Saturday, 03.12.2016
17:10

Bravo Konte legendo! Dominacija!

avatar
bebel
Saturday, 03.12.2016
17:09

Četiri šuta u okvir gola i tri pogotka. Nevjerovatan učinak je imao Chelsea danas. City je imao dosta prilika za gol, ali nisu znali zabiti. U odbrani su odigrali katastrofalno. Kolarov izgleda kao usporeni snimak, a Otamendi i Stones tragikomični. Prvenstvo jest dugo, ali nakon današnje utakmice Chelsea se izdvojio kao glavni kandidat za titulu.

avatar
Pep Guardiola
Saturday, 03.12.2016
17:05

Fernandinjo treba biti kapiten ekipe uvijek! Cak i kada je Kompani tu! Stiti svoje saigrace,trudi se do kraja.Svaka cast na kraju za Fernandinja,zastitio je Kuna i pokazao Fabregasu gdje mu je mjesto.WATCHING CITY ON A WEDNESDAY NIGHT #CTID

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:14

Pokazali smo mi vama gdje vam je mjesto

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 04.12.2016
12:27

sta ste bre vi kome pokazali.....najjace je kad krenete da se lozite kako ste vi nekome nesto pokazali....a ljudi vas ubili igrom i samo neka ludacka sreca vas spasila debakla na ovom mecu.....ali vratice vam se ovo vrlo brzooo...poslednje 3 utakmice niste zasluzili da pobedite ali ste pobedilii...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:14

Bacuai je sklonjen inace bi fernandinja slomi ka sibicu

avatar
Pep Guardiola
Saturday, 03.12.2016
17:01

Osteceni za 2 penala,cist crveni karton Luiza,neujednacen kriterijum,bezvezno prekidanje igre od strane sudije za bilo kakav minimalni kontakt kao da se igra spanska liga.Pep,molim te,sljedeci put kada se ovako nesto desi i ovako budemo osteceni povuci momke sa terena! Bolje da izgubimo svojevoljno nego da igramo protiv 12 igraca i izmucimo se bez razloga.

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
17:12

Hahahahahaahah kako si samo smijesan lik...Nevjerovatnoo

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:15

Obrisi suze mala moja suvise si malada da bi sad plakala

avatar
Paris St. Germain
Saturday, 03.12.2016
17:00

Sudski sistem je jako los u Engleskoj.Agueru opravdano pokazan crveni karton,ali zasto Fernandinju?Non-stop sudije miluju ovaj Celsi,da to nije fer i korektno.

avatar
Džon Rambo
Saturday, 03.12.2016
17:14

Da li si ti gledao šta je uradio fernardinjo, očigledno da nisi

avatar
Džon Rambo
Saturday, 03.12.2016
21:23

Naravno da sam gledao dobio je zasluženo žuti karton, a nemoj mi reći da je fernardinjo dobio nezaslužen crveni

avatar
Elliott Roger
Saturday, 03.12.2016
19:16

Da li si ti gledao šta je uradio Fabregas?

avatar
Herkules88
Saturday, 03.12.2016
18:10

A zašto Fabregas nije dobio crveni? Prvi je udario samar Fernadinju

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:16

Po cemu su milovali Celsi navedi situacije

avatar
äxwell
Saturday, 03.12.2016
16:57

Nije los ovaj Celzi..Ova formacija Kontea je za sada enigma vecini..Jedino je Pocetino nasao nacin da ju desifruje al samo za jedno poluvrjeme..Po meni Siti ne djeluje kao tim koji ce osvojiti titulu na kraju sezone. Vidjecemo jos kako ce se Liverpul snaci bez kljucnih igaca i hoce li se snaci..Ako to ne urade Celzi djeluje nezaustavljivo do te titule.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 03.12.2016
19:16

Nije los ovaj Celzi? ma daj budi realan ko je jaci od Chelsea ove godine.

avatar
äxwell
Sunday, 04.12.2016
09:13

Vuces me za jezik. Niste bas tako ubjedljivo jaci od svih ostalih timova! To bi se vidjelo na tabeli! Cak tesko da mozes reci da ste jaci od Liverpula koji vas je savladao i koji je imao mnogo tezi start sezone od Celzija..Al dobro kaze Red Blood dole, ima se jos igrati i svaki tim ce imati svoje padove u igri..

avatar
AFC
Sunday, 04.12.2016
00:44
avatar
Red blood
Saturday, 03.12.2016
19:49

Delimicno se slazem.nU ovom momentu deluju kao najozbiljniji,ali tek je trecina sezone,a u vrhu je guzva.nAko Siti ne napravi veliki posao u transferima na zimu..po meni ostaje samo Liverpul,ali pod uslovom da ostanu konkurentni do Nove godine.nMada je Siti morao dobiti ovu tekmu po sansama koje su propustili.

avatar
STAM
Saturday, 03.12.2016
16:57

ovu utakmicu treba izbaciti na neki porno sajt,kakav je ovo seks bio.

avatar
HHadzimontagic
Saturday, 03.12.2016
16:57

Lopta je okrugla, ne pobedjuje uvijek bolja ekipa.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 03.12.2016
16:53

istog dana kad je Conte otisao iz Juventusa sam znao da nam je to najgori moguci potez sto smo ostali bez njega i jos ce on svima pokazati kakav je genijalac i motivator

avatar
Saturday, 03.12.2016
21:39

To onaj genijalac i motivator sto ga iz grupe LS izbacio gigant Galatasaraj?

avatar
dock
Saturday, 03.12.2016
16:53

Sve sam pogodio u postu na temi najave sastava. Cak i Fabregasa kao kljucnog igraca. Pored toga sto je Kosta odigrao briljantno, cekalo se na Fabregasove momente. Gvardiola, lose je ovo, ako stvari ne idu, kao danasnji promasaji, obicno sledi debakl, nema sredine. O igracima Sitija sta reci? Odbrana je kriminalna, ali je Pep cini jos gorom, kao sto rece spiker. Gundogan? Cemu sluzi taj igrac? Klisi, komedija. Zbog cega je Sane izbacen? Pep, izgleda, ostaje kockar, sto je u Bajernu stekao kao naviku, ali ako ne evoluira u smeru takmicarskog trenera, lose mu se pise. Nikako da skapira da ne placaju njega da se on igra taktike. Bez uvrede navijacima Celzija, ali Konte se ovde nista nije pitao. I pobedu i poraz bi servirao Gvardiola.

avatar
Saturday, 03.12.2016
16:53

Fenomenalna utakmica nemam šta više da dodam.

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 03.12.2016
16:50

Zna se ko je SEF, PADRINO. Los mec Celsija ali tu se vidi snaga i mentalitet. Veliki klub ovako vadi kestenje iz vatre. Siti ne da je propustio 3 boda, ne da su ona dva slabica pred suspenzijom vec je i psihicki unisten. CFC till i die!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 03.12.2016
16:49

Kote je dokazao da je za dve klase bolji strateg od Pepa.. Pepova takticka jednosmernost je dosla do izrazaja a Konte je to znalacki iskoristio! Zasluzena pobeda Celsija koji deluje kao kaznena ekspedicija.. Verujem da ce bez vecih problema osvojiti titulu.. Aguero nek ide da trenira kik boks a onaj brazilac da cuva ovce, seljober!

avatar
Кун
Saturday, 03.12.2016
17:30

Druze mozes da ga mrzis koliko hoces, da De Brujn nije promasio ono ne bi se dve klase bolji strateg nista pitao.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 03.12.2016
20:24

Bolji su TIM sa boljim trenerom i igraju direktan fudbal, ne kruze oko stadiona ko vi..

avatar
Elliott Roger
Saturday, 03.12.2016
19:18

Pep je loto trenerr..

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
16:49

I da,veliki pozdrav za hadzimontagica,zahirovica,pepa gvariolu i simketa!Jaki ste ko zemlja!D

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 03.12.2016
17:26

Sto me prozivas?...

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
19:02

Pomjesao sam te izgleda sa nekim od vasih navijaca..trazim jednoga vaseg sto stalno troluje vijesti drugih klubova..Tebi se izvinjavam,ti si jedan od realnijih sa komentarima..Mrzim one koji su nerealni i zabadaju nos tamo gdje im nije mjesto

avatar
Kajzer
Saturday, 03.12.2016
18:01

Namestila mu se situacija da malo leci komplekese, bilo je par njih koji su ih lecili i posle liga kupa.

avatar
Stefan Išizaki
Saturday, 03.12.2016
16:47

Zgazio ih je Čelsi u drugom poluvremenu. Kada su izjednačili tada se videlo da će postići minimum još jedan gol. Odlično su odbranili gol nakod izjednačenja i kaznili su greške Sitija, iskoristili kontranapade i potpuno smireno i organizovano su odigrali. Svaka čast Konte, podigao si ekipu. Čestitke. Sportski pozdrav.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:31

Nemoj da se lazemo. Ja sam ostrasceni plavac, ali ne da ih nismo zgazili u drugom poluvremenu nego su nas rastavili. Sam Bog zna kako nismo primili jos par golova.

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
22:33

Ovo se moze reci za drugo poluvreme u periodu 45-60min. Kada su primili gol, jedva da su napravili nesto u ostatku meca.

avatar
Stefan Išizaki
Saturday, 03.12.2016
20:21

Pa i nije baš tako. Nisu ih rastavili, imali su dve, tri greške fudbaleri Čelsija i još ona prečka De Brujnea (Brajnea, Brojnea kakogod) ali nakon toga sam bio ubeđen u pobedu Čelsija i da će ih kazniti za sve te neiskorišćene poklone. Igrao sam na kladionici da će Siti pobediti a eto u toku utakmice sam imao osećaj da će na kraju biti kontra i obistinilo se.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 03.12.2016
20:14

Zgazio? Hajde dobro ako ti takoo kazes...

avatar
Кун
Saturday, 03.12.2016
16:46

Tejlor zadovoljno trlja ruke, bravo. Očekujem naravno suspenzije za Aguera i Fernandinja, i pored crvenog kartona, jer ipak, to su Sitijevi igrači, a kada Pančon pre par kola ili bilo ko drugi uradi tako nešto onda nema ništa strašno, kakva su sramota englezi ne verujem. Posle nemogućeg promašaja De Brujna sve je krenulo očajno. Već neko vreme razmišljam koga sam ja ubeđivao da je Otamendi dobar igrač, lagao i sebe i još kao ubeđivao poneke navijače Junajteda sa sajta ovde, koliko je dečko kritičan, neverovatno, ispada kao iz voza. Bekovi kojih ni nema su beda, kad vidim ovog Klišija ne gleda mi se fudbal, tu izmenu ne bih komentarisao. Bravo napolje, na tribine, daj Kabaljera, vraćaj Harta, bilo šta, ovaj čovek je prevara veka. Čestitam navijačima Čelsija na pobedi, ne kažem da je nezasluženo.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:20

Dobar je aOtamendi ali je Kosta previse dobar za svakog stopera

avatar
Ajde?
Saturday, 03.12.2016
21:21

Jel imao šut u okvi gola protiv Arsenala?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
20:14

Kosta se igra sa svakim 11 golova i 5 ast

avatar
Кун
Saturday, 03.12.2016
17:38

Veruj mi da nije, ne Kosta nego Otamendi, tesko da bi se igrao tako sa Kompanijem.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:46

Pozdrav za gospodina MANUTD

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:32

Nije on gospodin nego pingvin.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
20:14

Ma dobro si rekao nema on ni g od gospodina

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 03.12.2016
19:18

ma pusti Grehotu tko zna u koju kardioordinaciju je sada :D

avatar
Thierry Henry 14
Saturday, 03.12.2016
16:45

Nevjerovatno kako igra čelzi, Konte maestro. Ali kako me oduševio diego košta, kako igra ove sezone, strašno. I kako je pametan, došao do 4 žuta i nema šanse da dobije peti. Ali opet suđenje katastrofa. Sve u svemu, svaka čast Čelziju na 8 pobjedi u nizi, definitivno su prvi favoriti za titulu za sada, ali duga je sezona i puna preokreta, vidjećemo još.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:21

Pisao sam u vezi kartona Diega Koste pravo je cudo da jos nije upisao 5-i definitivno nas glavni igrac

avatar
Thierry Henry 14
Saturday, 03.12.2016
18:06

Diego Košta je veoma pametan igrač, mislim da je i prošle ili predprošle sezone, isto tako brzo došao da 4 žuta, i onda vezao 8-9 utakmica bez kartona.

avatar
NIKE
Saturday, 03.12.2016
16:45

Fabregasov pas kod prvog gola Koste briljantan, rekao sam vam da će biti solidan, Kejhila bio najbolji Cityjev igrač - ubili su nas po njegovoj strani, isto kao da između Luiza i Alonsa nije nikoga bilo, Kosta dokazao da je trenutno najbolji igrač lige, Korta se vratio u formu iz Atletika

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:30

Pas i nista vise, tek se sad videlo koliko Matic fali, rasturili su nas na sredini, bas zbog Fabregasa.

avatar
Sunday, 04.12.2016
01:02

Pretpostavio sam da Paul navija za Čelsi. Otuda i moj komentar o Arsenalu, on je spomenuo Arsenal, zato sam pomislio da navija za Čelsi, iako mi je tu nešto bilo sumnjivo. Inače, ovo nije bilo veče LŠ, već EPL, ne znam zašto spominješ Monako i Totenhem? Ali dobro, reći ću da Totenhem mora naporno da radi kako bi napravio neki veliki uspeh u LŠ. Zaista si ispao smešan onim gore komentarom ;-)

avatar
kvopl
Saturday, 03.12.2016
16:44

Odlican derbi, brz, dinamican fudbal, borbena igra oba tima sa dosta ostrih faulova. Kad pobjedi neka ekipa 1:3 ne moze se reci da je ne zasluzeno, ali daleko od toga da je Celzi bio bolji tim, samo je iskoristi katastrofalnu odbranu Sitija. Siti je ekipa koja ima vrhunske igrace na nekim pozicijama u napadu u veznom redu, ali ima katastrofalnu odbarnu, sa ovom odbranom ne mogu daleko u LS. Otamendi KA-TA-STRO-FA, Stons los, Kolarov mozda najbolji od njih 3, ali ne nesto dobro odgirano od njega, bolji je na beku. Celzi dobar u kontri, Alosno mozda i najgora utakmica od kad je u Celziju bez obzira sto je imao na kraju asistenciju, pucalo je po toj strani gdje su on, Kante i Kejhil. Vezni red mozda i najlosije odigrao od kad Konte igra foramciju 3-4-3, Falio je Matic dosta. Steta za ovo na kraju, mislim da Aguera i Fernandinja ceka malo duza suspenzija, dva jako vazna fudbalera, Lester u gostima sledece kolo jako tesko do 3 boda. Dosta lose sudjenje mislim da je ono bio cist faul na Aguerom (vise je bilo sa ledja nego rame od rame kako je vidio sudija) i vjerovatno bi uslijedio crveni karton i utakmica otsila u drugom smjeru, ali sta je tu je, Celzi djeluje mocno imaju onako dosta lake protivnike u sledecih 5 utakmica i pitanje je da li ce neko da ih zaustavi.

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
17:29

To je bilo u pravcu ramena samo sto je David malo sklonio ruku i omogucio da se ovaj zakucao u njega jer je znao da je to aguerova namera

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:29

Mislim da gresis. Pusti opet snimak, tacno se vidi kako je Aguero usao u putanju Luiza i namerno se zabio u njega i pao. Dosta je brzi i umesto da ide na gol, on tako bezveze padne.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 03.12.2016
16:42

Sve više mi se sviđa Konteov Čelsi, izgleda da je King bio u pravu u vezi Kontea, jednostavno njegova povezanost sa igračima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A Kosta je ubjedljivo najbolji napadač svijeta.

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
17:32

Pitaj MANUTDa, on kaze da je Ikardi taj...

avatar
Breaking Bad
Saturday, 03.12.2016
20:17

Njemu je Junajted veći klub od Reala.....

avatar
MSSZRMK
Saturday, 03.12.2016
19:12

Najbolje partije pruza u ovom trenutku ali nije najbolji Suarez je u manjom krizi.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 03.12.2016
16:41

Kosta najbolji igrac u ligi i to je cinjenica. Kurtoa se napokon vratio

avatar
Red Wolf
Saturday, 03.12.2016
16:41

Odavno nisam gledao ovako dobat i dinamican fudbal, da je vise ovakvih utakmica bilo bi nesto od ovog fudbala.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:40

Smucilo mi se slusati ovog komentatora na SK ocigledno je da je navijao za Siti

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:27

I ja sam to primetio.. dosadan lik do bola. Neverovatno pristrasan.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
20:58

Ne znam stvarno sto mu je to trebalo svaku sudijsku odluku protiv Sitija on je osporavao

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:39

I Keihil nije kriv za autogol za mene je vise Alonso kriv nego Keihil dozvoliti da olako uputi centarsut

avatar
lpool
Saturday, 03.12.2016
16:38

Kosta se povredio, mozda i Luiz, Aguero i Fernandinjo ce biti suspendovani 100% - Odlicno za Liverpul :D

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:34

VIdecemo, s obzirom da vama Kutinjo nije tu tri meseca.

avatar
XL
Saturday, 03.12.2016
22:53

Jesi ga to ti pregledao i dao dijagnozu ili šta? Jer je procena doktora iz Liverpula 5-6 nedelja, Kutinjo se nada da će biti spreman za meč sa Manečster Sitijem 31. decembra..

avatar
Kolos
Saturday, 03.12.2016
21:02

5-6 nedelja i tri meseca nisu isto.

avatar
ADP_10
Saturday, 03.12.2016
16:38

Kosta objasnio Agueru sta je klasa od napadaca. Iz jedne poluprilike gol, a ovaj drugi imao brdo prilika i nista. Bravo za Kontea, napravio je masinu od ove ekipe Celsija. Siti nije napravio skoro nikakav napredak u odnosu na proslu sezonu kada ih je vodio Pelegrini.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.12.2016
18:38

Kunuu los dan bio i to je to, pretezno ove sezone je masio ali isto takoo i davao, inace Kun ne masi zicere. A sezonu pid Pelegrinijem ti nisii gledao nikako, dovoljno o tebii i tvom znanju...

avatar
ADP_10
Sunday, 04.12.2016
20:55

Ajde kad si tako pametan navedi mi neki konkretan napredak Sitija u odnosu na prosle sezone. Gvardiola je sa sobom doneo neke inovacije u igri, ali opet nista konkretno to zasad ne donosi. I dalje u PL gube derbije. Totenhem ih je pregazio, Arsenala kod kuce nisu uspeli da dobiju, odigrali su nereseno, sada ih je i Celsi dobio u Mancesteru. Jedino su Junajteda dobili i to samo zbog toga sto je Junajted ocajan. U LS su nekonkurentni protiv najjacih ekipa. Ja tu ne vidim nikakav napredak. Sve to su imali i sa Pelegrinijem koji bi verovatno imao i mnogo bolju sezonu da mu nisu vec na polusezoni naveli da ce ga Gvardiola smenuti na kraju sezone.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 03.12.2016
16:38

De Brujin promasio zicer za pobjedu,Kosta odigrao velemajstorski za Celzi i donio pobjedu,zasluzeno.

avatar
Feelz
Saturday, 03.12.2016
16:38

Svaka čast Čelziju na 4 gola

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:37

Kako je prljav igrac aguero nevjerovatno zasluzuje maksimalnu kaznu. Celsi odigrao dosta lose pozadi dosta gresaka Siti je promasivao a mi davali golove, De Bruin je trebao dobiti zuti karton zbog prigovora ceo mec je prigoravao, Teilor imao nekoliko dobrih i kljucnih odluka. Sjajna pobjeda idemo dalje niz da ne staje.

avatar
StefanCZVYNWA
Saturday, 03.12.2016
16:37

Gde su sada strucnjaci koji su terali Kontea u oktombru,Liverpul i Celsi u borbi za titulu do kraja!?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
17:23

Do kraja Liverpul i Celsi pa nek uzme bolje ne bi mi bilo zao da i Liverpul uzme titulu

avatar
Андер Ерера
Sunday, 04.12.2016
15:32

Kakav si ti navijač Čelzija kad podnosiš Liverpul ;)

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
23:12

Carina Liverpul je pokazao kvalitet igraju odlicno naravno lose sam se izrazio htio sam reci da bi vise volio da oni uzmu titulu ako Celsi vec ne moze prije Arsenala i Sitija lose sam se izrazio

avatar
Kolos
Saturday, 03.12.2016
21:04

Čelsi i Liverpul najbolji do sada. Tu dileme nema. Lud je ko otpiše jedan tim od ova dva.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
19:34

Ma sta pricas bre??? Do kog kraja Liverpul i Celsi? Pa jos ti ne bi bilo zao da oni uzmu titulu, a mi igramo kao zmajevi, ekipa se preporodila. Nemoj da me razocaravas tebra ovakvim komentarima.

avatar
Kajzer
Saturday, 03.12.2016
18:05

Do kraja, a sledece sezone u polufinalu LS da sve prsti.

avatar
Savoa
Saturday, 03.12.2016
16:37

Celzi je imao srece do neba, trebalo je biti 5:0 ali svaka cast Celziju majstorski je kaznio promasaje i ocajnu odbranu Sitija. Na kraj ocajan potez Aguera... Siti je najkvalitetnija ekipa tonse danas videlo, ali je mozda danas i izgubio titulu, jer ce verovatno ostati bez Aguera neko vreme.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
18:50

Imao je i Celsi dosta sansi nije samo Siti

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
18:50

I te su sanse bile iz gresaka Celsijevih igraca

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:37

Prosli smo dva veoma teska ispita Totenhem i City sada nam idu lakse utakmice.Na laksim se titula osvaja

avatar
Chelsea13
Saturday, 03.12.2016
16:36

Nije normalno koliko je Chelsea curio na lijevoj strani prije nego je usao Chalabah..Fabregas nemoze odraditi tu poziciju kvalitetno kao Matic i onda su Alonso i Cahil na vjetrometini,pogotovo kad ispred sebe imaju igraca De Bruyneove kvalitete

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:36

Kakav seljakluk ovog fernandinja...FUJ

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
16:36

Don Antonio rođaci,city nas je pojeo u prvom,trebao je biti penal za city,znači u prvom poluvremenu su nas pojeli,da je de bruyne dao ono s 3 metra mislim da bi bilo gotovo,onda Cesc lopta s očima za Diega,diego daje,pa asistira,i onda eden za potvrdu pobjede,ono na kraju utakmice je bilo nepotrebno,fernandinha neću ni komentirati,nas bi trebao zanimati samo Chelsea,a cahill i alonso imaju još mjesta za napredak,trebamo i možemo bolje,4 boda ispred pravo,pozdrav svim plavcima,poseban pozdrav Pingvinu koji se više ne treba javljati ovdje samo neke hejt priče,#CFC KTBFFH WLOTCTID samo jako sad,stvari idu savršeno po nas,svi dobri osim cahilla i alonsa,još nek se poprave i bit ćemo još bolji :)

avatar
Red Demon
Saturday, 03.12.2016
16:36

E moj Gvardiola dzaba ti sav budzet ovog sveta i svi igraci kad nikad neces nauciti. Razbijaju ga na kontre 10 godina vec neverovatno. Mada sto se tice sudija u pravu je bilo je par neverovatnih odluka ( ona ruka Kejhila penal). Konte odigrao takticki savrsenu utakmicu defanzivno pogotovu Luiz perfektan . Siti na kraju tuca iz frustracije klasicne.

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:35

Conte-Guardiola 1:0

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
16:35

Sta reci za utakmicu..Siti pobijedio sam sebe..Aguero i De Brujne tragicari..Mi smo cekali i docekali nasu priliku..Bilo je gresaka sudija,siti je bio bolji 60% utakmice,al ipak smo mi dali na tekmi sve golove,tako da se navijaci sitija mogu ljutiti samo na svoje igrace,ni na koga drugog.Luiz doktorski,Kante pretrcao za pola ekipe,a Diego presao igricu!Diego najbolji igrac lige do sada,bez premca.A ovo na kraju,sramota Aguerova,pa onda i Fernandinjova!Nadam se da ce dobiti barem po 3 utakmice suspenzije!Bravo Chelsea,bravo Konte!Osma u nizu,nevjerovatno!

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:35

Kakva utakmica....Puna trke,tempa.Ovaj rezultat porucuje samo jedno da je Celsi najjaca psihicka/mentalna ekipa u BPL. Primili smo gol u najnezgodnijem momentu na kraju prvog poluvremena i onda mnogi su ocekivali da ce nas city dotuci bas kao sto smo i mi tottenhem medjutim desava se suprotno mi njih dotucemo.Alal vam vjera momci svima od prvog do zadnjeg!Volim te Celsi!CFC Sampioni!

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
17:35

Ne pricaj bre da smo sampioni kada se jos ne zna, nismo mi Mancester junajtedovi navijaci da slavimo titulu jos pre pocetka sezone. I dalje smo daleko od titulr

avatar
delije niksic
Saturday, 03.12.2016
16:35

Odlicna utakmica,sjajna taktika Kontea,ali po mom misljenju je mec obelezio sudija,zaboravicemo na sve prije ovog poslednjeg minuta,plus u redu je to sto je iskljucio Aguera ali morao je makar da pokaze zuti karton Fabregasu a takodje i Fernandinju jer ga je Fabregas ocigledno isprovocirao!

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:41

Fabregas i caloba i jesu dobili po zuti...

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:21

Fabregas i jeste dobio zuti.

avatar
lamps8
Saturday, 03.12.2016
16:34

tako se igra 8.pobeda zaredom glavni smo favoriti za titulu kone strasan trener kako se brzo uklopio u premijer ligu,samo zumu umesto kejhila i to je to.

avatar
96
Saturday, 03.12.2016
16:34

Odbrana celzija najgora u poslednjih 8 meceva, ali zato Kosta igra u zivotnoj formi covek sam resio utakmicu. Realno gledano siti je bio bolji rival veci deo meca, iz 3 suta u okvir primili 3 gola, a promasili boga oca. Videcemo sta ce raditi sad kad su nekoliko meceva bez augera.

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 03.12.2016
16:34

Koristili smo svoje sanse! Nismo bili bas najsigurniji u odbrani! Lecili frustracije Aguero i Fernandinho. Poz za Zahirovica i onog Pepa Gvardiolu, rekose oni kako ce nas Siti razneti. Konte doktor!

avatar
Kolos
Saturday, 03.12.2016
16:33

Zbog ovoga SIti nije na vrhu tabele. Imali su nekoliko fenomenalnih prilika da povedu sa 2:0 ali kad je De Brujn roknuo prečku sa 5 metara znao sam da će pući. Čelsi zasluženo dobio, i zasluženi crveni kartoni na kraju. Aguero me jako negativno iznenadio na kakav način je oslobodio frustraciju iz sebe, krajnje prljav potez koji ne doliči igraču njegovog ranga.

avatar
Vernes Delic
Saturday, 03.12.2016
16:33

Svaka cast celziju za onakve kontre i postignute golovenCity nije zasluzio da izgubi ali kad se fulaju 100%-tne prilike(aguero,de brujne)nJednostavno moras da primis gonCrveni kartoni opravdani sa oba igraca cityanYNWA!!!

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 03.12.2016
16:33

Gvardiola mora da shvati da vise nema Mesija, i da mu je realnost LE.

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 03.12.2016
17:22

U jednoj recenici si objasnio cijelu Gvardiolinu trenersku karijeru!Bravo

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 04.12.2016
12:53

sta je bre on objasniooo...kakva bre LE,o cemu on prica...ko jos veruje da se siti nece plasirati u LS taj se ne razume najbolje u fudbal....

avatar
Juventino SS
Saturday, 03.12.2016
16:33

Znači na poluvremenu kvota 10.50 na Čelsi. 200 uplatim, 2100. Bravo Čelsi, svaka čast Konte.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:43

Slikaj tiket ili se nije desilo...

avatar
XL
Saturday, 03.12.2016
22:54

Pričaš o evrima? U svakom slučaju svaka čast, zdravo ih trošio.

avatar
Juventino SS
Saturday, 03.12.2016
20:34

To one klinačke reklame, kao dok se ne slika nikom ništa. Igrao sam 2 zbog Kontea, nisam pogresio.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 03.12.2016
16:32

Hahahah, da li sam ja uopste gledao ovu tekmu ili sam u epizodi zone sumraka? :-D Koliko njih se*e, ako ne uzmu titulu to ce za mene biti cudo... Ovaj sudija je sramota i za ovu nasu ligu, nemam dalji komentar po tom pitanju.... Gvardiola mora da rastera ove amatere imu odbrani, i da dobro isamara ovog Aguera ako hoce ozbiljne stvari...

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
19:19

Koliko je tebi dobar nick, ali koliko veze nemas.. pa to nije normalno.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 03.12.2016
16:32

Da vam cika Konte objasni kako se rade stvari!Italian job :) gubili smo od Sparsa preokrenuli,gubili od Sitija preokrenuli,ovaj tim ima veliko srce! Dominacija Sitija ali sve golove su danas postigli Celsijevi igraci ;D #CFC

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:32

OSAM POBEDA U NIZU VAU!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 03.12.2016
16:32

De brujne mogao da resi mec ali nije i dosla je kazna za taj promasaj...lepu ekipu skockao perikica

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
16:42

Tko je brate perikica,pep je li

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:48

De brujne je trebao dobiti zuti zbog prigovora

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
16:32

David Luiz odlican, Aspilikueta isto, Kurtoa odlican, kante odlican, Fabregas odlican, Azar odlican, Diego odlican, Pedro odlican, Mozes odlican, jedino sto ne mogu da pohvalim Kejhila koji je napravio 3 velike greske, jedan gol i Aguerova dva napada

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 03.12.2016
16:38

Al je i dva puta skinuo sa gol linije. Veci mi je problem bio Alonso

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
17:44

Pa dva puta skidao sa gol linije posle sopstvenih gresaka. Kejhil nije nista manje uzasan od Baneta i Terija, a daleko je manje uradio za klub od obojice. Onda neka bolje igra Teri nego on.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:39

Po meni je vise kriv Alonso za gol nego Keihil

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 03.12.2016
16:32

Криминално лоше суђења ове сезоне у ПЛ. Заслужен црвени за Агуера али није ми јасно како је Фернандињо добио црвени за напад на Фабрегаса , a онај ко год да је отресао Агуера од земљу ни жути? 😲

avatar
Pukovnik
Saturday, 03.12.2016
16:35

kako ti nije jasno, pa nekoliko puta ga je uhvatio za vrat i na kraju gurnu ka tribinama

avatar
Kolos
Saturday, 03.12.2016
16:36

Fabregas nije hvatao za gušu Ferdinanda i nije ga gurao. Zbog toga je dobio samo žuti kao i Chalobah. To su dva žuta za Celsi.

avatar
Saturday, 03.12.2016
16:31

Konteova ekipa kad izađe na teren tačno zna šta hoće i šta treba da uradi, milina ih je gledati... Siti je danas bio odličan, mogli su i oni lako do pobede, da De Brujne nije promašio one 2 lepe šanse. A potez Aguera ne treba komentarisati

avatar
Saturday, 03.12.2016
16:31

Em su izgubili em 2 crvena, hahah

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 03.12.2016
16:58

I to toliko nepotrebni crveni, pogotovo Fernandinjov

avatar
Lol xxxxxxxx
Saturday, 03.12.2016
16:31

Igra nije bila na nivou ali su pojedinci pokazali zasto ce Celsi sigurno biti medju prve 3 ekipe . Samo se nadam da je Luiz dobro i da ce biti sve ok . City je napadao kao Barselona 2012 pa su Celsijeve kontre resile utakmicu .

avatar
Susaeta
Saturday, 03.12.2016
16:31

Evo šta je fudbal, najljepši sport na svijetu! Bolji si skoro čitavu utakmicu, možeš da zabije 3-4 gola i da završiš, ali nakon toga ti puknu 3 kontre i vidimo se. Bravo za Kontea, kakav je to strateg, vrhunski trener sa toliko energije i strasti! Sad se čeka El klasiko i nadam se da će da bude zanimljiva kao i ova utakmica. Čekamo spektakl :)

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:41

Tako je prije svega dobar fudbal je bio svih 90 minuta ko god da je dobio ne bi bilo nezasluzeno

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 03.12.2016
16:30

Agureo namerno isao da povredi Luiza razocarao me. Siti imao vise prilika, ali Celsi zasluzeno dobio sjajne kontre su bile. Fabregas like a boss.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:33

Fabregasa sam psovao ceo mec. Imao je taj pas, ali je odbrana bila tragica upravo zato sto je on igrao, a ne Matic.

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
17:42

Fabregas je odigrao odlicno zbog njegove kreacije mi smo dobili 3:1, svi golovi su kretali od njega. Jeste da je slab u odbrani ali kreacija mu je vrhunska i klasa je od igraca

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:41

Povredio je Pedra

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 03.12.2016
16:30

Siti je ostecen za penal na pocetku meca ona ruka Kejhila je po meni bila dovoljna za penal zatim sraman pokusaj da se Luizu iznudi crveni karton od strane aguera (koji je pred kraj meca isao nogu da mu polomi) jako isfrustriran je bio KunnNesrecno primljen auto gol ali je Chelsea imao srece najvise kod onog promasaja KDB na 1-0 i to se kaznjava u fudbalu itekako nFalio je Matic Celsiju nevjerovatno,kad su ovi krenuli u kontre Fabregasa kao da nije bilo prosto je prelako ispadao iako je sjajno asistirao Costi mogli su da imaju 2-0 vec tad.. upravo sanse Aguera i KDB-a prije Celsijevog gola su bile proizvod toganChelsea se pokazao kao zreliji tim i pobjedio ovaj mec moze se reci zasluzeno iako uz srecu ali i sreca mora nekad da posluzi nije nijednom ove sezone sve je bio proizvod dobre ili lose igre CelsijanFernandinho i Aguero su na kraju zasluzili crvene kartone apsolutno uz to Fernandinho i neku dodatnu kaznu ocekujem da ce dobiti Fabregas ga je pustao a ovaj nije zelio da stane dok mu sudija nije pokazao gdje je svlacionicanBravo Chelsea hvala vam za jos 1 sjajan vikend u nizu!nKTBFFH

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:33

Ono bi bio jedan od mekanijih penala koje sam video. ALi da, Kejhil je Celsijev najveci rizik.

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 04.12.2016
13:00

hmmmm,koliko se secam prosle nedelje si pisao da je bornmaut ostecen za penal protiv arsenala za igranje rukom...a sada vidim vec druga pricaaaa...dogovori se sa sobom sta je penal a sta ne....mekani penali su bili za bornmut i totenehm protiv arsenala ali ti si verovatno to prevideoooo....

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:42

Nije bio penal nenamjera ruka nije dovoljno za penal

avatar
CHOsen One
Saturday, 03.12.2016
16:30

Sve najgore zelim svim ljudima sto imaju veze sa Sitijem, kakvo ponasanje od strane Aguera i Fernandinja, koji se zalijece kasnije i na Kontea koji smiruje situacija, vidim neke price Celsi parkirao autobus, ne.Celsi je doktorski odradio utakmicu. Dijego Kosta, Eden Azar i Sesk Fabregas pokazaali ko su i sta su. Pozdrav sa vrha tabele, zaustavite nas!nCFC

avatar
Кун
Saturday, 03.12.2016
16:36

Aj da kaže bilo ko, ali neko ko podržava Koštu, malo je smešno, iskreno.

avatar
Кун
Sunday, 04.12.2016
17:41

Hahahaha, za klasu bolji Aguero

avatar
plavac konte
Saturday, 03.12.2016
17:33

nemas ti pojma nervirate Knosta sto je najbolji a aguero jel on ok.

avatar
HakunaMatata
Saturday, 03.12.2016
16:39

Sve najgore zelim svim ljudima sto imaju veze sa Sitijem...Koliko jadan trebas da budes da napises ovo? Koliko je Kosta samo imao ispada do sada u Celsiju...Jel treba zbog toga da neko pozeli zlo svima koji imaju veze sa Celsijem? Raduj se pobedi, mani se mrznje dete...

avatar
Ajde?
Saturday, 03.12.2016
16:30

Zvuči kao prerana konstatacija, ali Čelsi ima titulu na dohvat ruke, sad jedino sami sebe mogu da sapletu.

avatar
Itomashevic9
Saturday, 03.12.2016
16:33

Ipak je ovo PL, najzanimljivija liga na svetu, drugi timovi lako mogu da pomrse račune

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:35

Bas je preterana. Posle samo 14 utakmica. Ako ovako budemo igrali i sledecih 14, e onda posle te 28. utakmice mozemo nesto da pricamo. Sad imamo na papiru laksi raspored, ali mora to da se pretvori u bodove, jer ni jedna utakmica nije laka u premijer ligi. Samo se nadam da su Luiz i Kosta ok.

avatar
mak_juventino
Saturday, 03.12.2016
16:30

Bravo bravo Conte , najbolji si ! SEMPRE CON TE , CONTEEEEE !! RIP TIKA TIKA , ZIVEO PRAVI MUSKI DIREKTNI FUDBAL ! OD 16 I 15 JOS JEDNA DVOJCICA , JOS JEDAN EKSER U KOVCEGU TIKA TAKA !

avatar
Pukovnik
Saturday, 03.12.2016
16:38

Tika taka je danas nadigrala taj direktni fudbal kako ga zoves, samo sto nisu imali srece.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 04.12.2016
03:08

Tiki taka spanija, Italija vs Spanija EP 2:0 tiki taka city vs Chelzi 1:3 ....pisi cinjenicama ne statistikama posedu lopte.

avatar
mak_juventino
Saturday, 03.12.2016
20:03

Ah ta sreca , svi je prozivaju , niko ne nikada nije video ...

avatar
Saturday, 03.12.2016
18:45

Protiv Kontea taj fudbal ne postoji...

avatar
Pera detlić
Saturday, 03.12.2016
16:39

Smiri se, popij nešto

avatar
No ®ules
Saturday, 03.12.2016
16:30

Razumijem start Aguera, njemu niko nece zamjeriti na crvenom kartonu, ali kakav odvratan potez Fernandinja, krenuo da davi Seska dok se ovaj nije ni opirao! Treba ga poslati na hladjenje 10-ak utakmica. Dobra tekma, bravo za Čelzi.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:35

Niko mu nece zameriti sto je mogao da Luizu polomi nogu i potencijalno zavrsi karijeru? uzas...

avatar
No ®ules
Saturday, 03.12.2016
17:57

Desi se da igrac tako ukliza, prosto su emocije proradile kod Kuna, ali cini mi se da je realno podnio odluku sudije. Dok je Fernandinjo odreagovao kao neki napaljeni klinac. Minimum 6-7 utakmica treba da dobije! Slazem se da je odbrana Celzija bila granitna.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 03.12.2016
16:40

Ja ne razumijem ni start Aguera 97 minut je ,gubis 1-3 i ides na to da mu polomis nogu, alo?

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:29

Pozdrav za Pingvina posto vidim da me je na jednoj vijesti prozvao samo da ga pozdravim i ocekivao je debakl Celsija ali....

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
17:49

Sve dok taj PINGVIN procenjuje da cemo mi da gubimo i da ce Mancester junajted da pobedjuje uvek ima da bude obrnuto

avatar
Kajzer
Saturday, 03.12.2016
18:15

Prozivao je i mene, tako da ga i ja pozdravljam, jel zna ko njegovu adresu da mu posaljemo paket maramica, duga je sezona, trebace mu.

avatar
Saturday, 03.12.2016
16:29

The Godfather KONTE,samo k'o boga te molim da se resis buzdovana Kejhila tri puta je vec pucao u Celzi protiv Svonzija,Arsenala,danas Sitija.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 03.12.2016
19:26

Pa nije bas Konte najzasluzniji za ovu pobedu. On jeste svesno prepustio posed Sitiju al sigurno nije hteo da oni stvore sanse, jakom defnzivom je pokusao da ih zaustavi. Siti je ladno mogao da vodi 2-0 i samo je sreca spasila Celsi. I da Kosta nije iskoristio pas Fabregasa, Celsi ne bi dobio. Za ovu pobedu su Kurtoa, sreca i Kosta najzasluzniji.

avatar
brekbaCh
Saturday, 03.12.2016
22:15

Pa na srecu su i dali jedini gol.. mozda ne bi bilo ni 1:0, a kamoli 2:0.

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
20:38

Brate ako osvojimo,gdje ćemo se sastati mi s ovog sajta,je li razmišljaš li o tome brate

avatar
West London
Saturday, 03.12.2016
20:36

Kako smarate s tobom pričom,da nije ovako da je onako bilo,šta bi bilo kad bi bilo,bolan prošla baba s kolačima,manchester stvori prilike ali nema pobjeda,i ti sad kasnije filozofiraš,da je ono dao,da im nije golamana,to su priče za 5-godišnju djecu,svežite to mačku o rep

avatar
nikola savic
Saturday, 03.12.2016
16:29

Velllliiiiiikiii celzi, a ovi mma borci iz sitija bi mogli da dobiju i po neku suspenziju nekad. fudbal je vrlo prosta igra, iskoristis svoje sanse, pobijedio si, ne iskoristis svoje sanse, izgubio si

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 03.12.2016
16:29

Idemooo! Nismo bili bas sigurni ali smo koristili sanse . Lecili frustracije u nadohnadi. Pozdrav za Zahirovica i onog lika sa nikom Pep Guardiola. Rekose oni da ce nas Siti razbiti.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
16:28

Da smo izgubili 3-0 ne bi bilo nezasluzeno, mi smo nekako pobedili 3-1. Jos uvek ne znam ni sta da mislim. Nadam se dace Fernandinjo i Aguero dobiti bar po 4 meca, sramota sta rade, a utakmica vec resena. Kurtoa igrac utakmice definitivno. Luiz mora da bude kapiten Celsija, uz to Kejhil mora da ode na klupu jednom i za sva vremena kao i Bane.

avatar
Saturday, 03.12.2016
16:39

Ne moze Fabregas da igra u vezi spor,statican igrac.

avatar
Carina
Saturday, 03.12.2016
18:07

Zbog njega su i imali tolike sanse. Da je igrao Matic umesto Fabregasa ne bi tako lako prolazili. ALi dobro, prosla je i ova utakmica i bolje nego sto smo se nadali...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:44

Delimo isto misljenje

avatar
Bayern Munchen_fb
Saturday, 03.12.2016
16:28

Bravo Celzi nek ste pobijedili ove naftaše. Ubili ste boga u njima hahaha 👍😂😂😂😂

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 03.12.2016
16:43

Па и једни и други су технички нафташи. 😂😂😂

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 04.12.2016
03:13

e tvoj united Sorosov :D

avatar
Paris St. Germain
Saturday, 03.12.2016
16:55

Hahaha to zbog juzni tok.

avatar
XL
Saturday, 03.12.2016
16:28

Samo neka kiksa Siti. Neka kiksne još neku utakmicu, pa da ih tresnemo 31. decembra i da se krljamo sa ''Plavcima'' za trofej.

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:28

Hvala ti Boze,Hvala ti Don Antoniooo

avatar
SAB
Saturday, 03.12.2016
16:28

Idemo samo jako, Mancester Siti izgubio ali cestitao Konteu kao gospodin. Napred Celsi!

avatar
SERBON
Saturday, 03.12.2016
16:27

Kada je Kejhil dao autogol hteo sam da grizem zid ali na kraju je sve ispalo sjajno. Da ne dosađujem sa analizom, svaka čast na borbenosti i upornosti. Konte je timu usadio neverovatnu psihičku snagu. Pozdrav Plavcima!

avatar
MAN RED
Saturday, 03.12.2016
16:27

Strašan Čelsi,bravo za Kontra.Aguero se baš ispromašivao.Etihed se prazni pre vremena.The city is yours ahahaah

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
16:46

Sramno ponasanje Aguera prvo Pedro na kraju Luiz zasluzuje maksimalnu kaznu

avatar
Can Demir
Saturday, 03.12.2016
16:57

Brate uvijek si realan,cijenim te pozdrav