Simeone ponosan na ekipu uprkos eliminaciji

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.05.2017.
13:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je ponosan na svoju ekipu uprkos porazu od Reala u polufinalu Lige šampiona.

EPA/Chema Moya
EPA/Chema Moya

Povezane vesti

"Dali smo sve od sebe, baš kao i u poslednjih nekoliko godina. Godine prolaze, ali igrači sazrevaju, motivišu me svakog dana. Borili smo se protiv aktuelnog šampiona, naučili smo mnogo u ovoj utakmici i bićemo još bolji", rekao je Simeone za španske medije posle meča.

Atletiko je sinoć na Visente Kalderonu pobedio Real sa 2:1 u revanš meču polufinala Lige šampiona, ali će "kraljevski" klub na megdan Juventusu u finalu zbog trijumfa od 3:0 u prvoj utakmici.

Atletiko je poveo u 12. minutu golom Saula Nigesa, a vođstvo je udvostručio Antoan Grizman iz jedanaesterca u 16. minutu. Gol za Real postigao je Isko u 42. minutu.

"Srećan sam i ponosan što smo pokazali kakvi smo. Borili smo se, mi smo treći tim u Španiji, igrali smo dva finala Lige šampiona... Imali smo užasan rezultat iz prvog meča, ali smo verovali da možemo da se vratimo. Neki su mislili da se šalimo, ali nismo", rekao je Simeone.

"Prvih 30-35 minuta ljudi će dugo pamtiti. Oni su iskoristili grešku odbrane i postigli gol, ali to se dešava, to je fudbal. Magija Visente Kalderona sa ovog meča će dugo ostati u nama", dodao je on.

Simeone je na kraju još jednom naglasio da je ponosan na ekipu.

"Govorim ono što osećam. Ponosan sam. Mislim da je ovo uspeh za klub", rekao je Simeone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Thursday, 11.05.2017
16:33

..a sad kofere i u Inter!

avatar
Leonida
Thursday, 11.05.2017
14:36

Nadam se da ce ostati i sledece sezone

avatar
Vlada Canada
Thursday, 11.05.2017
14:11

Kapa dole maestro...kad uporedimo nas budzet sa budzetom najtrofejnijeg kluba na planeti ovo je veliki uspeh !!!

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 11.05.2017
13:25

LS u vise slucaja nije prava slika prvaka, isto kao sto nije EP i SP, sve zavisi od forme, sudjenja, povreda i kazni. Prava slika bi bila kada bi najveci igrali bod sistem svak sa svakim. Atletiko je imao los dan u prvoj utakmici zato je ispao.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 11.05.2017
13:15

Svaka cast Simeoneu za sve sto je uradio sa Atletikom, uspeo je da od solidne ekipe napravi jaku ekipu i svake sezone su u polufinalu ili finalu LS. I ako se meni ne svidja njegov stil igre. Ali ono sto je problem Atletika jeste to da oni nemaju invidualno-sposobnog igraca da resi utakmicu, a nekada je to potrebnije od samo timske igre. Zato ih Real uvek dobije, a posebno ove godine kada su ih nekoliko puta nadigrali.

avatar
CholoSimeone
Thursday, 11.05.2017
13:04

Onih 3 0 na bernabe je bilo previse, ali na greskama se uci, idemo dalje