Širer i Gulit "opleli" po Van Galu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.08.2014.
11:22
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza na svom terenu od Svonsija, Mančester Junajted su zadesili novi problemi, ali i novi "saveti" od legendi Premijer lige, kao što je Alan Širer.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Juče je Svonsi napravio veliko iznenađenje u prvoj utakmici Premijer lige ove sezone pobedom protiv Mančester Junajteda na "Teatru snova" od 2:1, što je njihov prvi uspeh na ovom terenu. Još veće iznenađenje predstavlja činjenica da je Junajted dobio svaku utakmicu koju su igrali u pripremnom periodu protiv ekipa sličnog kvaliteta.

Odmah su počele priče da Mančester Junajted treba da dovede pojačanja, pominje se već Mehdi Benatia, a poznata legenda Premijer lige i dugogodišnji fudbaler Njukasl Junajteda, Alan Širer, rekao je da su Van Galu potrebna tri igrača svetske klase da bi se domogli Lige šampiona.

"Loša igra i loš rezultat. Mančester Junajtedu su potrebna čak tri igrača svetske klase ukoliko misle da ove sezone budu u top 4 ekipe u Premijer ligi.", rekao je nekada najbolji strelac Premijer lige.

"Moraju da troše mnogo više novca, ali na top igrače, one najbolje", istakao je on.

Podsećanja radi, Junajted je ovog leta doveo svega dvojicu fudbalera, Luka Šoa iz Sautemptona, i Andera Ereru iz Atletika iz Bilbaa.

Sa druge strane, Rud Gulit se takođe oglasio.

"Najveće iznenađenje za mene je bilo to što je Van Gal igrao sa trojicom pozadi u formaciji 3-5-2, sa Holandijom je morao tako jer imamo loše defanzivce.

U Junajtedu se igra napadački fudbal, a on je igrao kao sa Holandijom
.", rekao je Gulit.

Pored njih, juče je svoje mišljenje izrazio i legenda Mančester Junajteda, Pol Skols, koji je istakao da vezni red Mančester Junajteda nije na potrebnom nivou ovog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke