Serija A - Udineze prekinuo niz neuspeha!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.10.2016.
14:26
Izvor: Sportske.net

Posle četiri neuspeha u prethodnih pet kola i samo jednog osvojenog boda u tom periodu, ''Zebrete'' danas konačno uspele da trijumfuju.

Beta/Alberto Lancia/ANSA via AP
Beta/Alberto Lancia/ANSA via AP

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici u okviru devetog kola Serije A, Udineze je pred svojim navijačima savladao Peskaru rezultatom 3:1.

Na vođstvo ekipe iz Udina čekalo se svega devet minuta, kada su domaći iznudili jedanaesterac, a precizan sa bele tačke bio je Siril Tereo.

Minimalno vođstvo Udinezea ostalo je dugo na snazi, sve do 74. minuta, kada je isti igrač još jednom zatresao mrežu gostiju i duplirao vođstvo Udinezea - 2:0.

Samo tri minuta kasnije gosti su uzvratili preko iskusnog Akvilanija, a sve dileme oko pobednika rešio je Zapata u nadoknadi vremena, posle još jednog opravdano dosuđenog jedanaesterca za domaće - 3:1.

Zanimljivo je da su Zapata iznudio oba jedanaesterca za ekipu Udinezea.

Kao što već znate, većina današnjih utakmica u Seriji A igra se od 15 časova, budite tu, igra i Mihajlovićev Torino protiv Lacija.

Golove iz Udina pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
14:42

Da smo i njih dobili, sad bismo bili prvi:-D, ali nema veze, bolje je ovako. Samo da se zna, sledece kolo se igra u utorak i sredu, a Milan jedini igra u utorak! I Partizan jedini u Kupu:-D