Sevilja slavila u Vigu i nastavila da diše za vrat Barsi, het-trik Ibore!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.12.2016.
18:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sevilja došli su do sva tri boda na nezgodnom gostovanju Selti u okviru 15. kola španske Primere.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Izabranici Horhea Sampaolija nastavljaju sa dobrim rezultatima ove sezone, sada si slavili na uvek neugodnom "Balaidosu" rezulatom 0:3 (0:0).

Utakmica je bila poprilično izjednačena od samog starta, posed je pripao gostima iz Andaluzije, ali je prvo poluvreme proteklo bez golova i sa po sedam šuteva ka golu protivnika za obe strane.

U nastavku gosti dolaze do vođstva. Igrao se 51. minut kada je Ibora pogodio za 0:1. On je bio najviši u skoku nakon odlično izvedenom kornera Pabla Sarabije.

Pokušao je trener domaće ekipe uvođenjem Guidetija i Bongonde da razmrda svoje izabranike, ali Selta nije uspela da dođe do željenog pogotka.

Sve dileme i pitanju pobednika otklonio je Ibora, svojim drugim pogotokm u 84. minutu susreta. Odlično ga je uočio Vitolo kako se ubacuje, poslao mu sjajn pas, ovaj je ostao sam pred golmanom domaćih Blankom i nije mu bilo teško da po drugi put na meču zatrese mrežu rivala.

Sjajni Ibora je kompletirao svoj het-trik u sudijskoj nadoknadi, kada je bio precizan sa bele tačke, nakon što je prethodno starta za jedanaesterac napravio Gustavo Kabral.

Golove pogledajte OVDE.

Sevilja je nakon ovog kola treća sa 30 bodova, sedam manje od vodećeg Reala i bod manje od drugoplasirane Barselone, a što je još bitnije sa četiri boda više od četvrtoplasiranog Sosijedada.

Selta je pobedom mogla da se popne na visoko šesto mesto na tabeli, ovako su ostali 11. sa 21 bodom iz 15 kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke