Shvatiće Italijani, Vidić je svoj najveći kritičar...

Autor: Miloš Marković
sreda 22.10.2014.
15:52
Izvor: Sportske.net

Postavljen na stub srama, stameni srpski defanzivac neće pognute glave trpeti kamenovanje. Rešen da ide samo napred, Nemanja Vidić je sam sebi najveći kritičar.

AP Photo/Rich Schultz
AP Photo/Rich Schultz

Povezane vesti

Interu ne ide najbolje, za rezultate koje beleži, ali i igre koje pruža jedan od glavnih krivaca, po mišljenju javnosti, jeste Nemanja Vidić.

Valter Macari je dao jasno objašnjenje, srpskog fudbalera kritikuju 'površni analitičari', ali jedno je sigurno, Nemanja Vidić se još nije u potpunosti uklopio u novu sredinu, novi sistem igre, novi život.

Nakon toliko godina u Engleskoj, Vidić i sam oseća da nije onaj pravi, ne terba mu podsećanje.

„Pružam svoj maksimum na treninzima, pokušavam da se adaptiram što je bolje i brže moguće. Nije na meni da sudim o tome da li sistem igre u pitanju i da li to utiče na moje igre. Sve što mogu da kažem je da se trudim maksimalno kako bih svakoga dana napredovao. Psihički se osećam jako dobro i to je najbitnija stvar.“, rekao je Vidić.

Ne želi da se otuđuje od ekipe, tvrdi da će sam biti bolji kako i Inter bude bolji.

„Videćete najboljeg Vidića uporedo sa sve boljim Interom. Želim da budem sastavni deo procesa, ne trčimo sprint, nego maraton, pred nama je dugačak put.“, istakao je on.

Dovoljno ima godina i iskustva da bi ga sitne kritike pogađale.

„Ljudi će uvek meriti svaki vaš korak, procenjivati vaše igre i ja to prihvatam. Ali, u ovom trenutku mogu da kažem da na terenu pružam svoj maksimum.“, jasan je srpski fudbaler.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke