Širleov gospodski oproštaj od Čelsija

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
18:31
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac Andre Širle oprostio se od Čelsija gospodskim manirom u poruci koju je ostavio na svom "Instagramu".

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi iskoristio je januarski prelazni rok da angažuje Huana Kvadrada ali i da proda Andrea Širlea kako bi bio bila ispoštovan finansijski fer-plej.

Nemac je u ponedeljak postigao dogovor sa Volfsburgom koji će Čelsiju platiti 22 miliona funti za fudbalera koji nije imao dovoljno prostora za dokazivanje na "Stamford Bridžu".

Posle samo 18 meseci boravka u klubu iz Londona Širle je morao da promeni sredinu ali je takav rasplet prihvatio dostojanstveno i gospodski se rastao od svog dosadašnjeg kluba.

"Želim da se zahvalim svima u Čelsiju na svim prelepim momentima doživljenim u ovoj sjajnom klubu! Bilo je zadovoljstvo nositi ovaj dres!! Hvala svim navijačima na podršci i ljubavi koju su mi pokazali!! Sve najbolje ekipi, nadam se da ćete osvojiti sve!! Sjajni ljudi!! Sada se okrećem novom klubu sa kojim želim da ostvarim uspeh!!! Jedva čekam da zaigram" napisao je Širle.

Nemački reprezentativac nastavlja karijeru u trenutno drugoplasiranoj ekipi Bundeslige koja je na startu drugog dela sezone deklasirala minhenski Bajern.

Volfsburg večeras igra protiv Ajntrahta u okviru 19. kola Bundeslige ali Širleov debi treba očekivati za vikend kada "Vukovi" dočekuju Hofenhajm na "Folksvagen Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 03.02.2015
19:36

Hvala Schurrle i srecno! nCuadrado je ipak uzeo broj 23 iako se pricalo da ce to biti 74. Izvinjavam se :)