Serija A - Šampion pobednički u novu sezonu

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.08.2014.
19:57
Izvor: Sportske.net

Prvi meč ove sezone u italijanskoj Seriji A igrali su Kjevo i Juventus u Veroni, a na kraju je aktuelni šampion Italije slavio rezultatom 1:0 golom u prvom poluvremenu.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Stara Dama je šampionski krenula u odbranu titule u novoj sezoni Serije A pošto je na teškom gostovanju u Veroni savladala ekipu Kjeva rezultatom 1:0.

Momak po imenu Kinsli Koman je bio najprijatnije iznenađenje na ovoj utakmici, imao je par dobrih šuteva ka golu domaćih, ali nije uspeo da zatrese mrežu Kjeva. Ipak, pravio je dosta problema "Letećim Magarcima".

Jedini gol pao je u 7. minutu nakon kornera koji je izveo Karlos Tevez. Nakon prvog se lopta ponovo odbila u korner, ali je nakon drugog Kaseres odlično reagovao na drugoj stativi, Birađi je promenio pravac lopti koja je ušla u gol za radost gostiju na ovom meču.

Gol pogledajte na ovom linku.

Arturo Vidal se našao u startnoj postavi, njegov odlazak iz Juventusa je sve više pod znakom pitanja. On se našao u prilici u 17. minutu, nakon odbijene lopte šutirao je glavom, ali je njegov šut izblokiran, ostalo je 1:0. Koman je do kraja poluvremena imao par sjajnih prodora, Tevez je pogodio i prečku, ali je rezultat ostao nepromenjen.

I u drugo poluvreme je Juventus ušao ofanzivnije pošto je stvarao dosta šansi, ponovo je pomenuti Koman ulazio u prilike, ali nije uspeo da ih iskoristi. Ivan Radovanović (ušao na početku drugog poluvremena) se povredio u 67. minutu, morao je nekoliko minuta nakon toga da izađe sa terena, a na drugoj strani je Ljorente ušao sa klupe umesto Komana.

Kjevo je možda i najbolju priliku za izjednačenje propustio u 80. minutu kada je Maksi Lopez odlično šutirao, ali je Bufon refleksno reagovao i izbacio loptu u korner.

Do kraja meča nije bilo nekih velikih prilika, ostalo je 0:1 za šampiona iz prethodne sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke