Sevilja gospodski čestitala Lesteru

Autor: Boban Filipović
sreda 15.03.2017.
18:24
Izvor: Sportske.net

"Lisice" su preko Andalužana izborile plasman u 1/4 finale LŠ, a klub koji je završio učešće na evrosceni je pokazao da je veliki i u porazu.

Beta/AP Photo/Luis Hidalgo
Beta/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

Na zvaničnom tviter profilu Sevilje danas je osvanula poruka u kojoj ovaj španski klub želi Lesteru sreću u nastavku Lige šampiona.

Andalužani su važili za velike favorite u duelu sa 'Lisicama', ali nisu uspeli da opravdaju tu ulogu u 1/8 finaal najelitnijeg fudbalskog takmičenja na "Starom kontinentu".

Gerenalni utisak je da je  "mleko počelo da im se prosipa" još u prvom meču na 'Pishuanu', gde su slavili "samo" sa 2:1, budućic da su na osnovu prikazanog na terenu komotno mogli da spakuju šampionu Engleske pet, šest komada. Podsetimo, posle te utakmice je menadžeru Lestera Klaudiju Ranijeriju uručen otkaz.

U revanšu je bilo 2:0 za Lester, a apsolutni junak ovog dvomeča je golman 'Lisica' Kasper Šmajhel koji je na obe utakmice odbranio po jedan penal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 15.03.2017
19:51

Bilo bi gospodski da se i Lester zahvali Sevilji, pre svega N'Zonziju na onakvo providno izvodjenje penala, u stilu jelen super lige.

avatar
Alister Krouli
Wednesday, 15.03.2017
20:21

Penal? Mozda je bio penal ali za neke lige kao sto su Maroko, Egipat, Sirija. Daj bre, veze sa penalom nema.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 16.03.2017
00:14

Ne ulazim ja u tu pricu da li je bio penal ili ne, to ostavljam sudijama ipak oni imaju skolu za to, ali nacin izvodjenja N'Zonzija je i vise nego providan. Dolazi lik koji ima jak i precizan sut, i puca tako slabo, po sredini gola gde bi svaki iole prosecan golman odbranio. Zasto se ne zapitate zasto je tako pucao u tako vaznom momentu, sta, ponela ga trema hahah