Širle: "I dalje mi je čudno da gledam Švajnija u dresu Junajteda"

Autor: Beta Beta
utorak 08.12.2015.
00:05
Izvor: Beta

Fudbaler Volfsburga priznao je danas da još uvek nije navikao na činjenicu da je Švajnštajger u dresu Đavola.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaler Volfsburga Andre Širle priznao je danas da mu je i dalje čudno da gleda Bastijana Švajnštajgera u dresu Mančester junajteda.

Švajnštajger je letos, posle 17 godina otišao iz minhenskog Bajerna i prešao u Mančester junajted, kod svog nekadašnjeg trenera Luja van Gala.

"Pomalo mi je čudno da ga vidim jer sam ga do sada gledao samo u dresu Bajerna ili reprezentacije Nemačke. Ali, kad porazgovaram sa njim, vidim da stvarno uživa u Mančesteru", rekao je Širle danas nemačkim medijima.

Švajnštajger je osvojio osam titula prvaka Nemačke, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo sa Bavarcima.Utakmica Volfsburga i Mančestera biće odlučujuća za dalji plasman.

Volfsburg ima devet bodova, Junajted ima osam, a PSV sedam. Širle je rekao da neće biti nikakvih emocija u duelu sa Švajnštajgerom, uprkos velikom poštovanju.

"Nećemo mu donositi nikakve poklone. Njegova mirnoća i iskustvo su ono što ga izdvaja od drugih. On je suštinski iskusio svaku moguću situaciju u fudbalu i postigao je toliko mnogo kao igrač. Moramo da se pobrinemo da ne oseća nikakvu slobodu", rekao je Širle.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Tuesday, 08.12.2015
23:17

Iskreno kome nije.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 08.12.2015
10:47

I meni je bilo cudno sto je Surle otisao u Celsi. Ja se iskreno nadam da ce Wolfsburg pobediti Junajted. Veceras cu otici na stadion i pratiti ovaj mec sa velikim zadovoljstvom