Simeoneu preti kazna

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.04.2017.
13:10
Izvor: Sportske.net

Dijego Simeone će biti kažnjen, veoma je izvesno.

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, bio je poprilično nezadovoljan nakon utakmice sa Viljarealom koja je igrana u utorak.

Simeone je doživeo poraz sa svojim timom, bilo je na kraju 0:1, a za poraz je argentinski stručnjak na kraju okrivio sudije.

Prema informacijama španskih medija, Simeone se suočava sa kaznom od 4 utakmica zabrane vođenja tima u španskom prvenstvu.

Jedna španska televizija je kamerom uhvatila situaciju u kojoj Simeone vređa sudije, a viđeno je i kako ovaj stručnjak stavlja ruku na glavnog sudiju meča, što nije u skladu sa pravilima.

Simeone je bio poprilično besan na pomoćnog sudiju, istakao mu je nakon utakmice da je bio užasan, sve to uz par psovki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Thursday, 27.04.2017
13:50

zanimljivo kako uvijek svi dobiju pune i najjace kazne za svoje prekrsaje osim real madrida i njegovih igraca.. kazem ovo bez iakakve namjere da provociram bilo koga. prosto je takvo stanje stvari

avatar
Lecter
Thursday, 27.04.2017
14:14

Pa ko je Colu kriv sto mu Tebas nije drug.

avatar
real4ever
Thursday, 27.04.2017
14:25

Nemaš namjeru da provociraš a opet ožeži po Realu. Stvarno objektivno nema šta. A recimo Pike na utakmici Barselona - PSG ima isti start kao Ramos sa dvije noge na Kavanija. Nie dobio ništa, ali to je jedan od detalja koji su manje bitni jer nije mogao da dođe u centar pažnje od sviranja smiješnih penala za Barselonu i nesviranju najčišćeg i najočiglednijeg nad Di Marijom. Da isto pomenemo i udaranje Nejmara s leđa bez lopte i to je mnogima promaklo. Sad je kazna za Ramosa premala iako kontakta jedva da je bilo. Komisija je dobro pregledala snimak utvrdila kaznu i zato što je Real premala je, da je to bila bilo koja druga ekipa ne bi se uopšte polemisalo. Naravno hoćete da izjednačite aplaudiranje Ramosa Pikeu sa aplaudiranjem Najmara sudijama. Ni blizu nije isto, jedno su obračuni igrača na terenu, a nešto sasvim drugo vrijeđanje sudija i to svako ko se imalo razumije u fudbal zna. Ali šta očekivati od tebe, onog Hadžimontanešto, Simkea, stefija i kompanije. Uvijek je Real na meti u negativnom kontekstu.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 27.04.2017
13:19

Cudno da ga nisu pre kaznili.