Silni Leo, Barsa pokazala Arsenalu zašto je šampion Evrope!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.02.2016.
22:35
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč su odigrali Arsenal i Barselona, individualni kvalitet Lea Mesija je došao do izražaja danas.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Gledali smo meč sa puno tempa, nekoliko dobrih prilika, odbrana, odlično sprovedenih odbrambenih taktičkih zamisli Vengera i Enrikea, ali je na kraju kvalitet Barseloninog napada došao do izražaja u drugom poluvremenu pa je gost slavio sa 2:0 golovima Lea Mesija.

U utakmici zanimljivoj za gledanje Arsenal i Barselona su propustili po nekoliko šansi i reklo bi se da je možda i nerešen rezultat bio najrealniji, ali individualni kvalitet Barseloninog napada je nešto čega se svi moraju plašiti u najjačem takmičenju na svetu kada se radi o klubovima.

Ono što se očekivalo pre utakmice se i desilo, Arsenal je čekao kontre, Barsa je imala loptu u svom posedu, pa su šanse dolazile na ta dva načina.

Nije bilo dobrih prilika sve do 22. minuta kada smo možda videli i najbolju na meču. Bila je to polukontra Arsenala, Ozil je bio u glavnoj ulozi tokom ovog napada, uposlio je na kraju usamljenog Čembrlena, ali se reprezentativac Engleske nije najbolje snašao iz veoma izgledne pozicije. Arsenal je vrlo lako mogao do 1:0, ovakve prilike protiv Barselone ne smeju da se propuštaju.

Odbrana Arsenala je delovala sjajno sve do kraja prvog poluvremena kada je Suarez propustio dve dobre prilike, prvo nakon greške odbrane Arsenala i asistencije Mesija, drugu u nadoknadi nakon dodavanja Alveša sa desne strane kada je glavom šutirao malo pored gola.

Na početku drugog poluvremena Barselona je bila bolja, Nejmar je nakon jednog dodavanja Inijeste izašao 1 na 1 sa Čehom, ali je golman Arsenala pokazao klasu odbranivši mu zicer.

Zatim uzbuđenja na drugoj strani, Monreal je pronašao u šesnaestercu Žirua koji glavom šutira ka golu Ter Štegena, ali Nemac je bio odličan i spasio je Barselonu u 60. minutu.  Samo par minuta kasnije Arsenal je imao još jednu dobru priliku kada je Sančez izblokiran od strane Inijeste, a onda su na drugoj strani Mesi i Suarez propustili prilike u jednoj akciji.

Usledio je 72. minut, ključni detalj, možda i celokupnog dvomeča. Odbrana Arsenala je ostavila previše prostora Barseloni čiji napadači su sjajno istrčali kontru, Nejmar je uvideo Mesija na drugoj strani u srcu šesnaesterca koji je bio u potpunosti sam i kome nije bilo teško da protne loptu u mrežu za 0:1!

Prvi gol Mesija kada igra protiv Petera Čeha na 7 utakmica.

Trio MSN je umalo došao glave odbrani Arsenala nakon kontre u 77. minutu. Mesi je nakon neuspešnog udarca Nejmara dodao loptu do Sureza koji iz izgledne situacije pogađa stativu, ostalo je 0:1.

Imali su prostora igrači Barselone jer su tada igrači Arsenala pokušavali da stignu do gola na svaki mogući način.

Sledi 82. minut, penal za Barsu.

Velika greška Mertezakera nakon centaršuta Barselone, lopta se odbila do Mesija, a Flamini pravi penal samo minut nakon što je ušao u igru. Mesi siguran sa penala, 0:2!

Ujedno, ovo je bio i konačan rezultat pošto golova do kraja meča nije bilo, odbrana Barselone je izdržala sve napade Arsenala do samog kraja utakmice, a na drugoj strani je Čeh odbranio udarac glavom Nejmara.

Golove pogledajte OVDE.

Sve je sada dosta jasnije, Arsenal je u velikom problemu pred revanš, Barselona je pokazala zašto je šampion Evrope.

U drugom meču Juventus i Bajern su odigrali 2:2, izveštaj pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

238 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 03.03.2016
02:10

Plasticni Celsi. I nemoj da prijetis! Sam napisao kao odgovor na jedan komentar gdje mi je prijecenje i vi ne objavite moj komentar, ali ste objavili njegov gdje ima prijetnja! Nije u skladu sa uslovima korišćenja Sta nije tu po uslovima?

avatar
vazno je ucestvovati
Wednesday, 24.02.2016
15:49

Neko je pomenuo celsi u komentarima.Ja nzm kako neko moze da stavi u usta ekipu kao sto je Celsi. Po cemu je ta ekipa posebna u evropi pa da moze da se poredi sa drugima u razgovoru? Sta je taj klub uradio u svojoj istoriji? To nije klub nego sprdnja obicna. Rus samo pere pare tu. Osvojili su Ligu sampiona(kad su izbacili barselonu) na jedan fuj nacin i cela ih je evropa sprdala za to. I dalje kad igraju protiv nekog svi ih sprdaju za autobus...itd.

avatar
West London
Thursday, 25.02.2016
12:10

Dovoljno je reći overbo.

avatar
Sunday, 28.02.2016
13:06

Koliko ja vidom vi ste na Barsinim vijestima i Arsenala. Treba da se kanite vi velikih klubova. Kad ispadnete protiv PSG-a mozete se posvetiti utakmicama za opstanak.

avatar
West London
Thursday, 25.02.2016
20:31

Dobro,kani nas se kad smo nevažni,vještački klub,komentiraj na vijestima kluba za koji navijaš,ti za taj ja ču za chelsea šta mr briga šta tko govori,ali uvijek ima takvih ko ti kojima su klubovi bez bogate povijesti trnovi u oku,plastični ovo ono,ali nema veze još jedan razlog da više navijam za taj klub.

avatar
vazno je ucestvovati
Thursday, 25.02.2016
18:44

Taj mec nisam gledao tako da nmg da komentarisem o tome ali gledajuci realno celsi nije klub vec je to prolazna stanica za mnoge nabedjene zvezde kojima treba velika lova. Sve sto sam rekao za celsi isto vazi i za Man.City. Sve vestacki klubovi koji nesto pokusavaju ali...

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 24.02.2016
15:03

bilo je veselo u londonu gde je katalonska masinerija za mlevenje raznoraznih granada, hihona, las palmasa i slicnih egzotika spanskog fudbala vrtela do iznemoglosti londonsku sirotinju travnjakom stadiona koji je ime dobio po legendi arsenala, majstoru igre na petoparcu, cuvenom emirejtsu.. ajd da sacekamo i taj drugi mec, ne treba otpisivati arsenal, a u stvari treba, jer revans vec izgleda kao mec revijalnog karaktera.. posle se izljube, i odu svi zajedno na neku veceru, uz vino, koncite i kastanjete.. izgleda da arsenal ovo ne moze da prodje sve i da igra protiv zenske ekipe il veterane bajerna.. cuj da pobede, nauljili bi veterani ove arone ramzije dva gola razlike.. bar!

avatar
Benz9
Wednesday, 24.02.2016
13:20

maskerano i pike trebaju zirua castiti vecerov od veceras pa do iduceg dvomeca...a enrike da vengeru proslijedi svoju mjesecnu platu...

avatar
Sunday, 28.02.2016
13:07

Zbog cega? Jer ih je Barsa razbila i jer su Suarez i Nejmar masili ono sto obicno postignu? Bolje su odigrali nego vi na svom stadionu i zato pst.

avatar
West London
Tuesday, 01.03.2016
00:15

Ovo je međunarodni nogomet liksu,više si ti na vijestima chelsea znaš,nego ja na barcelonim,kad prođete arsenal kontaktirajte uefu možda je overbo slobodan da vas povuče dalje,kani se ti chelsea prvo pa pnda pričaj nešto i ti i onaj Simke.

avatar
Monday, 29.02.2016
13:26

Ahahahaha Iguain se nadavao golova protiv Barse dok je igrao za Real! xD Osim toga, on sto moze promasiti to ni Ziru ne moze. A da je Romi bio Suarez dobili bi tri komada u Rimu!

avatar
Benz9
Sunday, 28.02.2016
21:43

da je kojim slucajem iguain u napadu arsenala stavio bi vam 3 komada i zato trebaju castiti i pike i enrike...a trener vam nije ni trebao jer je venger uradio sve da pobijedite...

avatar
Wednesday, 24.02.2016
11:07

Arsenal nije ništa lošije od Barce. Razlika je sto Barca ima napad a Arsenal polu napadače. One šanse su se morale realizovat uprotivnom slijedi ono sto je uslijedilo.

avatar
AxweII
Wednesday, 24.02.2016
10:15

Venger je drzao konce sa zgusnutom i kompaktnom odbranom sve do momenta one kontre i gola Mesija. Zna i sam da se ne smije otvarati protiv Barse al to su upravo uradili u 70min i surovo su kaznjeni momenat kasnije. Jedina zamjerka Vengerove taktike je Ziru. Zasto je njega stavio u igru ako nije planirao igrati na duge lopte i skok igru? Da su tako igrali rezultat bi bio drugaciji.

avatar
Brat moj EDEN
Wednesday, 24.02.2016
02:16

Ne pratim Spansku Ligu,svaka cast Barseloni, ocekivano dobili,ali me nijesu odusevili.Arsenal po obicaju ne zna sta trazi u LS, i Celsi je dobijao Barselonu i PSZ pa smo ih izbacali :)

avatar
Jasminn
Wednesday, 24.02.2016
16:14

U imenu ti se vidjelo da ces nekako u utakmicu Arsenal vs Barcelona ubaciti desetog (Celsi)

avatar
Sunday, 28.02.2016
13:08

Ako ne pratis ne komentarisi. Bitno da Celsi odusevljava igrama za opstanak.

avatar
Brat Sergio (Return)
Wednesday, 24.02.2016
02:11

Arsenal je do 70 minute bio potpuno ravnopravna ekipa. Nakon prvog gola su pali, barca nista posebno.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 24.02.2016
12:56

Ravnopravan u smislu imali su jednu dobru kontru kada je Ox sutirao u Ter Stegena i kada je Ziru glavom sutirao, drugo nista, ceo mec se branili, zato i jesu izgubili 2:0.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 24.02.2016
13:09

Axaxaxaxaxaxaaaa kako ti je krivoooooo... Sto te nije bilo posle fenomenalne izvedbe reala protiv Malage? -9 brrrrr dobro se obuci.

avatar
fudbalski objektiv
Wednesday, 24.02.2016
01:41

Teška utakmica, al pobjeda Barce je potpuno zaslužena. MSN je vcr odradio ono što se od njih očekivalo. Šteta što Suarez nije pogodio ni jednom. Baš ga neće gol zadnje 2 tekme. Čestitke i fudbalerima Arsenala na sjajnoj igri, al Barsa je ipak dosta bolja. Preostaje nam još jedna utakmica kojom ćemo, nadam se, ovjeriti prolaz u 1/4 finale :D VISCA BARCA

avatar
Sukica9
Wednesday, 24.02.2016
01:34

Kao navijac Barselone, ponosan sam na ekipu Arsenala. Svaka cast momcima, Arsenal je imao svoje sanse, nije ih iskoristio, Mesi resio utakmicu i to je to.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 24.02.2016
01:08

Nema Brata Sergia i Bobinja sa komentarima, cudno. A i Eccentric i Al Ahli su na odmoru izgleda.

avatar
Wednesday, 24.02.2016
00:49

Savladan i Ceh. Barsa prejaka.

avatar
hadzimontagic
Wednesday, 24.02.2016
01:02
avatar
PakyCFC
Wednesday, 24.02.2016
08:23

Pa da je još uvek u Čelsiju, ne bi bio savladan.

avatar
lamps8
Wednesday, 24.02.2016
00:48

arsenalov bunker posle kazu igraju lep fudbal,ma da.

avatar
hadzimontagic
Wednesday, 24.02.2016
01:03

Celzi nikad nece biti velika ekipa, zato sto bunker igraju stalno, a Arsenal protiv Barse i Bajerna

avatar
Wednesday, 24.02.2016
09:11

Za razliku od malih klubova stvorilu su neku priliku kroz igru, a ne na prekide!

avatar
bebel
Wednesday, 24.02.2016
00:43

Barcelona je bolji tim, to je jasno, ali Arsenal je primio glupe golove večeras. Prvi gol iz kontre koju su bar dva igrača mogla sprečiti ranim faulom, ali nisu. Pique je u sličnoj situaciji pokosio Velbeka i zaustavio kontru Arsenala. O glupostima Mertesackera i Flaminija koje su prethodile penalu da ne govorim. Arsenal nije iskoristio prilike koje je imao, a ekipa kao Barcelona to kažnjava. Arsenal se mora okrenuti prvenstvu. Derbi s Unitedom se ne smije izgubiti.

avatar
Pope el Berraco
Wednesday, 24.02.2016
07:20

Pique je namerno dobio zuti da bi ocistio kartone,i to protiv Arsenala,to govori koliko su mocni i ne plase se nikoga.

avatar
Sunday, 28.02.2016
13:09

Pike nije ni blizu namjernog dobio karton tako da...

avatar
Benz9
Wednesday, 24.02.2016
13:17

glavni krivac je venger...i ptice na grani znaju da arsenalu treba klasicni napadac ali venger uporno tvrdi da je ziru taj...

avatar
Benz9
Wednesday, 24.02.2016
13:15

izgleda da nisi gledao utakmicu vec samo citao izvjestaje...

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 24.02.2016
00:41

Barsa lagano na iskustvo i na veci kvalitet dobila :D

avatar
zagar37
Wednesday, 24.02.2016
00:25

Uvodi igraca koji sluzi za cuvanje rezultata. Ali dobro makar se onda sve moze baciti na duplu krunu...

avatar
hadzimontagic
Wednesday, 24.02.2016
00:23

Barsa je pobedila buduceg sampiona Engleske. Sta reci o igri,Barsa kao da ima dva igraca vise, Arsenal izgleda kao treceligas. Ima neki ljudi koji dozivljavaju fudbal na poseban nacin. Ako Atletiko pobijedi Barsu, ani misle da ce opet pobijedit, kad Celzi pobijedi Barsu oni misle opet ce pobijedit, Kad Grcka osvoji EP, oni misle da ce Grcka osvojiti i SP, kad Real pobijedi Bajerna, oni misle da ce Real opet pobijediti Bajerna, kad Murinjo osvoji Titulu, ini misle da ce opet osvojiti Titulu, Kad Murinjo osvoji LS, oni misle opet ce osvojiti LS, kad Liverpul osvoji LS, neki misle osvojice Premier ligu. A KAD BARSA POBIJEDI, ONDA MISLE E SAD NECE POBIJEDITI. ZAR OVO NIJE FUDBALSKA OBMANA

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 24.02.2016
00:21

Ne znam samo šta ste očekivali, pogotovo navijači Arsenala. Barseloni ne može niko ništa, pomirite se svi sa tim, još je Arsenal i dobro prošao.

avatar
04
Wednesday, 24.02.2016
00:13

Iznenadio sam se što Wenger nije izveo drugi tim protiv Barse, jer ih u nedelju čeka derbi protiv Uniteda. Ali dobro, zbog toga su se štedeli, pa nisu smeli da rasipaju energiju u bezveznim takmičenjima kao što je LŠ... :D

avatar
Don Silvio
Wednesday, 24.02.2016
00:07

kakav silni Mesi pa nije se video celu utakmicu, istrcao jednu kontru i dao gol, posle se malo primetio kad se Arsenal vise otvorio pa dao jos jedan iz penala

avatar
Larion@
Wednesday, 24.02.2016
00:06

Dobro je poceo Arsenal,ali bilo je ocigledno da ce Barsa preuzeti kontrolu.Messi car,najzad da matira i Ceha.Nije Arsenal bio los,cak sto vise imao je i prilike za gol,ali Barsa je previse jaka u ovom trenutku.Hteo bih izneti samo jedan zakljucak u vezi Arsenala. Definitivno nije samo losa sreca u zrebovima uzrok Arsenalovg prokletstva ispadanja u osmini finala,vec Venger. Arsenal danas a i godinama unazad nema kvalitet za neka veca dostignuca u Evropi.Ali zato ima ime,kapacitet i ono najvaznije-novac kojim bi mogao parirati najboljima u Evropi. Arsenal moze sebi kupiti i time stvoriti daleko bolju i slavniju buducnost.Dok je Venger na celu preostaju samo snovi tobdzijama sirom sveta

avatar
hadzimontagic
Wednesday, 24.02.2016
01:12

Venger je stvorio najvecu ekipu na ostrvu, Nikad ni Murinjo, ni Ferguson, nece imati ekipu kao Venger sa Arsenal. Ali taj Arsenal ima nesrecu da igra protiv Barse.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 24.02.2016
12:46

Ma uvek naidju na ove vanzemaljce..

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 24.02.2016
00:06

Bilo je zaista sjajnih prilika, Barsa ima nesto svoje taj mentalitet. Arsenal se dobro drzao, kad je kontra u pitanju tu su Topnici ubitacni, ali ni to nije pomoglo da se pobedi Barsa. Arsenal je imao najbolju priliku kod Oxa, decko je katastrofalno tu odreagovao, u takvim utakmicama nema mesta za takvim necim, Barsa je opasna u svim segmentima igre. A najslabiji deo ekipe, pa ja milsim da je odbrana najslabiji deo ove masinerije. Sancez je po mom misljenju bio najbolji indvidualac, sto se tice Arsenala naravno, decko je zver i to je pokazao. Steta za Engleski fudbal, Arsenal je sklon pehu, takva je ekipa jednostavno, uvek nadrapaju sa zrebom, moglo je ovde da bude i 4-2, racunam sve prilike. Sve u svemu, imalo se sta za gledati. Bravo za Barsu, a za Arsenal vise srece drugi put...

avatar
Temple of the Kings
Wednesday, 24.02.2016
00:04

Jel zna neko koji je ključni igrač Arsenala povređen? Nisam uspeo da pronađem, ali znam (tj. naučio sam od 'fudbalskih znalaca' ovde) da Barsa nikoga ne može da pobedi ko bi protiv nje igrao u kompletnom sastavu...

avatar
Madridista till I die
Wednesday, 24.02.2016
00:39

Cazorla je svakako jedan od glavnih igrača, u svakom slučaju bolji je od Ramzija barem jedno 5 puta, onaj dečko se ne može sastavit, običan pas ne zna uputiti a kao glumi CMF-a. Iako bi s njim za Arsenal prolaz protiv Barse bio u domenu naučne fantastike.

avatar
MixEr
Wednesday, 24.02.2016
00:03

Pa neka Venger još ubacuje Flaminija ako može. Inače do 70 minuta Arsenal je fenomenalnim postavljanjem uspeo da u potpnosti neutrališe Barselonu. Propuštena šansa Oxa i fenomenalna odbrana Ter...to su dve stvari koje su napravile prevagu ka Barseloni. Onakvu šansu da propustiš...to protiv Barselone skupo košta. Ne volim ih što su toliko dominantni a opet najveće jajare u fudbalu. Nisam nikada video ekipu da više simulira nego ova Barselona. I zato nikada neće imati bar moje poštovanje, ma koliko veliki kao igrači bili. Inače Zaslužena pobeda Barselone. I čestitke na tome. Arsenalovi igrači se ponašaju kao da sam ja uzeo loptu i krenuo da igram protiv Barse. Ja ne mogu da verujem da u ekipi Arsenala igraju toliko prosečni igrači. Pa oni ne mogu tri pasa da sastave. Ja da sam im trener večeras bi imali trening dodavanja i rešavanje situacije pod pritiskom. Kratki brzi pasovi bez mnogo davljenja...zar to oni ne znaju da postoji??? Još jednom čestitke Barseloni na pobedi.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.02.2016
00:00

Venger je zreo za penziju odavno.Flamini Bogotac,udje u igru prvi kontakt sa igracem,Penal!

avatar
lamps8
Wednesday, 24.02.2016
00:50

menjao bi ti misljenje da uzmete titulu ali posto necete neces da menjas misljenje :)

avatar
Wednesday, 24.02.2016
01:13

Ti si nesto pisao prije ove utakmice kako ce te pokazati Barsi i sta bi?

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.02.2016
01:03

Venger jedino da uzme LS onda bih menjao misljenje.Ovako i PL da uzme i dalje nije to onaj trener od pre 10-tak godina.Vreme ga pregazilo...

avatar
Nemanja Radulovic
Tuesday, 23.02.2016
23:59

Veliki sam navijac Barse i bas pratim svaku tekmu ali moram da kazem da me Arsenal odusevio veceras kako je odigrao skoro neko ovako nije parirao Barsi u evropi u zadnjih godinu ipo dana ali na kraju ipak kvalitet presudio

avatar
hadzimontagic
Wednesday, 24.02.2016
01:13

Prvo poluvrijeme da, ali drugo ogromna razlika u klasi.

avatar
cule
Tuesday, 23.02.2016
23:58

ovo bi trebalo da je rijeseno, mada smo imali dosta srece danas. jedini problem za revans ce biti suspenzija piquea. sto se tice igre standardno mlitavo prvo poluvrijeme i nesto ozbiljnija igra u drugom, vidi se umor kod igraca, ali bice lakse od sad raspored ce se prorijediti, a i primera je osigurana pa se moze kalkulisat :)

avatar
Непобедиви
Tuesday, 23.02.2016
23:58

Dobili na srecu i na neiskustvo Arsenala. Kod kontre je moglo da se napravi 2-3 faula, a penal... Sta reci za izmeni Vengera? Bolid.

avatar
mIadenq
Wednesday, 24.02.2016
00:24

Kako mozes dobiti na srecu ako imas vise prilika, vise stopostotnih prilika i vise loptu u svom posjedu. Izgleda da se na Barsu sad gleda sa tolikim strahopostovanjem da ko god uspije da predje centar par puta parirao je ravnopravno, bio bolji itd, lol...

avatar
Непобедиви
Wednesday, 24.02.2016
02:11

Arsenal je takticki odigrao perfektno do te kontre i do tog penala. E, tu dolazi iskustvo Barse o kotakticki, a to je da iskoristi sve to na najbolji moguci nacin. Izmena Kokelan - Flamini ce ostati kao jedna od najbizarnijih u istoriji fudbala. Bolje da je sve karte bacio u napad.

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 24.02.2016
00:38

Posed lopte ne garantuje nista. Da je Cemberlen dao gol u prvom drugacije bi bilo sigurno. Predje centar par puta? Koju si ti utakmicu gledao??? Ne kazem ja da barsa nije bila bolja ili dq nije zasluzila da pobedi ali realno je parirala sasvim ok. A za prvi gol je covek u pravu. Bar sa dva faula je kontra mogla da se prekine.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 24.02.2016
00:26

Na srecu? Druze, Suarezov sut glavom na kraju prvog poluvremena, Neymarov izlazak 1 na 1 sa Cehom, Suarezova stativa i Neymarov sut glavom koji je Ceh izvadio iz raslji, da je Barsa dala 5 golova ne bi bilo nerealno. Imao je i Arsenal svoje sanse ali dva gola razlike je i vise nego realno, nema tu nikakve srece.

avatar
gunner11
Tuesday, 23.02.2016
23:57

Svaka cast Cehu ,Kosjelnom ,Monrealu ,Kokelanu ,Ozilu ,Sancezu I Velbeku.Mertezaker je odigrao fenomenalno sve dok nije onako poklonio loptu Messiju a onda tu nasupa Flamini koji me uzasno nervira .Remzi jako los nikako da pronadje svoju formu ,Volkot nevidljiv , Flamini samo sto je usao nepravio je stetu a i Venger izbacuje Kokelana za Flaminija sto je najgore Elneny se nije nasao na klupi .Ziru u svaka cast zbog njegove borbe na terenu ali mora malo na klupu da odmori .Iskren da budem kako smo odigrali prvo poluvreme verovao sam u pobedu jer smo prvo poluvreme odigrali fenomenalno .Prvi gol smo primili jer su nasi krenuli u napad i zaboravili na taktiku a drugi gol iz penala necu ni da komentarisem .Svaka cast Barsi na pobedi bili su bolji ali opet da budemo iskreni , ne znamo kakva bi utakmica bila da je Ox postigao gol .Ne znam kako je ono uspeo da promasi ,pa i ja bih ono pogodio.Ox i Flamini su zasluzni za nas poraz .Jos jednom cestitke Barsi ,a li realno zasluzili smo barem jedan gol da damo

avatar
Brat Sergio (Return)
Wednesday, 24.02.2016
02:14

Realno zasluzili ste remi. One prilike ste morali zabiti.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 24.02.2016
15:12

I Malaga je zasluzila sva tri boda! Sto te nije bilo posle utakmice da nam objasnis kako igra napadacki real? Jesi opet imao obaveza kao i posle gazenja u El Clasicu?

avatar
04
Wednesday, 24.02.2016
14:54

Zašto samo remi kada su ljudi imali 2 šanse? Valjda je Arsenal zaslužio da pobedi sa 2:0 jer je Barsa bila znatno lošija, Messi se nije video, a golovi su potpuno neregularni i naravno sudije su rešile utakmicu u korist Barse. :D

avatar
Beogradski Fantom
Wednesday, 24.02.2016
14:21

Realno malaga je zasluzila i pobedu

avatar
Dejan Marinkovic
Wednesday, 24.02.2016
13:58

Pa da su igrali protiv reala pobedili bi sigurno

avatar
gunner11
Wednesday, 24.02.2016
12:58

Mogli smo i da pobedimo da je Cembrlen da gol u 22 minutu

avatar
ZGtopnik
Wednesday, 24.02.2016
09:35

a druže pa igraš doma i 25 min prije kraja je 0:0 pa moraš ići barem po jedan gol, nevezano što se igra protiv najbolje ekipe ikada.

avatar
Barça u ♥
Tuesday, 23.02.2016
23:56

Sace Novak Djokovic1 da se plasi da Arsenal ne da 3 gola na Nou Kampu,jer Barsa mora jednom da izgubi :D :D

avatar
Lecter
Tuesday, 23.02.2016
23:55

Samo da poslednja linija ne komplikuje kod onih pasova,nekoliko gresaka potpuno bez potrebe mogli su skupo kostati,osim toga Barsa odigrala dobro,prvo poluvrijeme malo slabije ali ulog je veliki, cekali su svoju sansu.Eto i Mesi dade gol Petr Cehu da ovi hejteri ne smaraju vise,mozda sledece bude da nije dao gol Ivici Kralju ili tako nesto slicno

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 23.02.2016
23:54

Na kraju ispade rutinski,iako to nije nikako bilo...Arsenal je odlicno parirao, cak bi rekao da je i bio bolji,do pred kraj prvog poluvremena,odnosno do onih sansi za Suareza.U drugom poluvremenu je Barsa dominirala,imala puno sansi,i na krau mogla i ubedljivije da slavi.Hteo sam da kritikujem Mesija zato sto je izgubio dosta lopti,i bio onako trom tokom utakmice,al na kraju je dao dva gola tako da...Odlicno je odigrao vezni red,kao i Nejmar i Suarez (jes da se ispromasivao,al nadoknadice to :D),dok je odbrana bila losa na celu sa Pikeom i Alvesom,koje bi i moja baba uspela da prodje.Sve u svemu nadam se da ce Barsa privesti ovaj dvomec kraju bez puno problema,i da ce se plasirati u cetvrt finale.

avatar
Rockstar
Tuesday, 23.02.2016
23:53

Imali smo nekoliko prilika i nismo ih iskoristili,bili su bolji a moglo je biti i ubedljivije.Nenormalno glup potez da udje Flamini,ali sta je tu je

avatar
Dejan Marinkovic
Tuesday, 23.02.2016
23:53

Ljudi igraju sah ne fudbal! Kakvi majsori,najbolji tim ikada, hteo neko to priznati ili ne...

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 24.02.2016
02:51

da ova barsa igra izmedju 2003 2009 oni bi ne gubili nego dozivljavali i blamaze,sadanja konkurencija je smesna,secam se da je moj drug navijac arsenala na 0:0 napustio prostoriju koliko ih je barsa ubijala u sred londona igrom,ovo sad je setnja u odnosu na tu igru,pujol bolji od cele sadasnje odbrane tadasnji alves 80 posto bolji,abidal bolji od albe mesi 50 posto bolji i agilniji od sadasnjeg iako ima brojke,kao i iniesta,eto nije nista losiji od suareza bio,xavi doktor za rakitica itd a barsa iz 2006 je jaca oni bre igrali sa kafuom,nestom,maldinijem,pirlom itd najjacim arsenalom,celzijem duplo jacim od ssadanjeg...samo vi gledajte brojke daleko cete doguati dok se fudbal raspada, Ah da izvini jeste jaka ova barsa pobedili bajern bez robena,riberija,alabe,martineza hahah pa vama da ne igra jedan igrac trazili bi izgovor a ne 3 najbolja u tom trenutku.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 24.02.2016
15:25

To sa neigranjem igraca nije nikakav izgovor, i Barsa je prije dvije sezone ispala od ATM-a i nije osvojila nijedan trofej jer je bila unakazena povredama, na golu bio Pinto, stoperi Bartra i Buskec a bekovi Montoya i Adriano i sta sada i je li to znaci da ATM nije bio bolji u tom trenutku? Povrede su sastavni dio fudbala i zavise i od srece ali i od taktike, rotiranja i odmaranja igraca i kvaliteta medicinskog osoblja, ko je kriv Bayernu sto su mu Robben i Ribery igrali protiv Hoffenhajma, Augzburga, Hanovera itd u trenutku kada je titula bila rijesena? Po toj logici Brazilu nisu igrala dva najbolja igraca protiv Njemacke, T.Silva i Neymar a Argentini u finalu ni Di Marija ni Aguero, da su igrali jel bi osvojila Nemacka? Naravno da bi jer je najkvalitetnija. U ostatku komentara se slazem, fudbal je drasticno opao, Real s kraja devedesetih, Juve s pocetka vijeka, Milan iz 2005. ili 2007. Barsa iz 2006. ili Hajkensov Bayern i UTD iz 2008. bi se nasalili sa sadasnjim ekipama.

avatar
Thierry Henry
Tuesday, 23.02.2016
23:52

I najmanja šansa se mora iskoristiti protiv Barse da bi se izvukao neki rezultat. Okslejd nije iskoristio stopostotnu i eto.nMoglo je biti i više golova ali je ipak fudbal bio vrhunski večeras na oba meča.nMALI MRAVE je l' vidiš da nisi bio u pravu?

avatar
Novak Djokovic1
Wednesday, 24.02.2016
00:57
avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 23.02.2016
23:50

A Arsen veliki gubitnik....za ovaj poraz je ON direktni krivac!...Arsenal je do 70 min.bio ravnopravan i za nijansu bolji protivnik od Barse.A to sto sudije uvjek navlace za njih je druga prica.Sudije jednostavno ne dozvoljavaju da se igra muski fudbal sa Barsinim baletanima.Igraci tipa Nejmar nikada nece biti zvezde u premier ligu.

avatar
barça mes que un clu
Tuesday, 23.02.2016
23:50

Kakav je onaj Flamini, samo sto uso on skrivi penal odmah.

avatar
pista97
Tuesday, 23.02.2016
23:50

Nije to tako lose,al moglo je i bolje ! :D Samo ti Suki nastavi u prvenstvu gdje si stao,krpice Leo Ligu Sampiona ! :D

avatar
ppera1
Tuesday, 23.02.2016
23:49

Mesi da zabije gol Čehu, nema šanse, nikada mu ga nije dao niti će mu dati. :D Solidan otpor Arsenala, ali se videlo da su u strahu... a videlo se i zbog čega. :-) Mogao je Arsenal i bolje šanse da napravi, pre svega zbog loše odbrane Barse, ali su mnogo lakše mogli da prime još 2 gola. Sve u svemu ovim rezultatom su verovatno zadovoljni i jedni i drugi...

avatar
*** T O P G U N **
Tuesday, 23.02.2016
23:48

Ipak Arsenal ce da ostace bez trofeja LS u Vengerovoj dobu

avatar
Đorđe Dangubić
Tuesday, 23.02.2016
23:48

Čestitke Barsi. Što se mene tiče u zadnjih 6-7 godina Barsa je uvjek favorit protiv koga god da igra isključivo i jedino zbog Mesija. Čovjek je mašina najbolji fudbaler današnjice a vjerovatno i ikad.

avatar
Lol xxxxxxxx
Tuesday, 23.02.2016
23:47

Krivo mi je sto arsenal nije vise pokazao , nadao sam se makar remiju .

avatar
violafan
Tuesday, 23.02.2016
23:46

Evropska skola. Ne iskoristis sanse, stigne kazna.. Nije mi jasno sto Arsenal uporno pokusava da udje s loptom u gol, niko da konkretno sutne. Venger Flaminija uvodi, strasno. Bolje da nije iskoristio trecu izmjenu, ili da je Kembela uveo. Koselni i Mertesaker odlicni, steta za ovako dobru njihovu partiju da bude poraz. Alba i Alves... da ne govorim svasta, nije fudbal za svakoga.

avatar
zagar37
Wednesday, 24.02.2016
00:30

Treba cesce da sutiraju van16

avatar
Morningstar
Tuesday, 23.02.2016
23:46

Тренер који у оваквом мечу убацује Фламинија, једноставно има психичке проблеме, а да не спомињем све остале неспорне глупости које прави, што тактички, што са играчима. Страшно.

avatar
Kalinari
Tuesday, 23.02.2016
23:46

Zaboravio sam da kažem da je Velbek 5x bolji od Žirua koji nam jer ceo meč usporavao igru.Lepo sam rekao da Velbek treba da igra od početka,a ne kad primimo 2 komada.

avatar
Novak Djokovic1
Tuesday, 23.02.2016
23:46

Zasluzena pobjeda Barse, ovo su svi ocekivali, kao i ja. Nije bilo sanse da Arsenal pobjedi, hvala ti Leo sto postojis.

avatar
zagar37
Wednesday, 24.02.2016
00:31

Pa rekao si da Arsenal dobij jedno 100 puta

avatar
Novak Djokovic1
Wednesday, 24.02.2016
02:04

Upravu si, pogresio sam.

avatar
Temple of the Kings
Wednesday, 24.02.2016
00:45

Ljudi, ja se plašim da će Barsa da izgubi u revanšu, jednom mora da izgubi... :D

avatar
Heisenberg321
Tuesday, 23.02.2016
23:46

Izazivali ste Mesija danima, valjda ste sad shvatili da to ne treba da radite. :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 24.02.2016
00:53

Cudi me da nisu to naucili,s obzirom kako je Nojer prosao kad se pravio vazan :D

avatar
Ajde?
Tuesday, 23.02.2016
23:45

Odbrani svaka čast, čak je i Merte odigrao dobru partiju sve dok im nije namestio penal. Svako ko je verovao da Arsenal koji je pre godinu dana izbačen od Monaka može da izbaci jednu Barselonu, živi u zabludi. Arsenalu treba menadžer koji je spreman da uloži novac, koji klub inače ima. Wenger OUT.

avatar
Mihajlo20
Wednesday, 24.02.2016
00:04

Nemojte odma vengera, čovek je sve postavio odlično danas, držali smo se do tog 71 minuta, i onda iz kontre gol. Siguran sam da bi arsenal ovakvom postavkom igre dobio bilo koju drugu ekipu, ali ova barselona nije sa Zemlje. Iako su Remzi i kokelan odradili veliki posao,nerviralo me je njihovo odlazenje napred, mislim pre svega na aarona, ali i fransis je kod gola ootišao napred, jer nije ovo sanderlend nego barselona. Ali šta je tu je, niko nije očekivao nešto od ovog meča, nastavlja se borba za pl.

avatar
ZGtopnik
Wednesday, 24.02.2016
09:45

druže i ja sam isto da wenger ode ali pazi i upamti kaj ću ti reći sada, wenger kad ode AFC će biti u velikim problemima, kao MUF.

avatar
Ajde?
Wednesday, 24.02.2016
01:01

Gore pomenuti gospodin da je doveo 3 kvalitetna igrača na leto, sad bi se u Londonu slavilo po ulicama.

avatar
Bat
Tuesday, 23.02.2016
23:45

mesi nikada nije dao gol cehu..dao mu je dva! steta za topdzije mislim da bi izbacili bilo koju ekipu u nokaut fazi ali nisu imali srece sto su dobili na zrebu barselonu

avatar
zagar37
Wednesday, 24.02.2016
00:32

Bolje ovako izgubiti nego prosle sezone od Monaka

avatar
Stefaninho
Tuesday, 23.02.2016
23:44

Arsenal nije lose odigrao, mogao je da da bar 1 gol a tek ce biti pregazeni na Nou Kampu. Dominacija se nastavlja!

avatar
Batman14
Tuesday, 23.02.2016
23:44

Dok su Mertesaker, Flamini, Arteta tu ne treba se nadati nicemu vise od osmine. Nije mi jasno do kada ce Wenger vise trpiti plašljivog Ramseya i Walcota koji ima nevjerovatnu brzinu i treba maksimalno da je koristi, on samo da se sto prije oslobodi lopte. Alexisu se treba pokazati da nije nezamjenjiv. Na poluvremeni su mnogi kritikovali Oxa, koji je meni jedan od boljih igraca veceras bio bez obzira na promasaj, covjek nema zavrsnicu, ali bar se ne placi uzeti loptu i pokusati. Protiv Uniteda Welbz ili Ox. Mislim da je vrijeme Theu da ode u neki osrednji klub i da pokusa karijeru oziviti, ovako tone sve dublje i dublje

avatar
Miha
Wednesday, 24.02.2016
00:03

Kako ti je OX bio najbolji veceras molim te ? Po kojim to parametrima ? Ne plasi se da uzme loptu ? I sta kad je uzme, izgubi je momentalno. Igrac koji nema mozga, tacno ono sto kazu ima u nogama nema u glavi.

avatar
Batman14
Wednesday, 24.02.2016
20:56

U prvom svaka kontra je isla po njegovoj strani i probijao je dosta i pomagao je Bellerinu, i pitanje sta su krila uradila u drugom poluvremenu, za razliku od prvog ?

avatar
gunner11
Wednesday, 24.02.2016
00:20

Ne volim Mertezakera previse ali je veceras odigrao dobar mec , sve dok nije poklonio Penal

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 23.02.2016
23:43

Odlicno drugo poluvreme. Barsa je dosta delovala cvrsto i odbrana je bila na nivou sem na one prilike koje je Arsenal imao i Stegen je odlicno branio. I onda po ko zna koji put MSN pokazao ko je najbolji napad ikada. Iako su se bas dosta zatvorili Arsenal Suarez lepo proigrao Nejmara, Nejmar do Mesija i Mesi lepo smirio loptu i dao gol. Suarez nije imao srece ali dobro. Najvazniji je prvi gol. Penal je Mesi tako dobro izveo i evo onima koji govore da ne zna da sutira. Odlican rezultat, igra u drugom poluvremenu odlicna i Barsa sigurno prolazi jer sledeca je kod nas. Pokazali jos jednom zasto su favoriti. Visca Barca

avatar
BarcaFan
Tuesday, 23.02.2016
23:43
avatar
mIadenq
Tuesday, 23.02.2016
23:43

Arsenal igrao skroz ok tekmu vecinu utakmice, zadnja trecina medjutim raspad sistema. Uz malo srece da su iskoristili neke prilike mozda su mogli i do pobjede, but then again i da je Barsa malo bolju realizaciju imala moglo je biti tragicno po Arsenal. Mesi dao dva gola, ali ne mogu se osloboditi utiska da je stavljen u dzep, iako je to malo smijesno reci za covjeka koji da dva gola. Bas dosta puta je zaustavljen, i to bukvalno 1 na 1, sto je poprilicno impresivno. Zao mi sto Arsenal ispada, igraju mi zanimljiviji fudbal od vecine ostalih ekipa.

avatar
Najveci na Balkanu
Wednesday, 24.02.2016
00:08

Sta si ti gledao ? Messi se igrao sa Arsenalom..

avatar
NAJJACI!!
Wednesday, 24.02.2016
00:41

Ste je uradio, osim sto je dao gol iz kontre na tacni i penal?

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 24.02.2016
00:33

Zaustavljen jeste dva puta 1 na 1 ali su ga mnogo puta zaustavljali podsretstvom faula što je pokazatelj nemoći. Nemoći u smislu da protivnik ne može drugačije oduzeti loptu.

avatar
Philips11
Tuesday, 23.02.2016
23:43

Messi Čehi iz inata :)

avatar
Tuesday, 23.02.2016
23:42

Odlicna utakmica kakvu sam i ocekivao. Zao mi je samo sto opet sa Arsenalom stvarno volim njihovu igru. Veliki Leo, veliki MSN, najveca Barsa. Ima drugo poluvrijeme jos gdje ce Arsenal napadati, a Barsa cekati da se otvore i gresku. Moze Arsenal dobiti to su i pokazali, ali tesko da Barsa ne postigne gol i to je najveci problem. Mes Que Un Club

avatar
Stefaninho
Wednesday, 24.02.2016
00:03

Arsenal moze dobiti samo 5 komada

avatar
Wednesday, 24.02.2016
00:18

Vracaju se Santi, Jack i Gabriel. Bice jos bolja utakmica u Barci.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 23.02.2016
23:42

Ipak je velika razlika u kvalitetu. Šteta za Arsenal. Volio bih da su pobedili. Nikako ih neće. Svake godine se zaustave na istoj stepenici. Kad se samo setim kako je LŠ bila zanimljivija pre jedno desetak godina. 7-8 ekipa je ladno moglo do trofeja. Zadnjih godina sve se svodi na Barsu, Real i Bajern. Nadam se da će ponovo doći vreme kada će LŠ biti kao nekad neizvestna i gde će puno ekipa ići na trofej.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 23.02.2016
23:42

Tako jeeee...Vamos Barca

avatar
zeks
Tuesday, 23.02.2016
23:42

Odlicna utakmica.Podigli smo nivo igre u drugom poluvremenu sto je dalo rezultat.Sjajni Ter Stegen,kakva odbrana pri udarcu Zirua glavom.Ostvaren je odlican rezultat pred revans.Napred Barsa!

avatar
Gooner1985
Tuesday, 23.02.2016
23:42

Čestitke Barceloni i navijačima, zaslužena pobjeda.

avatar
realmadridCG4
Tuesday, 23.02.2016
23:41

Zao mi Arsenal,oni atleticari su se dobro drzali,mozda ni nisu zasluzili da izgube....Ali sta rade ona troica majko mila.....Top su....Tacno se vidi da ima hemije tu,pravi su drugari :P Salu na stranu,kad bi Realovi igraci bili takvi medjusobno,to bi bilo super.A sto se tice druge utakmice,samo zelim da kazem da ne shvatam na koju foru je Kvadrado postao fudbaler....

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 23.02.2016
23:41

Realno,nije ni bilo dileme ko ce iz ovog dvomeca dalje,jedino je bilo upitno moze li Arsenal da parira bar kuci, i ode na revans bar sa nekim sansama.....Naravno,ovde je sve reseno,Barsa ide dalje.....Cinjenica je da ove sezone Arsenal nije mogao vise u LS..Imali su uzasno tesku kampanju.....Dobili su grupu u kojoj je,pored Bajerna,bilo nemoguce biti prvi......I onda kada vec zavrsis kao drugi,dobijes na zrebu opet najtezeg protivnika......Dakle,nisu ni imali sanse......Za njih je ovo i najbolje,jer se nece vise trositi u LS,a trebalo bi i da zrtvuju FA kup,i svim silama napadnu Premijer ligu.....Moje misljenje je da nece ni tu uspeti,ali svakako da tu imaju sansu,i da im je to ipak vaznije.....Pitam se,ko moze Barsi da stane na put..Ako se igra dvomec,mislim niko!Eventualno ako u finalu budu imali los dan,mada,da se ne lazemo,ko god da im se nadje na putu-pasce!Licno bih voleo vecu neizvesnost,Barsa previse odskace.....

avatar
Rise up
Tuesday, 23.02.2016
23:41

Zasluzena pobeda Barselone,mozda Arsenal nije zasluzio da izgubi 2 gola razlike ali mu dodje na isto i da je bilo 0:1.Dobra utakmica,imao je Arsenal svoje sanse,mogla je i Barselna dati jos koji gol u drugom poluvremenu,sve u svemu kvalitetnija ekipa slavila za miran revans.

avatar
Beogradski Fantom
Tuesday, 23.02.2016
23:40

DO TITULE PONOVO!

avatar
RvN10
Tuesday, 23.02.2016
23:40

Imao je i Arsenal svoje sanse,ali najpostenije je reci da je Barsa trenutno najbolja na svetu!

avatar
Najveci na Balkanu
Tuesday, 23.02.2016
23:40
avatar
Don Andres
Tuesday, 23.02.2016
23:40

arsenal 1. poluvrijeme odigrao takticki savrseno ali se znalo da ne mogu sacuvati snagu a samim tim i koncentraciju do kraja meca.. falilo im je i malo iskustva.. cestitke arsenalu koji je pokazao da se protiv barse moze odigrati i presing gdje nam se ne lome noge.. a mi idemo dalje, u nove pobjede..

avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 23.02.2016
23:39

Kad ti malo sto gubis jedan, ti uvedi Flaminija... :)nAli realno Arsenal je igrao i vise nego dobro... nP.S. Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom Arsenala, Barsa ce 99% proci dalje, a ako ovakva motivacija bude do kraja Premijer Lige mozemo bar nju osvojiti... Bilo bi i vise nego dovoljno od Arsenala uz mozda FA Kup...

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 24.02.2016
00:39

Arsenal treba ovakav pristup da ima i u ligi definitivno. Da grizu u svakom meču kao da je finale LŠ. Vremenom mogu samo da dobiju na sigurnosti i kvalitetu ako budu imali takav pristup.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 23.02.2016
23:39

Barselona je najbolji tim svih vremena,MSN je najbolji napad svih vremena!

avatar
West London
Wednesday, 24.02.2016
00:50

Uu tu si sachiijev milan najbolji tim svih vremena dijete si pa nezz još si zelen.

avatar
Wednesday, 24.02.2016
01:20

Barsin tim za Pepa je bio bolji od Sakijevog, a ovaj je bolji od Pepovog.

avatar
Johan Krojf
Tuesday, 23.02.2016
23:39

Rutinski, moglo je biti mnogo gore za Arsenal, Suarez i Neymar su mogli dati jos 3-4 gola ali i ovo je sasvim dovoljno, Arsenal jednostavno nije na nivou Barse. Izuzetno mi je drago sto je Messi dao dva gola Cehu, koji je i veceras odlicno branio, da vise ne bi smarali sa tim da mu nikada nije dao go. Ozil se i veceras izgubio sa terena kao i obicno u jakim tekmama, pozdrav za Ian Wrighta.

avatar
Tuesday, 23.02.2016
23:39

Gol ni iz cega i Flamini. Mogli smo vise, steta. Koss je najbolje odigrao, stavio Suareza u dzep.

avatar
Mesi G.O.A.T.
Wednesday, 24.02.2016
00:06

Kako gol ni iz čega nije niko kriv što igrači Arsenala ne znaju napraviti faul,odlična kontra i kazna.Jednostavno olako gubljenje lopte na sredini terena plus ostavljen prostor je veoma pogubna posebno protiv ekipa kao što je Barselona koja ima tri izutetna napdača.

avatar
mIadenq
Wednesday, 24.02.2016
00:10

Kako ni iz cega? Doktorski odigrana kontra, znas ti sta je postici gol ni iz cega?

avatar
NIKE
Tuesday, 23.02.2016
23:39

Messi i nema dalje. On je kraj za fudbal, od njega ne može dalje, samo unazad. Čeh nije kriv za golove, skinuo je Neymaru zicer, ali Messi je klasa iznad Neymara i svih ostalih.

avatar
fcb
Wednesday, 24.02.2016
00:19

Interesantan komentar, nikad nisam vidio ovakav opis, ali potpuno odgovara realnom stanju

avatar
Milan Mihajlovic
Tuesday, 23.02.2016
23:38

Treba nauciti fudbalere arsenala, mislim konkretno Remzija kako se pravi faul da bi se sprecila kontra.

avatar
nemanja.jankovic
Tuesday, 23.02.2016
23:37

Ne kazem da bi Arsenal pobedio, ali samo da je od starta igrao Velbek umesto drveta, i eventualno Volkot.. Videlo se koliko zivosti je Velbek uneo kad je usao, ali dobro... Barsa odlicna, ne moze se mnogo tu :-)

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 24.02.2016
00:43

Hvala Bogu da se bar ti sa mnom slažeš da je onaj nalickani umišljeno drvo.nArsenal mora imati boljeg napadača ako hoće rezultat. To se najbolje videlo u onih nekoliko mečeva u nizu bez datog gola u PL.

avatar
Everton FC
Tuesday, 23.02.2016
23:37

Moze da prica ko sta hoce, Arsenal je bio bolji i nije zasluzio ovu bruku. Tri greske su napravili, ubacivanje Volkota i Flaminija i drzanje ZIrua u drugom poluvremenu

avatar
Philips11
Wednesday, 24.02.2016
00:01

Obrazlozi sto tako mislis? Ja cu ti samo reci Nejmar 1 na 1, Skoro prazan gol, stativa.. to je dovoljno.. Arsenal je imao par polu-sansi..al sansu NE.

avatar
Everton FC
Wednesday, 24.02.2016
00:28

Govorim o igri

avatar
mIadenq
Wednesday, 24.02.2016
00:11

Parirao vecinu utakmice da, bio bolji? Ni govora.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 23.02.2016
23:37

E moj Ceh,dok si bio u Celziju nije Mesi mogao da ti da gol,sad u lokalnom klubu ti uvali 2 komada rutinski.tuzno.

avatar
Wednesday, 24.02.2016
00:05
avatar
Stefaninho
Wednesday, 24.02.2016
00:07

Gde je Ceh a gde Celsi sad?

avatar
Ashburton Grove
Tuesday, 23.02.2016
23:37

Opet prmasivali nemoguce i Venger takticki mag sa Flaminijem umesto Kokelana... Barsa odlicna...

avatar
Kalinari
Tuesday, 23.02.2016
23:37

Vengerovo tajno oružje(Flamini) nas dotuklo.Što se mene tiče mogu obojica da pakuju kofere na kraju sezone.

avatar
Gooner1985
Tuesday, 23.02.2016
23:36

Flamini, Ox. Čitav komentar.

avatar
Madridista till I die
Tuesday, 23.02.2016
23:36

Mertesaker magistar, Flamini doktor! :D

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 23.02.2016
23:36

Smesni Arsenal. NIkada nece biti kao Mancester ili Liverpul. Za njih je LS nedostizni SAN!!!!!

avatar
Philips11
Wednesday, 24.02.2016
00:02

Prosle godine je i tvoj klub bio smesan protiv barse i to mnogo :)

avatar
Wednesday, 24.02.2016
00:06

Koliko psg ima finala Ls?