Simeone se vraća kad je najpotrebnije!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.09.2014.
14:22
Izvor: Sportske.net

Atletiko iz Madrida očekuje nekoliko teških mečeva u nizu, a od naredne utakmice ponovo mogu da računaju na pomoć Dijega Simeonea sa klupe.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Nakon odslužene kazne zbog sukoba sa sudijom u meču sa Real Madridom, Dijego Simeone se vraća na klupu Atletiko Madrida u pravi čas.

Čolo je proveo mesec dana na tribinama, a za to vreme je Atletiko uspeo da sakupi 11 bodova u domaćem šampionatu. Ipak, nisu uspeli da osvoje niti jedan bod u prvom meču Lige šampiona pošto su poraženi od Olimpijakosa nakon veoma loše partije u Pireju.

Pojedinci su za ovaj poraz u Ligi šampiona okrivili Hermana Burgosa, asistenta koji je predvodio ekipu Atletika na tom meču.

Sada se Atletiko okreće novim izazovima, koji će zaista to i biti. Naime, sledi veoma težak period za Jorgandžije.

Prvo će se sastati sa Seviljom, zatim će "ukrstiti koplja" sa Juventusom, a niz teških mečeva završiće se protiv Valensije, ekipe koja igra sjajno na početku ove sezone i predstavlja pravo osveženje u Primeri.

Koliko može Atletiko u narednom periodu i hoće li se vratiti u onu formu iz prošle sezone u pravi čas, ostaje nam da vidimo u mečevimia protiv neporaženih timova ove sezone.

Meč sa Seviljom igra se sutra na Kalderonu od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke